Konu: [10.10.2020] Edmon_Grisha  (Okunma sayısı 500 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.10.2020 20:34
IC olarak kaç kere dövmeme rağmen demişsin daha dün seni pompalıyla vurduk hala ıc den gelip hem küfür ediyorsun hem burda mızmızlanıyorsun

#11 - 10.10.2020 20:38
Ahahhaah.
1. Si burası savunma yapma yeri şikayet etme yeri değil.

2. si  Sslerdeki saat farkına bak bir ben orada hadi kelimesi ağzımdan kaçmış olabilir ama o başka roldeydi 10 dakika önceki rol. Hadi kelimesini kullandığım yer pizza stack senin /b den yazdığın yer polis departmanın o taraflardaki yer. Ne olursa olsun /b den bölmemen lazımdı.
Birinci dediğine gelicek olursak, savunmamı yapıyorum. Sen benim yaptığım savunmaya laf edemezsin.

İkinci şey ise, /b'den neden böldüğümü söyledim. Sen şikayetini açmışsın, neden bölüp bölmeyeceğimi sana söylemek düşmez. Yetkili gerekli kararı verir. O kelimeyi kullandın, bende senin açtığın şikayete karşılık o kelime ile savunma yapıyorum.

#12 - 10.10.2020 20:39
Ayrıca arkadaşın bile demiş boş rol yapıyorsun diye.
Arkadaşım orada senin uymadığın role sinirlenip öyle bir şey dedi, kendisine sorabiliriz.

#13 - 10.10.2020 20:41
Ben o yazılardaki kanıtları onaylamıyorum ordaki kavga başka yerde gerçekleşti beni emotesiz bayılttığın yer çatı katındaydı bu kanıtlar geçersizdir ayrıca bir kaç oynamada yapmışsın kanıt atacaksın screenshot olarak at lütfen.
Hiç bir oynama yapılmadan atıldı kanıtlar, senin onaylayıp onaylamaman yetkilinin vereceği kararı değiştirmez. Emotesiz bayılttın diyorsun, onun öncesinde aşağı tarafta bir arbede yaşandı zaten. Orada kavga etmişiz sen yukarı çıktığımız zaman bana ters yapıyorsun bende karakterin anlık siniri ile sana vuruyorum. Bu kadar abartıcaksan başta ettiğimiz kavgada arabana binmek yerine kavgaya devam edebilirdin.

#14 - 10.10.2020 20:43
Şu an çok net yalan söylüyorsun zaten ss te atmamışsın, emoteni verip saldırdığın yer başka yer emotesiz tek yumruk atıp sistemsel olarak  yere düştüğüm yer başka  yer ben  herhangi bir kural ihlali yapmadım.
İlla ss atmama gerek yok, oyun dosyalarında chatlog diye bir metin belgesi var. Senin açtığın şikayete karşılık o chatlog metin belgesinden kanıtları aldım ve savunmamı yaptım. Emote mi verip saldırdığın yer başka yer diyorsun, emote mi verip saldırdığım yer iki adım aşağısı. Aradan beş dakika bile geçmeden içeriye girip bana ters yapıyorsun, dayak yediğini kabul etmiyorsun. Ayrıca bir kez emote mi vermişim neden bir daha verme gereği duyayım? Kural ihlali yapmadım diyorsun, ilk attığım ss'te cidden hiç bir kural ihlali yapmamışsın. İyi forumlar. :)

#15 - 10.10.2020 20:45
Ahahhaah.

2. si  Sslerdeki saat farkına bak bir ben orada hadi kelimesi ağzımdan kaçmış olabilir ama o başka roldeydi 10 dakika önceki rol. Hadi kelimesini kullandığım yer pizza stack senin /b den yazdığın yer polis departmanın o taraflardaki yer. Ne olursa olsun /b den bölmemen lazımdı.
Birinci dediğine gelicek olursak, savunmamı yapıyorum. Sen benim yaptığım savunmaya laf edemezsin.

İkinci şey ise, /b'den neden böldüğümü söyledim. Sen şikayetini açmışsın, neden bölüp bölmeyeceğimi sana söylemek düşmez. Yetkili gerekli kararı verir. O kelimeyi kullandın, bende senin açtığın şikayete karşılık o kelime ile savunma yapıyorum.

