Konu: Bertnal_Lawton ||OOC Hakaret,Rol esnasında /b,Emotesiz DM. Revenge Kill  (Okunma sayısı 310 defa)

#10 - 06.10.2020 17:29
Anlıyorum tabiki iletişim yolunuzdan şu an bile sinirli olduğunuz gayet ortada rolde değildim fakat tüm rolü izledim, üstte attığım yorumda evet çoğu şey ortada ve taraflı bir yorum yapmadığımıda belirttim. Şikayetler hakkında artık yorulduğumdan dolayı şikayet açma gereksinimi duymuyorum. En başında söyledim karakterim videoda var şikayette sözümde olabilir. OOC olarak zaten çoğu kişi aktif olamadığımı biliyor düzenli bir çalışma hayatım var ve genelde akşamları aktif oluyorum eğlenmeye birazda başımı dağıtmaya giriyorum bunu rol yaptığım çoğu kişide biliyor. Brawl rolünü izledim daha öncesinde ne olduğu hakkında fikrim yok brawl rolü üzerinden yorum yaptım. Ve iletişim şeklinizi tehdit şeklinde değil daha güzel bir şekilde söylerseniz sevinirim, "akşam öldürürüm seni karışırsan" gibi bir tavrınız var. Bug abuse yaptığınızı bildiğinizi umuyorum. Tarafımca daha fazla yorum gelmiyecektir.

Keyifli Forumlar, İyi Oyunlar.

#11 - 06.10.2020 17:31
BUG nasıl yapmışım merak ediyorum ben karşı tarafın gücü fazla olduğu için gardımı aldım öyle bekledim kişi sürekli etrafımda koşup arkamdan yumuk atıyordu ben de yüzümü ona doğru dönüyordum sürekli. Yanlış bir şey yok bug falanda yapmadım videoda her şey açıkça gözüküyor.

#12 - 06.10.2020 17:36
BUG nasıl yapmışım merak ediyorum ben karşı tarafın gücü fazla olduğu için gardımı aldım öyle bekledim kişi sürekli etrafımda koşup arkamdan yumuk atıyordu ben de yüzümü ona doğru dönüyordum sürekli. Yanlış bir şey yok bug falanda yapmadım videoda her şey açıkça gözüküyor.

Gard aldığınızda arkadan damage yediğinizde hasar yemediğiniz videoda görülebilir. Bugtasınız çünkü kombo kilit SAMP'ın temel buglarından bilgi olarak ufaktan şuraya bir fotoğraf bırakmak isterim.

OOC kin iki tarafta birbirine beslediği çok açıktır yetkili kararı bekleyebiliriz.

#13 - 06.10.2020 17:38
Kimseye kin beslediğim yok kişiyi tanımıyorum bile ben kanıtlarımla birlikte konuyu açtım daha fazla uzatmaya gerek yok yetkili kararı bekliyorum. Kişi kendi savunmasını yapamıyor mu sen onun adına yapıyorsun

#14 - 06.10.2020 17:41
Log'lar incelenebilir, git gene NC at demediniz fakat kişiyi tanımıyorsunuz OOC yalanda var anladım. Tarafsız yorumdu rolde bulunduğumdan dolayı sadece yorum yaptım, iyi günler.

#15 - 06.10.2020 17:46
Kişi sadece bana 2 gün önce PM attı nc atacağını söyledi ben sadece bunu söyledim ilk başta hakareti kendisi etti ben kimseye hakaret etmedim her şey açıkça gözüküyor lütfen daha fazla uzatmayın videoda ne yazdıysam gözüküyor zaten

#16 - 06.10.2020 18:18
/q atıp atmaman sıkıntı değil bir sürü ihlalin var zaten başka şeyleri tartışmaya gerek yok. Admin inceler gerekli ssleri gereken yapılır. + olarak orada benimle birlikte başkalarınıda öldürdün ben neden oralara gitmedim de sen gittin? Hep kaybettiğin zaman karşı tarafı BUG/HİLE olarak suçluyorsun. Ya sen başka bir şeyler kullanıyorsan?
Oyun dosyalarım dan tut bilgisayarım baştan aşağıya incelenebilir olduğun yerde gard alıp durman ve bu bugun farkında olarak sadece bunu yapman sayesinde ayakta kaldığını biliyorum ki etrafında koşup durarak gardını kırmak için sprint hit atıyorum fakat hiç bir şekilde vuruşlarım işlemiyor ve ben bu bugları girdiğim her brawl rolünde yaşıyorum sürekli saçma sapan bir samp client bugu yaşamak bir süre sonra seninde canını sıkacaktır eğer /q çekseydim chat loguna Bertnal Lawton isimli kişi kendi isteği ile sunucudan ayrıldı diye bir log düşerdi ayrıca nc atdığımı en son söyleyeceğim kişi ise sen ve saurent tayfası. [Tarafımca herhangi başka bir cevap gelmeyecektir yetkili kararını bekleyebiliriz}
« Son Düzenleme: 06.10.2020 18:21 Father »

