Konu: [10.10.2020] Birden fazla kişi NON-RP Birlik kuralı ihlali  (Okunma sayısı 282 defa)

#0 - 10.10.2020 22:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pablo_Gonzales  @Thomp Nicholas_Quesada @CornettoRX Edgar_Zoido @WaWDead Jeremy_Rosales @Cross 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Paul_Carbone @Smokey  Travis_Murray @pluviophile Logan_Mills @Sorey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.10.2020 21:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) NON-RP
Alıntı
2-)20-) İLLEGAL BİRLİK KURALLARI

İllegal birliklerin kuralları alttaki konuları içermektedir. Ulaşmak için https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=180.0

— Genel Kurallar ve Konu Düzeni
— Bölge Onayı, Bölge Savaşları, Bölge Sistemi ve Bölge Kuralları
— Onaylı Oluşum
— Brawl, Çatışma ve CK Kuralları/PK
— Birlik - Faction Management Etkileşimi
— Birliklerin Kapatılması Hakkkında
— Senaryo Birlikleri Hakkında
— Sıkça Sorulan Sorular

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aslında olayda bir kaç kişi vardı ama onların ssini almadım, olay bizim mekanda bir zenciye bıçakla ve yumruklarla  saldırmalarıyla başlıyor, mekandan kovduktan sonra bizim mekanın önündeki Paul'un aracını tekmeliyor, Travis'de dışarıda bunu görünce Paul'a bu durumu söylüyor ve müşteri de hızlıca dışarı çıkıyor olayı yapan kişiye saldırıyor, bizim mekanımız da saygısızlık yapıldığı için biz de saldırıyoruz. Çıkan kavga da yeniliyoruz. Sonra kişiler giderken araçta yer olmadığı için aracın üstüne çıkıp yolculuk yapıyorlar. Kişilerin birliği sistem de açık ama oluşum tanıtımları yok, kişiler agresif rol yapıyor ve çeteleri varmış gibi rol yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -https://cdn.discordapp.com/attachments/552607671581147136/764556121347719188/sa-mp-425.png

Ek açıklamalar(varsa): - İlk önce Oluşum şikayetine açacaktım fakat kişilerin birliği olmadığı için nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açtım.

#1 - 10.10.2020 22:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.10.2020 22:28
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 10.10.2020 22:54
İyi akşamlar.
Rolün gidişatı üzerine konuşursak oraya agresif rol yapmak için gelmedim, rol yapmaya çalıştığım siyahi arkadaş bana ufaklık diyip ardından küfürler yağdırmaya başlayınca onunda rolü şekillendirmesi üzerine bir brawl geçti Kendrall ve Pablo ile aralarında, ben yaralı rolümü yaparken bizi mekandan küfür ederek kovdunuz, on gün kuralımızı göz önünde bulundurarak ve Fear-RP uygulayarak mekandan çıktık, ardından Paul Carbone'nin aracını tekmeledim, bu anlaşmalı bir yanlış anlaşılma rolüydü, Paul Carbone bu durumdan şikayetçi değil. Daha sonrasında barışmak için gerekli roller sergiledik. Arabayı tekmelemem sizi etkileyen bir durum değildi. Ardından Paul Carbone dışarı çıktı ve brawl rolü başlattı. Onunla aynı birlikte olmamanıza rağmen sizde ona destek çıktınız ve bu brawla dahil oldunuz, ne yazık ki sizide düşürmek zorunda kaldık.
Dediğim gibi olay sadece Paul Carbone ile aramızda gerçekleşen, agresif rol izni olan bir roldü, kendisi de bu durumu onaylayacaktır., kişiyle IC olarak barışma kaynaşma rollerimiz gerçekleşecekti fakat araya bari pürüzler girdi, en yakın sürede bu rol yapılacak. Ekran görüntüsünü paylaşırım.
Size direkt olarak yapılan agresif bir rol yoktu, siz brawla dahil oldunuz. Zarar verdiğimiz araç size ait değildi, brawlı başlatan ve size dahil olmanızı söyleyende biz değildik.
İyi oyunlar   :) :)

#4 - 10.10.2020 23:02
İyi akşamlar. Rol sadece Paul Carbone ve bizim aramızda geçecekti, bize saldırmayı siz seçtiniz ve o an yapmamız gerekeni yaptık.

#5 - 10.10.2020 23:02
Merhaba, oraya takılmaya gittik ve OOC olarak arkadaşımız olan Paul Carbone ile yanlış anlaşılma ve bundan yola çıkarak barışma rolü yapıp kaynaşacaktık, brawlı o ve adamları başlattı, dahil olmayı siz seçtiniz, bu bizim planımız dahilinde değildi, tamamen isteğimiz dışında olan bir şeydi.

#6 - 10.10.2020 23:17
Maalesef ki elimde o anların ss'i yok. Ama chat-log kontrolü yapılabilir. Mekandan ilk kovmaya çalıştığımızda hayır cevabı aldık sonradan hakaret ile kovma rolü yapıldı. Kişiler ise Logan'la beni dışarı çağırdı biz çıkmadık. Sonra ben dışarı kontrol etmek amacıyla çıktım. size normal şekilde mekanı terk etmenizi söyledim ve bana "önünde staff  yazan arkadaş içerideki küfür eden arkadaşını çağır diye inatla söylemlerde bulundunuz. Hali hazırda kapının önünde beklediniz. Zaten brawl'a girmek istiyordunuz. Ben arabayı tekmelediğinizi gördüm zaten o arabayı da bize ait olduğunu düşünerek saldırdığınızı düşünüyorum. Henüz açılmamış bir birliğe göre yaptığınız hareketler kurallar dışı. Bu olaylarda en az araba sahibi kadar bize de yapılan bir saygısızlık var. Barımızda bulunan birini bıçaklayıp, kafasına şişe fırlattığınız adam hakkında zaten hiç konuşmuyorum. Adamı bayıltana kadar dövdünüz ve kendisi yaralı rpsi yaparak barı terk etti.

#7 - 10.10.2020 23:23
Dostum barınızda size brawl başlatacak herhangi bir şey söylemedik ve lütfen kanıt paylaşarak şikayet açın. Bir kere kafasında şişe kırılan benim karakterim. Siz bardan çıkın dediğinizde " Bizim suçumuz yok. " tarzı söylemlerde bulunduk, ardından biriniz küfür edince IC olarak sinirlenip mekanı terk ettik, kinlenmemiz normal, amaca bakmayın, amacımız sizinle brawl yapmak değildi, müşterilerinizden birisiyle atıştım ve o bu durumdan şikayetçi değil.
Savunmam bu kadar iyi forumlar!

#8 - 10.10.2020 23:39
Orada agresif rol falan sergilemedim sadece izledim rolsel olarak zaten karakterim polislerden korkuyor benim orda ihlal yaptığımı görmüyorum.

#9 - 11.10.2020 00:16

Elimde görmüş olduğunuz bu Chatlog ss'leri bulunmakta. Bunları kesin bir kanıt olarak sunamam fakat rol yaptığımız arkadaşlar da dürüst ve doğru bir insanlarsa bunun doğruluğunu kabul edeceklerdir.  Bu konuda bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Açıklamalarında küfür, hakaret gibi şeylere baş vurmadıklarını söylüyorlar fakat burada da göründüğü üzere ilk küfrü onlar etmiş bulunmakta. Teşekkürler.