KARDEŞİM ANLAMIYORSUN GALİBA HADİ KELİMESİ TÜRKÇE KARAKTER Mİ BİLMİYORUM BİR ÇOK KEZ KULLANDIM KİMSE ŞİKAYET AÇMADI SEN AÇTIN AMA BEN ONU BU ROLDE KULLANMADIM SS LERDE BELLİ PİZZA STACK ÖNÜNDE YAZMIŞIM SANA ZATEN SAATLERDE BELLİ 10 DAKİKA FARK VAR BEN O KAVGA ROLÜNDE  TÜRKÇE TERİM KULLANMADIĞIM HALDE SEN /B DEN BÖLÜYORSUN NE OLURSA OLSUN ROLÜ B-Ö-L-E-M-E-Z-S-İ-N

#16 - 10.10.2020 20:46
Ayrıca arkadaşın bile demiş boş rol yapıyorsun diye.
Arkadaşım orada senin uymadığın role sinirlenip öyle bir şey dedi, kendisine sorabiliriz.

"kanka çok boş rol yapıyon"  demiş bana demiş olsaydı bana özelden yazardı sana değil kendinle çelişiyorsun :)

#17 - 10.10.2020 20:46
IC olarak kaç kere dövmeme rağmen demişsin daha dün seni pompalıyla vurduk hala ıc den gelip hem küfür ediyorsun hem burda mızmızlanıyorsun
Idlewood taraflarında yaşanan olayı kast ediyorsan, arkadasın Richard_Parker orada tek yumruk ile camı kırmaya çalışıyor. Sanırım sizde genetik sürekli bi' hulk havası ile oyun oynuyorsunuz. Ayrıca seni orada sistemsel olarak düşürdüm. Orada pompalı çektiniz evet ama hiç bir emote vermeden aracıma ateş ettiniz. Ettiğiniz sırada aracım ile kaçtım zaten hiç bir şekilde sistemsel düşüremediniz. Burda mızmılanıyorsun diyorsun, öncelikle laflarına dikkat et, burda bir şikayet açıyorsan düzgünce aç, gerekli savunmanı yap. Bana karşı veya başkasına karşı bu tarz kelimeler kullanamazsın. İyi forumlar :)

#18 - 10.10.2020 20:48
Ben o yazılardaki kanıtları onaylamıyorum ordaki kavga başka yerde gerçekleşti beni emotesiz bayılttığın yer çatı katındaydı bu kanıtlar geçersizdir ayrıca bir kaç oynamada yapmışsın kanıt atacaksın screenshot olarak at lütfen.
Hiç bir oynama yapılmadan atıldı kanıtlar, senin onaylayıp onaylamaman yetkilinin vereceği kararı değiştirmez. Emotesiz bayılttın diyorsun, onun öncesinde aşağı tarafta bir arbede yaşandı zaten. Orada kavga etmişiz sen yukarı çıktığımız zaman bana ters yapıyorsun bende karakterin anlık siniri ile sana vuruyorum. Bu kadar abartıcaksan başta ettiğimiz kavgada arabana binmek yerine kavgaya devam edebilirdin.

Ben sana yukarda herhangi bir şekilde ters yapmadım Gia oturun konuşacaz dedi sen birden bana yumruk attın  öldürdün orda yeni bir rol dönecekti oysa

#19 - 10.10.2020 20:49
Ahahhaah.

KARDEŞİM ANLAMIYORSUN GALİBA HADİ KELİMESİ TÜRKÇE KARAKTER Mİ BİLMİYORUM BİR ÇOK KEZ KULLANDIM KİMSE ŞİKAYET AÇMADI SEN AÇTIN AMA BEN ONU BU ROLDE KULLANMADIM SS LERDE BELLİ PİZZA STACK ÖNÜNDE YAZMIŞIM SANA ZATEN SAATLERDE BELLİ 10 DAKİKA FARK VAR BEN O KAVGA ROLÜNDE  TÜRKÇE TERİM KULLANMADIĞIM HALDE SEN /B DEN BÖLÜYORSUN NE OLURSA OLSUN ROLÜ B-Ö-L-E-M-E-Z-S-İ-N
Neden bu kadar sinirlendin anlamıyorum ama ben orada türkçe terim olarak hadi kelimesini söylemiyorum, orada açık olarak gözüküyor; "Anan" kelimesini kullanıyorsun bu türkçe terim olarak geçiyor. Ayrıca orada rolü bölmedim, senin role uymamanın sebebi ile seninle daha fazla rol yapmayıp devam ettim. /b'den yazdığım da da ortada bir rol dönmüyordu.