Konu: [12.10.2020] Jimmy_Colosimo  (Okunma sayısı 98 defa)

#0 - 12.10.2020 13:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy_Colosimo @Marijuanaa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.10.2020 13.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Bunny hopping.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araç gaspından sonra yaya halde koşuyordum, kişi yetişmek için bunny hop yapıp durdu ve o şekilde yakalayıp yaralıya düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/weJiPy.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 12.10.2020 13:36
Jimmy Colosimo olarak savunmam :

Merhaba, iyi forumlar.

Şahıs aracımı düzkontak yaparak almadı aracımın yanında olduğum halde şahıs aracıma binip hızlıca gitmeye başladı. Şahısı motor ile bir süre kovaladık, şahıs araç ile kaçarken 6 kez gibi duvarları çarptı kaza rolü yapmadan devam etti, bir taksi ile çarpıştı orada da kaza rolü yapmadı. Şahıs aracı Ganton bölgesinde ki küçük bir araya aracı duvara vurup durdu ve koşmaya başladı. Şahısın arkasından koşarak adımladım. Buny Hop hatası yoktur. Her 4 saniye de bir zıplama hakkın doğuyor yıllardır bildiğim kural bu. Gerçek hayatta koşarken zıplıyabiliyorsun onun gibi. Burada kural ihlali olduğunu düşünüyorum.

Teşekkürler, iyi roller. İyi günler.

#2 - 14.10.2020 04:58
"Her 4 saniye de bir zıplama hakkın doğuyor yıllardır bildiğim kural bu. Gerçek hayatta koşarken zıplıyabiliyorsun onun gibi. Burada kural ihlali olduğunu düşünüyorum."

Öncelikle her 4 saniyede bir zıplama hakkınız bulunmuyor. Sunucumuzda böyle bir kural/hak da bulunmuyor. Yaptığınız da Bunny Hoppinge girer. Karaktare ceza eklenecek. Ayrıca karşı kişinin ihlali varsa ayrı bir şikayet açmalı, bu şikayette sadece savunma yapmalısınız. Teşekkürler.