Konu: [04.10.2020] Jackson Will - Joseph Masquerade bir çok ihlal.  (Okunma sayısı 332 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.10.2020 21:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackson Will @ANILBEY1 Joseph Masquerade @burak10

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tiernan Halberd @FAKO

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Nonrp - Retarted RP - Güvenli bölgeye sığınma - Yaralı kural ihlali - Sürekli Rp ihlali - Yönetimi kandırma girişimi.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle Jackson karakteri ortada hiç bir şey yokken bizim roldeki aracımızı çalıyor. ICde ben ve Tİernan uzun bir kovalamaca sonucu kişileri yakalıyıp dövüp bayıltıyoruz. Daha sonra kişileri bagaja koyma rolü yapıp bagajı kapatıyoruz. Kişiler videoda görüldüğü gibi aracı çalıp gidiyorlar. En son araç gpsten kişiyi bir kez daha buluyoruz ve bu sefer güvenli bölgeye sığınıyor. Ayrıca ek olarak burada haklı olduğumuz halde elinde sadece kendilerine kadar kanıt alarak bizi haksız gösterip yönetimi kandırma girişiminde bulundular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kişilerin bize açtığı şikayetler, yönetimi kandırma girişimi burada görülebilir. Zaten profiline baktığımda daha öncedende yönetimi kandırma girişiminden ceza almış.

Ek açıklamalar(varsa): Bu kişiler rol falan yapmaz. Daha bu kadar basit bir role bile uymayan kişiler bence bu sunucuda bulunmamalı.

#1 - 08.10.2020 00:20
@Noptech selamlar sanırım yanlış kişiyi mentionladınız, FAKO benim eski Forum hesabım ve yasaklandı. Sizin için Tiernan Halberd kullanıcısını etiketliyorum ki şahitliğini onaylasın. @Yusarov İyi forumlar, iyi roller  8)

#2 - 08.10.2020 16:45
@Noptech selamlar sanırım yanlış kişiyi mentionladınız, FAKO benim eski Forum hesabım ve yasaklandı. Sizin için Tiernan Halberd kullanıcısını etiketliyorum ki şahitliğini onaylasın. @Yusarov İyi forumlar, iyi roller  8)
@aKaWarlock Teşekkürler.
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 08.10.2020 18:56
Öncelikle Jackson Will Olarak savunmam ; Ben aracın ilk açık olduğu anda 179 id li aracımı arkaya park ettim , kafama kaskımı giydim hırsızlığa koyuldum , Videoyu Orjinal  Şekilde Yüklesin Zaten Şahıslar Emotesiz Ateş Ediyor. Benlik Başka bir savunma gerektiğini görmüyorum.

#4 - 08.10.2020 19:14
Teker teker savunma yapılacak.
1.Arkadaş beni rolsüz bir şekilde emote veya rol yapmadan direk olarak hatalı rol yapıp yere düşürüyor, ben bundan şikayeti açıyorum jailinide yiyor, yani konuda haklı ben, ihlal yapan o hatalı bir rol izliyor ve gidişatınıda bozuyor.Onun ihlali yüzünden bayıltıp kaçırılmaya zorlanıyorumki şahıs cezalandırıldı rol delete.
Cezalandırıldığının kanıtı ve şikayetide incelerseniz ihlal ve olayın başlangıcı ortada.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=90320.0

2. Olarakda araca bindirme rolü detaylı olarak yapılmıyor ve kanıtlarımı incelediğimde onuda hatalı yapıyorlar.Arkadaşlar genel olarak hatalı rol iizleyip, karşı tarafı soğutup, kendi rollerini yapmaya zorluyorlar buda bir ihlaldir.
https://cdn.discordapp.com/attachments/748860545997865024/763792006975193158/unknown.png
Bıraktığım ss incelenirse, emotesiz yere yıktığın biri yerde baygın durmakta, karakterim incelenirse dayanıklı yani kilolu tek elle kaldırılmayacak birisi.Tiernan'ın verdiği emote'e bakılırsa eğer yerde olan birine "Joseph'in kollarından tutup araca atar." yazmakta.Şahıs burda bariz PowerGaming yapmakta.Detaylı rol izlenmemekte, kapısı kapalı araca, yerde baygın yatan bi insanı sadece kollarından tutup nasıl araca atabiliyorsun.Pet şişe veya çöp gibi hafif nesne atılmıyor insan atılıyor, araçla aramda mesafe var, araç kapı kapalı ve ben yerde baygınım, arakdaş ise bir tane baştan sağma emote verip araca bindirdiğini düşünüyor PowerGaming şikayeti açılacaktır.
https://cdn.discordapp.com/attachments/748860545997865024/763794569576972308/unknown.png
Arkadaşı beni araca atmasına rağmen bir anda grady'nin verdiği emote ile bagajda oluyorum, bariz NonRP PowerGaming bulunmakta.
Arkadaş detaylı bir emote vermeyip, powergaming yaptığından dolayı ıc olarak araçta olmam mantıklı değil, ne ellerim kelepçeli ne birşey zaten ihlaliniz yüzünden olan bir rol yine, cidden bu olaya yani ihlaller ile rolü istediğinize getirmeye devam etmesseniz iyi olur, insanlar buraya eğlenmeye geliyorlar, zaten çalışmaktan giremiyoruz, birde canımız sıkılmasın.
3.GB!e sığınmıyorum.
https://cdn.discordapp.com/attachments/748860545997865024/763792221412524032/unknown.png
Bu ss'ede detaylı bakılırsa rol bitimi hemen balıkçıya kaçıyorum meslek yapmak için.Arkadaşların bir sürü ihlali bulunduğundan dolayı şikayet açmak için, balıkçı çevresindeki o denize uzanan beton stünların orada afk bırakıyorum.Saat 23:56'da balıkçıya geliyorum, arkadaşın ss'lerinde ise 23:59'da emote verip bana balıkçı çevresinde dalıyor.Ben rol bitimini bekliyip para kasmak için meslek etrafı afk bırakıyorum gb'e sığınma gibi bir mevzu yok ss'dede görülmekte.Ha-a şahıs beni nasıl bulduğu konusuna değinmek lazım, hep nokta atışı ile bizi bulduğu hakkında hile kullanımından dolayı şikayet açılacaktır bilgisine.

