Konu: [11.10.2020] Rick_Balloni - William_Torres - Jimmy_Colosimo  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.10.2020 21:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rick_Balloni @Rick_Balloni - William_Torres @Bowser - Jimmy_Colosimo @Marijuanaa

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Vassili_Senaviev - Dmitri_Yemelin - Elizabeth_Avdeyeva

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.40 - 20.47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Brawl kural ihlali - /do kural ihlali - DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Eve geldiğimizde birliğimizden olan bir arkadaşın arabasını çalıyorlardı bende kişiyi emoteyle araçtan indirdim ve onları kovdum fakat sen bana mı vurdun diyerek bize saldırdılar. Şahısları tam dövüyorduk ki ss lerde göründüğü gibi hepsinin çok az canı var araca binip kaçtılar ve  gözüktüğü gibi can fulleyip geri geldiler, saldırmaya devam ettiler. Ayrıca  Jimmy_Colosimo'nun /do dan "Şahısları aklıma kazıdım" ın hatalı do kullanımı olduğunu düşünüyorum. Ayıra Rick_Balloni biz kavga ettiğimiz esnada emotesiz şekilde araçla bizi ezdi & ezmeye çalıştı 2. ve 3. ss te gözüküyor.
Ekleme: Kişileri aracı çalmaya çalışırken evin yanından geçerken yakaladık ve ben koşarak yanına gittim verdiğim emote de şuydu: *kapıyı açar ve araçtan dışarıya çeker* Kendisine vurmadım bir şey de yapmadım onları o bölgeden kovdum fakat kişiler sen bana mı vurdun deyip saldırdılar. Yani bir hırsız başarısız olduğu zaman polisin de gelebileceğini düşünerek oradan kaçar ama arkadaşlar kaçmak yerine araçlarını soydukları kişilere saldırmaya devam ediyorlar üstüne bir de sistemsel bayılmak üzereyken araca binip kaçıyorlar, canlarını doldurup geri geliyorlar ve yeniden saldırıyorlar burada DM olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ss lerde gözüktüğü gibi bizde canımızı fulledik ama biz dayak yiyen taraf değildik zaten canımız neredeyse fulldü, rolün bittiğini düşündük bu yüzden canımızı doldurduk fakat şahıslar canlarını fulleyip tekrardan bize saldırdılar.

« Son Düzenleme: 12.10.2020 17:33 Active »

#1 - 11.10.2020 22:32
Şahidim, zaten olay açık ve net o yüzden bir şey yazmayacağım.

#2 - 12.10.2020 00:19
-- Jimmy_Colosimo : Olarak savunmam. --

Merhaba, iyi forumlar.
Birincil olarak, biz arkadaşlar olarak orada bir araç bulduk ve onu çalmaya çalışıyorduk. Siz bir anda evden çıkıp beni araçtan attınız ve bazı kelimeler ile kovmaya çalıştınız. Real hayatta olduğu gibi sen araç çalarken sahibi gelirse saldırırsın. Bu Realde olan bir şey. IC olarak'da buda bir roleplay, orada /bwarm rolü istemeye gerek yok, çünkü orası aktif soygun bölgesi. Orada siz aracın sahibi olduğunuz için sizi saldırı yapmamız normal bir şey. Şahısları aklıma kazdım /do komudu her rollere olan bir şeydir. O /do komudunu veriyorum ki. Eğer biz size saldırdığımız'da şikayet açarsanız kanıt olarak SS olsun diye o /do komudu veriyorum. Orada benim yaptığım bir kural ihlali olduğunu düşünmüyorum. Teşekkür ederim. İyi roller, İyi günler.

#3 - 12.10.2020 00:23
-- Jimmy_Colosimo : Olarak savunmama bir şey daha eklemek isterim --

Şunu ekleme'yi unuttum.
Ben her hangi bir kavga olayında yaralanmadım. RK olmadığım için yemeğimi yiyip canımı fulledim. Orada yaralı bir hale düşmediğim için bu yapılabilir. Teşekkürler. İyi roller, İyi günler.

#4 - 12.10.2020 06:39
Jimmy_Colosimo'nun dediği gibi.

#5 - 12.10.2020 17:27
Canı azalınca kaçıp yemek yeyip can doldurarak gelmenin bir ihlal olduğunu düşünüyorum ayrıca evden çıkmadık araçla geçerken gördük ve yaptığım tek şey  çekerek araçtan indirmekti size vurmamıştım bile sizin polisin geleceğini düşünerek kaçmanız gerekirdi fakat siz bana mu vurdun deyip saldırdınız, siz saldırınca bizde kendimizi savunmak durumunda kaldık. Evet sizi sistemsel yatırmadık tam bayılmak üzereyken araca binip gittiniz yani bir hırsız başarısız olabilir ve oradan kaçar bir daha orada gözükmez ama siz aracını çalmaya çalıştığınız kişilere gelip (canınızı doldurup) yeniden saldırıyorsunuz bu bana mantıksız geliyor ve DM yaptığınızı da düşünüyorum bu yüzden şikayete DM de ekliyorum şimdi.
« Son Düzenleme: 12.10.2020 17:36 Active »

#6 - 12.10.2020 17:31
Araçtaki arkadaş bizi sürekli ezmeye çalışıyordu, eklemek istedim.

#7 - 21.10.2020 14:43
Problemin ana kaynağı az canlıyken ve tahminen düşüp yeni kalkmış bir durumdayken tekrar gelinip saldırılması.

NonRP kapsamında olayın içindeki logları incelediğimizde birkaç problem daha görüyoruz, detaylı bir inceleme oldu. Üç karakterden ikisi NC  atmışlar, fakat bu OOC bir durum, cezaları yeni karakterlerinin siciline yansıyacak. Buna ek olarak "/do şahısları aklıma kazıdım." hatalı olmanın yanısıra irite edici ve OOC amaçla yazılmış bir emote, desteklemiyoruz. K&A
« Son Düzenleme: 21.10.2020 14:45 Thorin »