Konu: Dwayne Aguinaldo Şikayet  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.10.2020 22:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Dwayne Aguinaldo @HigL1sT
Olaya dahil olan şahit karakter adı: David Zhao, Lu Xingchi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.10.2020 21.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kurallarda bulamadım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yoldan geçerken brawla denk geldim ve canı çok azken dükkanlardan birine doğru koşan birini gördüm kendisi @HigL1sT mekanın içerisine girip çıktı ve çıktığı zaman canı tamamen doluydu. Yasak olup olmadığını bilmediğimden tereddüt ettim ardından /b ile olayı söyledim kendisi yaptığı şeyi kabullenip onlar da mix yaptı dedi ssde görünüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 09.10.2020 15:38
@HigL1sT Savunma yapın lütfen.

#2 - 09.10.2020 15:50
Evet, Rumano soyismindeki 4-5 kişiyle birliğimizle brawl rolüne girdik. Dwayne bana sürekli /w'den dalayım mı tarzında konuştu cevap vermediğim halde brawl rolümüze dahil oldu. Buna bir şey demiyorum, bize yardım etmek istemiş sorun yok. Brawl esnasında benim lagım çıktı, diğer birlik arkadaşlarım zaten brawlı kazanmış oyuna girdiğimde bunu gördüm. Relog attığım sırada Dwayne'nin canı azdı tekrar oyuna girdiğimde fullenmiş bir şekilde gördüm Chinatown'da ki işletmemizden almış yüksek ihtimal. Canının azaldığı zamana ait bir ekran görüntüsü yok. Bu yazdıklarımı gördüğünde kabul edecektir muhtelemen, sanırım biraz yeni ve kurallara alışmaya çalışıyor. Ceza almak yerine nazik bir dille uyarılabilir, iyi forumlar.

#3 - 09.10.2020 21:20
Olay söyle ben orada arkadaşlarım beklerken Rumanolar geldi toplaştılar David ve arkadaşları kalablığa bakmak için oraya gittiler bende karakterimin röle göre gittim role katıldım ondan sonra biz 3 kişiyiz sonra bir kişi geldi 4 kişi olduk ve onlar kalabalıktı ondan sonra aralarından birisi kalınca David dediki arkadaşlarını bekliceksen karşı kaldırımda bekle dedi ve Şahıs agresif rol yapınca kavga cıktı ondan sonra MİX yaptılar ne bi mesaj ne bir arama geldi şahısa Düşürdüğümüz şahıs düştükten sonra ben Yemek yedim savunmam bu kadar gerekli kararı bekliyorum...

#4 - 09.10.2020 21:31
Merhaba,

Ekran görüntülerine bakıldığı zaman net bir kanıt bulunmuyor, ancak chatlog kısmı incelendiğinde şikayet edilen kişi  "Onlarda mix yaptılar." diyerek brawl sırasında canını(HP) doldurduğunu itiraf ediyor. Ekran görüntüsünde ve savunmanızda belirttiğiniz gibi ortada bir Mix durumu bulunuyorsa kanıtlarla beraber şikayet oluşturabilirsiniz.

Ludovica Leone @Xherry, aktif rol sırasında /b kullanımı nedeniyle sizi uyarıyorum, tekrarı halinde ceza alabilirsiniz.

Dwayne Aguinaldo @HigL1sT, Caydırıcı bir ceza alacak ve Rol Destek Ekibi kendisiyle iletişime geçecek. Bildiri için teşekkürler.