İspanyolca Slang kullanmanıza gerek yok, ayrıca "biliyo'n" kelimesi çok itici duruyor bence, ayrıca günümüzde 13 kliklerinde zencilere de yer veriliyor, zencilere ırkçılık yapmanıza gerek yok.
Arkadaşım açıklamış ama ben de açıklama ihtiyacı hissettim. Öncelikle seviyeli eleştiriniz için teşekkür ederiz. Zaten günümüzde Sureno, Norteno, zenci veya X kültürü gibi çete soyutlamaları neredeyse yok denecek kadar az. Tanıtımın ilk sayfasındaki metne göz gezdirseydiniz zenci karakter yöneten oyuncuların bizimle rahat rahat rol yapabiliyor olduğunu öğrenebilirdiniz.
"biliyo'n, gidiyo'n, yapıyo'n, ediyo'n..." gibi kelimelere biz genelde dikkat etmiyoruz. Şahsen benim yaptığım rollerde "yapıyo'm" veya "yapıyorum" gibi ifadelere çok dikkat etmiyorum, tamamen o anki zevkime bağlı bir durum. Eğer bir cümlede yapıyo'm kullandıysak bu kavramı doğru bildiğimizden değil de, o anki klavye alışkanlığımıza veya zevkimize bağlayabilirim.
Eleştiriniz için tekrar teşekkür ederiz, bu tarz eleştiriler bizi geriye değil, ileriye taşıyacaktır. Sizi de rollerimize dahil etmekten mutluluk duyacağımızı bildirmek isterim.
@HighFeel