Konu: Garry_Racmo CR  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.10.2020 16:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Garry_Racmo @HacAbi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.102020 16:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) 9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracıma pit attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Video'da gözüktüğü gibi sol şeritten gidip sol tarafa dönecektim bu arkadaş geldi cr attı bende sinir oldum sonra takip etmeyi bıraktım.

« Son Düzenleme: 08.10.2020 16:26 Tivorlu »

#1 - 08.10.2020 16:20

#3 - 08.10.2020 16:27
Görüldüğü gibi geniş giriyorum döneceğim yere, çarptıktan sonra sizin yanımda ilerlediğinizi fark ettim.Ek olarak sırf bana ihlal yaptırmak için video kaydı ile takip ediyormuşsunuz, bunu da biz görmüş olduk. Video açıp önüme veya arkama çıkıp ihlal kolluyormuşsunuz. Benimle alıp veremediğiniz olay ne? Karakterinizi bir kere dövmem mi? Eğer gerçekten içerlediğiniz, üzüldüğünüz nokta bu ise gelin karakterimi dövün Idlewood'un orta yerinde. Savunmam bu şekildedir, kendisine çarpana dek yanımda ilerlediğinin farkında değildim, pit atma gibi bir niyetimin olması söz konusu değil. Sadece ben kendi görüntü açımı döneceğim yere çevirmiştim geniş gireceğim için, olay bundan ibaret.

#4 - 08.10.2020 16:30
Görüldüğü gibi geniş giriyorum döneceğim yere, çarptıktan sonra sizin yanımda ilerlediğinizi fark ettim.Ek olarak sırf bana ihlal yaptırmak için video kaydı ile takip ediyormuşsunuz, bunu da biz görmüş olduk. Video açıp önüme veya arkama çıkıp ihlal kolluyormuşsunuz. Benimle alıp veremediğiniz olay ne? Karakterinizi bir kere dövmem mi? Eğer gerçekten içerlediğiniz, üzüldüğünüz nokta bu ise gelin karakterimi dövün Idlewood'un orta yerinde. Savunmam bu şekildedir, kendisine çarpana dek yanımda ilerlediğinin farkında değildim, pit atma gibi bir niyetimin olması söz konusu değil. Sadece ben kendi görüntü açımı döneceğim yere çevirmiştim geniş gireceğim için, olay bundan ibaret.

Geniş giriyorsun yani , Lütfen yapmayın ben yolumda ilerliyorum siz bile bile kasti şekilde bana pit atıyorsunuz.

#5 - 08.10.2020 16:31
Savunmam bu şekil sabit kalacak, yetkili kararı verebilir. Video açıp benim ihlal yapmamı bekleme sorumu yanıtlamadınız? Olması gerektiği gibi tabii..

#6 - 08.10.2020 16:42
Şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 10.10.2020 02:27
Burada kasti bir Car Ramming yapılmamış gibi görünüyor. Aracı solluyorsunuz, ters şeritten sürmüş oluyorsunuz, hızınız yüksek, yolun sonu kısa, bu tarz bir şeyle karşılaşmanız normal karşılanır.