Kısaca:Arkadaşlar sürekli ihlalli role girişmesinden dolayı, bizi kendi istedikleri role yapmaya zorlayıp, oyundanda soğutuyorlar.Dediğim gibi buda bir ihlaldir.Zaten arkadaşlara ayrı ayrı açtığım sürüce şikayetlerin hepsinden cezalandırıldılar.Cezaları gördükden sonra hem iftira atıp(Admin Kandırma) hemde şikayet açıyorlar.Benim kandırdığım admin falan yok bende videodaydım herşey şefaf gözükmekte.Rollerin hepsi deletelenmiştir, kimseye zorla ihlali yapıp, kendi rolünüzü yaptıramassınız,İyi günler.

« Son Düzenleme: 08.10.2020 19:16 burak10 »

#5 - 08.10.2020 23:53
Evet güzel arkadaşım benim. Açtığın tüm şikayetler hakkındaki savunmamı yaptım. Hepsinde haksız çıktın ve iftiranı kanıtladım. O yüzden geçmiş şikayetleri atmayı bırak bence. Yönetimi güzel kandırdın ama yanlış adama çattın. Gerekli kararı olaya hakim olan @Keddy 'nin vermesini özellikle rica ediyorum. Teşekkürler.

#6 - 09.10.2020 15:46
Ortak Nezaket. Kışkırtıcı Cümle Kullanmayınız.

#7 - 09.10.2020 16:44
Buna sen mi karar veriyorsun? Ortada ortak nezaket kuralını bozacak bir durum yok. Üstüne üstlük attığınız iftiralar açığa çıkınca şimdi ortak nezaket üzerinden mi saldırıyorsunuz? Ben akşama buraya bir kaç kanıt daha atıyım o zaman.

#8 - 09.10.2020 21:09
Evet, gelelim şimdi asıl olaya. Öncelikle şunu tekrar belirteyim. Kişilerin açtığı tüm şikayetlerin iftira olduğunu ticket üzerinden kanıtladım. Benim cezam kaldırıldı.(forumdaki ooc sicilin silinmesi için ticket attım.) Daha sonra konuya gelirsek kişiler hiç bir şekilde videoda görüldüğü gibi ne bi rol yapma peşindeler ne de herhangi bir şey. Sadece işlerine gelen kısımları ss alıp iftira atmaktan anlıyorlar. Oradan bir şey kapamayınca yok nezaket yok hile falan filan saldırıp duruyorlar. Videoda her şey belli. Bu adamların rol yapmakla hiç bir alakası yok. Onuda geçiyorum sadece yönetimi kandırmak bile bence gerekli bir ceza sebebidir. Adamlar açık açık sadece kendilerini haklı gösteren kısımları ss atıp olayın gerçeğini gizleyip yöneticiyi açık açık kandırdılar. Daha öncede belirttiğim gibi @Keddy tüm detayları biliyor. Ticketa o bakmıştı.

#9 - 10.10.2020 17:01
Kardeşim forum muhabbet etme yeri değildir, savunma vesaire yapılır geri çekilir.Senin videon varsa benimde tam olayda videom var, yedi yirmi dört uğraşmadığımdan senin suçlamalarını reddediyorum.Admin kandırma falan yok, cevap vermiyorum diye atıp tutma.Yine kim bilir neler gösterip çıkarttın kendi fakat orası beni bağlamıyor.Ben eğlenmek için oynuyorum.Kayıt olma tarihinden senin ne kadar roleplay biri olduğun gözüküyor zaten.Lütfen olayı daha fazla uzatma varsa bir ihlalki yeriz cezamızı ki senin bana iftira attığın olayı sen yapıyorsun.Yaptığın binlerce ihlalli rolden sonra, bir kısmı alıp şikayet açıyorsun.İyi günler dilerim.Stay High.