Öncelikle merhabalar,
Burada herhangi bir ROL BÖLME veya HATALI ARAÇ kullanımı bulunmamaktadır.
NON-RP araç sürüşü konusuna gelecek olursak, fotoğraftada göründüğü gibi kişiye herhangi bir kasıtlı çarpmam mevcut değil, o sırada OOC telefonum çaldığı için aracı kenara çekecektim arkadan birisinin geldiğini inanın görmedim, görmüş olsaydım tüm samimiyetimle söylüyorum böyle bir harekette bulunmazdım, zaten ilerleyen kısmında kişiden özür dileyerek durumu belirttim tekrardan buradanda özür diliyorum, kasten yapılmadı, teşekkürler.
Son SS'de ise evet bir zıplama mevcut, fakat gerçek hayatta birkaç defa zıplayabiliriz. Ekran görüntülerindede görüldüğü üzere orada birden fazla meslek arabası var herhangi bir aceleci davranma durumu mevcut değil, 1 kere zıpladım ardından birkaç saniye koştum sonra bi kere daha zıpladım ve meslek arabasına bindim, burada arka arkaya onlarca kez zıplama mevcut değil, bir zıplayıp 3-5 saniye koşup tekrar zıplayınca bu BUNY HOP'A girmez, sonuçtada gerçek hayattada insanlar 1 kere zıplayıp ardından koşarak gücünü toplayıp birkez daha uzak mesafeye zıplayabilirler.
Savunmalarım bu kadar tekrardan bir hatam varsa özür dilerim kasten yapılmış hiçbirşey yoktur. Teşekkürler Yönetim Kararını bekleyebiliriz, saygılarımla.