Konu: [06.10.2020] Tyrese Rutherford  (Okunma sayısı 155 defa)

#0 - 07.10.2020 01:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrese Rutherford @Theodore

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fery Falco @eyeofpunk

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/10/2020 02.00 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Olay uzun fakat ilk bakışta: RPFBL(rolü /do kanalından bölmek), rolden kaçmak, retarted-rp(agresif rol), FEAR-RP ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Gece sularında işlerimi halledikten sonra birlik olarak rol yaptığımız eve gidiyorum, orada Fery Falco (birlik üyesi) ve Tyrese Rutherford'u görüyorum. Konuşmalardan bir problem olduğunu anlıyorum, on gün boyunca agresif rol yapamayacağımız için ve bir anlamı olmadığı için problemi çözmek adına gitmesini istedik, olayın büyümesini istemiyorduk fakat arkadaş bu IC inisiyatifimizi suistimal ederek kışkırtmaya devam etti, bu rolü sergilemeye devam ettiği için bisikletini düşürdüm. Bunun sonucunda bize saldırdı, onu yaraladık. O yaralandıktan sonra sanki biz yaralanmışız gibi "Kingpen sizi sikecek, kafanıza sıkacak" tarzı şeyler söylemeye başladı, ayrıca da yaralı haliyle bize tehditler savurmaya devam ediyordu. Daha sonra ortada bir ihlal varsa bizi /pm'den uyarmak yerine rolü /do kanalından bölmeye devam etti. (rpfbl) Bölgeye bir sivil gelince onun hırsız olduğunu ve polis merkezine götüreceğimizi söyledik, daha sonra aynı şekilde /do'dan bölmeye devam etti. Rol esnasında sürekli /do kanalını amacı dışında kullanmaya devam etti, araca bindirip şehir dışındaki bir mekana götürdük, kişi role 15 dakika uyduktan sonra crash verdirip ya da gerçekten crash yiyip oyundan çıktı, böyle bir rol sergilediği için biz de bırakmak istemediğimiz için yarım saat orada bekledik, arkadaş oyuna girdi, oyuna girdikten on-on beş dakika sonra pm'den geçici hasarınız bittiyse oyundan çıkıyorum gibi saçma bir mesaj yolladı, biz izin vermedik fakat kendi isteğiyle çıkış yaptı ve gece boyu oyuna tekrar dönmedi. - Çok yer kapladığı için en son 02.32'de video almışım ve 02.40da yani o oyuna girince tekrar başlatmışım, o yüzden oyuna giriş yaptığı anın ssi yok. -

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu kadar ihlal yaptığı için ve tüm rol zevkimizi aldığı için en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz.

« Son Düzenleme: 07.10.2020 01:28 kanen »

#1 - 07.10.2020 01:26
İsim değiştirme atmış, güncel adı Pierre Cameron.

#2 - 08.10.2020 17:02
Savunma yapmalısınız. @Theodore

#3 - 10.10.2020 09:30

#4 - 10.10.2020 13:57
Merhaba,

Öncelikle /f kanalındaki üslubunuza dikkat etmelisiniz. Karşınızdaki kişinin rol bilgisi zayıf olduğu için yaptığı ihlallerle dalga geçmek etik değil.

Ekran görüntülerinde de kişinin rol bilgisi zayıf olduğu kolayca fark ediliyor, yaptığı tüm ihlallerle onu cezaya boğup oyun zevkini kaçırmak hoş olmaz. Verdiği hatalı emotelar için bir işlem uygulanmayacak, ceza bitimi Rol Destek Ekibi kendisiyle iletişime geçecek.

Rolden kaçmak ve Fear-RP ihlali gerekçesiyle cezalandırıldı.