İyi akşamlar.
Rolün gidişatı üzerine konuşursak oraya agresif rol yapmak için gelmedim, rol yapmaya çalıştığım siyahi arkadaş bana ufaklık diyip ardından küfürler yağdırmaya başlayınca onunda rolü şekillendirmesi üzerine bir brawl geçti Kendrall ve Pablo ile aralarında, ben yaralı rolümü yaparken bizi mekandan küfür ederek kovdunuz, on gün kuralımızı göz önünde bulundurarak ve Fear-RP uygulayarak mekandan çıktık, ardından Paul Carbone'nin aracını tekmeledim, bu anlaşmalı bir yanlış anlaşılma rolüydü, Paul Carbone bu durumdan şikayetçi değil. Daha sonrasında barışmak için gerekli roller sergiledik. Arabayı tekmelemem sizi etkileyen bir durum değildi. Ardından Paul Carbone dışarı çıktı ve brawl rolü başlattı. Onunla aynı birlikte olmamanıza rağmen sizde ona destek çıktınız ve bu brawla dahil oldunuz, ne yazık ki sizide düşürmek zorunda kaldık.
Dediğim gibi olay sadece Paul Carbone ile aramızda gerçekleşen, agresif rol izni olan bir roldü, kendisi de bu durumu onaylayacaktır., kişiyle IC olarak barışma kaynaşma rollerimiz gerçekleşecekti fakat araya bari pürüzler girdi, en yakın sürede bu rol yapılacak. Ekran görüntüsünü paylaşırım.
Size direkt olarak yapılan agresif bir rol yoktu, siz brawla dahil oldunuz. Zarar verdiğimiz araç size ait değildi, brawlı başlatan ve size dahil olmanızı söyleyende biz değildik.
İyi oyunlar