0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: MafyaSatır - 23.12.2020 19:50Öncelikle selamlar veda konuşmalarını fazla beceremem ama forumdan susturma yediğim için bu iletiyi arkadaşıma yollattıracağım. İki aylık bir süre zarfında gayet iyi işlere imza attık ve sunucunun sokaklarını bir nevze olsa bile aktifleştirdiğimizi düşünüyorum. Çete, crip konseptlerine bu sunucuda önem verilmediği aşikar. Demem o ki bu saatten sonra benim için SAMP - Vice Roleplay serüvenim sona ermiştir. Herkes ile iyi geçinmeye çalıştım, kimseyi inciltmemek için direndim durdum. Belki videolarımda vurduğum için bana küfredip, kışkıranlarda oldu... ama bu bir oyun ve öyle videolar oyunu renklendiriyor. İzleyip, gülüp eğlenmek için var. Herkes hakkını helal etsin @MafyaSatır offline.
Öncelikle selamlar veda konuşmalarını fazla beceremem ama forumdan susturma yediğim için bu iletiyi arkadaşıma yollattıracağım. İki aylık bir süre zarfında gayet iyi işlere imza attık ve sunucunun sokaklarını bir nevze olsa bile aktifleştirdiğimizi düşünüyorum. Çete, crip konseptlerine bu sunucuda önem verilmediği aşikar. Demem o ki bu saatten sonra benim için SAMP - Vice Roleplay serüvenim sona ermiştir. Herkes ile iyi geçinmeye çalıştım, kimseyi inciltmemek için direndim durdum. Belki videolarımda vurduğum için bana küfredip, kışkıranlarda oldu... ama bu bir oyun ve öyle videolar oyunu renklendiriyor. İzleyip, gülüp eğlenmek için var. Herkes hakkını helal etsin @MafyaSatır offline.