Konu: [10.10.2020] Andrey_Schwanhild & Vladimir_Schwanhild  (Okunma sayısı 158 defa)

#0 - 10.10.2020 01:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrey Schwanhild @StielDino Vladimir_Schwanhild @BenitaXv2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Holmes Shaw @walloran15

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.10.2020 00.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı Kural İhlali - GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, nasıl gidiyor? Thiago Lorenzo karakterimle sahildeki GYM'de spor yapmaktaydım. Andrey Schwanhild ve Vladimir_Schwanhild karakterleri Holmes Shaw adlı karaktere saldırdı. GBİ ve illegal rol izni sormadan yaptılar bunu. Bir anda adama saldırdılar, Holmes Shaw ikisini de düşürdü. Ben oraya gittim, kalkıp tekrar saldırdılar ve bana da saldırmaya başladılar. Güvenli bölge içinde izinsiz bir şekilde saldırmalarına rağmen emote vererek karşılık verdim, kanıtlarım aşağıda taktirinize sunuyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bu ekran görüntüsünde göründüğü gibi. Vladimir karakteri yerden kalkma emote'u verip tekrar saldırıyor, yine düşüyor tabi bu arkadaş. Henüz ben olayın içinde değilim.

Kendimi olayın içinde bulduğumda arkadaşlar ani bir şekilde olayın içinde olmayan bana saldırdıkları için ekran görüntüsü alamıyorum, karakterler az önce düşmüştü ve bana saldırıyorlar ihlal yapıp. Düşürüyorlar tabi.

Ek açıklamalar(varsa): Şahit olarak eklediğim arkadaşımda umarım ekran görüntülerinin fazlası mevcuttur. Olay fazla hızlı geliştiğinden bu kadar ekran görüntüsü alabildim. Taktirinize sunuyorum.

#1 - 10.10.2020 01:28
Şahitliğimi onaylıyorum,Vladimir_Schwanhild ve Andrey Schwanhild karakterleri spor yaparken beni rahatsız ettiler.Güvenlli bölgede küfürlü rol,non rp,rol esnasında kavga olurken tam düşecekken önce alt tab ardından -q yapmışlardır. Herhangi bir agresif rol izni almadan 3 kişi üstüme saldırmışlardır,3.şahısın ismini göremedim erken kaçtı.Hepsini düşürdüm tek tek,düştükten sonra emote vermeden yerden kalkıp tekrar saldırmışlardır lütfen gereken yapılsın.

#2 - 10.10.2020 02:05

#3 - 10.10.2020 17:42
Biz agresif rol yapmadık kas yapmak için Andrey Schwanhild orda sırasını bekliyordu sende durmadan ya çekil çeneni kırıcam yok sikicem vb kelimeler ile agresif rol yapıyordun muhtelemen  /incele komutunu kullanarak bizim levelimizin düşük oldugunu gördün ve bu yüzden bize saldırdın ve emote vermeden hiç bir şey yapmadık

Kişi bana burda orospu çocugu diyor bende emote vererek saldırıyorum agresif rolü ben değil onlar başlatıyor

Ayrıca kişi emote vermeden kalktı demiş hayır emote verdim ve q suçlamasınıda kabul etmiyorum crash yedim alt tab attıktan sonra hasar almıyorum ama neden q atıp tekrar girmekle ugraşıcam zaten 3 5 saniye beklesem yeterli crash yiyorum orda.

Emote veriyorum :

#4 - 10.10.2020 18:01
Bir RP oyunu için OOC yalan söylemek seni gerçekten çok küçük duruma sokuyor,ben spor yaparken 3 arkadaş geliyorsunuz üçünüz birden içime giriyorsunuz,normal hayatta böyle birşey olsa spor yapan kişi ne tepki verir? rolümüzü normal hayattan esinlenerek yapıyoruz tam 5 defa geri çekil dedim arkadaşına.Retarted RP yaptığını anladığımdan dolayı en son "arkamdan çekil yoksa çeneni kırmak zorunda kalacağım" gibi bir tepki verdim. Senin tepkin ise "üç kişiyiz burda anneni sikeriz." Şahıslarda herhangi bir silah olmadığını fark edip FEAR-RP yapmaya ihtiyaç duymadım ve üçünüzü de dışarı çağırdım,orada yazan küfür ben biriniz ile kavga ederken diğer ikinizin üstüme çullanıp,dayağını yemesinden sonra oluşmuş rol geregi bir tepkidir.

#5 - 10.10.2020 18:04
Bir kez dayak yedikten sonra,tam ikince kez tekrar düşüyordun direkt olarak alt tab attın 30 saniye sonra da -q çektin yalan söylemene gerek yok dostum,bu sadece bir oyun.

#6 - 10.10.2020 18:41
Oturdum düşündüm, birbirimizi üzmenin anlamı yok basit bir olay geçti gitti. Şikayetimi geri çekiyorum.

#7 - 10.10.2020 18:58
Merhaba,

Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.  Rol Destek Ekibi ilgili karakterler ile gün içerisinde iletişime geçecek.