Konu: Grape Street Watts Crips  (Okunma sayısı 100646 defa)

0 Üye0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
LES ARDENTES, XUTUR, SloVe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1381 - 23.11.2020 21:40
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1382 - 23.11.2020 21:57
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1383 - 23.11.2020 23:48
Oyunda henüz değilim. O yüzden pek fazla yorum yapmak istemiyorum ama bir kaç şey söyleyeceğim umarım eleştiriye açık bir adamsınızdır. Tanıtımınıza on dk falan baktım bir kaç olay eksik gördüm öncelikle tanıtımda neden alakasız rol ssler var, mesala naber? Nasıl gidiyor, tarzında ssler atıyorsunuz. 140, tanıtım olmuşsunuz bunları bırakmanız gerekiyor ve outsider bazı adamlara ss öğretmeniz gerekiyor. Birliğin lideri ss yapıyor diğer adamlar her hallde kebap keyifinide, bir de son olarak şunu ekleyeceğim seksenler rolünü yapmayı bırakın. 2020, 'ye göre yaşamanız gereken bir sunucu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1384 - 24.11.2020 00:06
Oyunda henüz değilim. O yüzden pek fazla yorum yapmak istemiyorum ama bir kaç şey söyleyeceğim umarım eleştiriye açık bir adamsınızdır. Tanıtımınıza on dk falan baktım bir kaç olay eksik gördüm öncelikle tanıtımda neden alakasız rol ssler var, mesala naber? Nasıl gidiyor, tarzında ssler atıyorsunuz. 140, tanıtım olmuşsunuz bunları bırakmanız gerekiyor ve outsider bazı adamlara ss öğretmeniz gerekiyor. Birliğin lideri ss yapıyor diğer adamlar her hallde kebap keyifinide, bir de son olarak şunu ekleyeceğim seksenler rolünü yapmayı bırakın. 2020, 'ye göre yaşamanız gereken bir sunucu.
Öncelikle ZemZem olduğunu anladım, herkesin eleştirisini dikkate alırdım, seninkini almaya tenezzül etmiyorum açıkçası. Yapılan bu yorum beni kötü göstermekten ziyade beni yüceltir. Bu arada, şu Türkçeyi kullanmayı hala öğrenememişsin..  :)
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
lauzy, Gloxks,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1385 - 24.11.2020 00:08

Eleştirilere her zaman açığız fakat böyle eleştiri yazısı olmaz. Eleştiriceksen iyi/kötü yanlarımızı güzel bir şekilde söylersin, bizde ona göre dikkat ederiz. Kimseyi sorgulamak, kimsenin rollerine karışmak... Sizin harcınız değil, lütfen daha güzel bir şekilde eleştirini yap dostum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1386 - 24.11.2020 00:11
yani bir sokak çetesinin her olayı uyuşturucu/adam vurma gibi faaliyetlerle geçmediği için sohbet rolleri tamamen normal karşılanmalı artık.

Günümüz 2020sinden bahsediyorsanız, sohbet rollerini istememezlik yapamazsınız. İl legal roller azaldıkça aslında o birlik biraz daha rayına girmiş sayılır(bknz; çitleri temizleyip $50 aldıktan sonra video oyunu satın alıp arkadaşlarıyla gece oyun oynama rolleri vb.) gerçekten sohbet rollerine takılıyorsanız girin bir de siz sohbet edin.

Birlikte değilim, takip ettiğim sayılı birliklerden diyebilirim. Bartev yarı yolda bıraktı Damonte'yi, parayı bulmuşa benziyor :p

kısaca sohbet rollerini eleştirmek bana göre başlı başına saçmalık.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 24.11.2020 00:13 BLood »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1387 - 24.11.2020 00:21
yani bir sokak çetesinin her olayı uyuşturucu/adam vurma gibi faaliyetlerle geçmediği için sohbet rolleri tamamen normal karşılanmalı artık.

Günümüz 2020sinden bahsediyorsanız, sohbet rollerini istememezlik yapamazsınız. İl legal roller azaldıkça aslında o birlik biraz daha rayına girmiş sayılır(bknz; çitleri temizleyip $50 aldıktan sonra video oyunu satın alıp arkadaşlarıyla gece oyun oynama rolleri vb.) gerçekten sohbet rollerine takılıyorsanız girin bir de siz sohbet edin.

Birlikte değilim, takip ettiğim sayılı birliklerden diyebilirim. Bartev yarı yolda bıraktı Damonte'yi, parayı bulmuşa benziyor :p
Aslına bakarsan kültür konsept bilen adamın hali bir farklı oluyor, bu yorumun beni ziyadesiyle mutlu etti. Bu sunucudaki oyuncuların mantığındaki siyahi rolleri tamamen Blood kültürüne ait, bu gerçekten kötü bir durum, genel roller açısından, hehe. Evet köklü bir geçmişe sahip bir birlik, fakat artık yoklar. Bir keresinde bir şikayet savunmasında şöyle bir şey görmüştüm "Cripssin, Blood sana sıktığı için şikayet açıyorsun? :D" Değerli yorumun için tekrar sağol, eleştiriye her zaman açığım. Herkes kendi tarzına göre SS editliyor, senin gibi birliğimden birisi kötü SS editlediği zaman ailevi değerlerine küfür edip sildirmiyorum, öğretme taraftarıyım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1388 - 24.11.2020 00:37
Öncelik ile ben bunu bu kadar kötü yollara gireceğini sanmıyordum ve size iyi bir şekilde yaklaştım birliğinizi kötülemedim istersen sana discordumu da ataiblirim ben herhangi bir benzettiğin adamlardan da değilim ismim Tayfun Akçay. Sana discordumu da atayım ekle istersen konuşalım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1389 - 24.11.2020 00:38

kısaca sohbet rollerini eleştirmek bana göre başlı başına saçmalık.

Spoiler: GösterGizle

ben sohbet rollerini eleştirmedim sadece bunları atmak ne kadar mantıklı dedim?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok