Konu: Larry Northland - Hakaret + Mix  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 08.10.2020 19:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Larry Northland @WaWDead

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.10.2020 14:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: El Corona civarında motorumla dolaşırken pm üzerinden hakarete uğradım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Eskiden Sureno birliğindeydim, orada yapılan trolling davranışlar beni çok rahatsız ediyordu. Defalarca kez ikaz etmeme rağmen devam ettikleri için birlikten ayrıldım ve bunun sonucunda OOC kin sebebiyle böyle bir hakaretin yapıldığını düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 08.10.2020 19:44 Renny! »

#1 - 09.10.2020 13:55
Selamlar!, ilk olarak böyle birşey yaptım evet fakat OOC Kin ilk o yaptı şuanlık elimde çok ss yok buldukça atacağım, birliğimizin üst rütbeli kişilerinden biri şaka yaptı, bu da üstüne alınıp şikayet açtı (kaldırdılı şuan) sonrada birlikten çıktı MSMC ye lafım yok güzel birliktir, fakat dediğim gibi üst rütbeli bir kişiye boş sebepten dolayı şikayet açması biraz kötüydü ceza alacaksam alırım.

#2 - 09.10.2020 14:03
Birlikten çok daha öncesinde ayrıldım herhangi bir şaka sonrasında değil. Kendi halimde geziniyordum ve bu şekilde pm atıyor olmak kin tutanın sen olduğunu işaret ediyor. Ben sizlerle iletişimi kestim evet fakat bu bir kin değil sizden uzaklaşmak istediğimden dolayı bunu yapıyorum. Çünkü siz aşırı agresif roller sergileyerek her gün çatışmalara giriyor ve cezalar alıyorsunuz. Kendimi böyle bir ortamdan izole etmek gayet mantıklı bir tercih.

#3 - 09.10.2020 14:06
Peki. savunmam bitmiştir dediğim gibi ss bulmak istedim fakat Discord'daki genel sohbet silinip tekrar açıldığı için bulamadım.

#4 - 10.10.2020 13:34
Merhaba,

İlgili karakter Ortak Nezaket gerekçesiyle cezalandırılacak.  MetaGaming konusuna gelirsek pek ağır bir durum ve net bir kanıt yok.