#17 - 07.10.2020 05:40
Öncelikle tekrardan merhabalar, kişi kanıt istedi ekran görüntülerimi incelediğimde bir ekran görüntüsüne rastladım ve bunu kanıt olarak eklemek istiyorum. Sizin aynı soyadınızı taşıyan kişinin OOC kin beslediğine dair kanıt olarak sayalım, "Bekle onu bak forumda nasıl rezil ediyoruz birazadn" aynı kelimeleri kullanmıştır görülebilir. "Oyuna para yatıran 10 yaşında çocuk, yediği dayağı yediremedi.", "salak adam kaybetti diye geldi bize saldırdı, durup dururken" OOC kin olarak kimin beslediği aslında ortada değil mi? Bug SAMP'a ait bir bug sizin buga düştüğünü ve kişinin buna sinirlenip Revenge Kill attığını düşünüyorum. Bunu kendiside belirtmiş zaten, OOC hakaret olarak sizinde ceza almanız gerekiyor bunu biliyorsunuzdur umarım. Ekran görüntüleri bunu kanıtlıyor, iki tarafında birbirine OOC olarak kin beslediği ve oyunda bug olduğu gerçeği ortada olursa iki tarafında anlaşmaya gitmesi gerektiğini düşünüyorum, tabi bu kişilerin kararıdır. Belirli buglar var istemeden olsada sanırım kişi bug abuse yaptı, bunu farketmedi realistik olursak eğer gard alırsanız arkanızdan yumruk yerseniz gardınız düşer bunu biliyorsunuz değil mi? Videoyu tekrardan inceledim ve damage yemediğiniz çok açık ortada bug olduğu yöneticinin bu şekilde değerlendirmesini isterim. Realistik olarak bir kavga rolünde sürekli gard alırsanız eğer bir süre sonra sağdan veya soldan yumruk yemekten kollarınız acımaya başlar ve gardınız bir süre sonra eski dayanıklılığını kaybediyor gardınız düşücek realistik açıdan değerlendirelim. Ve bir kavgada olduğunuz yerde durup gard almanız ne kadar mantıklı bunu eminim biliyorsunuz, burada PG yapıyorsunuz ufak ufak değerlendirmeye devam etmek isterim. Bir arkadaşınız DM atıyor demiş sunucu kurallarını okuduğundan cidden emin değilim şuraya bırakıyorum.

DEATHMATCH : Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir.

Kuralları tekrardan incelemesini öneririm. Yumruk ile atılanlar Noob-DM kapsamına giriyor. Şimdi iki taraf adına konuşmaya başlamam gerekli burada, Bertnal_Lawton karakteri burada kalktığı gibi vurması anlık OOC sinir olduğunu belirtmiş gördüğüm kadarı ile yorum yapıyorum. Bu bir oyun insanlar zaman geçiriyor bu kadar ciddiye almaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Şikayet açan taraf için konuşmak istiyorum, kişilerin hakaret ve OOC olarak kin beslediği çok açık ortada dediğim gibi ekran görüntüsünde bunlar görülebilir. İki tarafın anlaşmaya gitmesi yönünde pozitif olarak ilerlemek isterim taraflar tabiki bunu isterse söylemem gereken bir şey kalmadığını düşünüyorum, yetkili kararı bekleyebiliriz.

Kanıt : 

« Son Düzenleme: 07.10.2020 05:55 hyperionx »

#18 - 07.10.2020 14:29
Öncelikle tekrardan merhabalar, kişi kanıt istedi ekran görüntülerimi incelediğimde bir ekran görüntüsüne rastladım ve bunu kanıt olarak eklemek istiyorum. Sizin aynı soyadınızı taşıyan kişinin OOC kin beslediğine dair kanıt olarak sayalım, "Bekle onu bak forumda nasıl rezil ediyoruz birazadn" aynı kelimeleri kullanmıştır görülebilir. "Oyuna para yatıran 10 yaşında çocuk, yediği dayağı yediremedi.", "salak adam kaybetti diye geldi bize saldırdı, durup dururken" OOC kin olarak kimin beslediği aslında ortada değil mi? Bug SAMP'a ait bir bug sizin buga düştüğünü ve kişinin buna sinirlenip Revenge Kill attığını düşünüyorum. Bunu kendiside belirtmiş zaten, OOC hakaret olarak sizinde ceza almanız gerekiyor bunu biliyorsunuzdur umarım. Ekran görüntüleri bunu kanıtlıyor, iki tarafında birbirine OOC olarak kin beslediği ve oyunda bug olduğu gerçeği ortada olursa iki tarafında anlaşmaya gitmesi gerektiğini düşünüyorum, tabi bu kişilerin kararıdır. Belirli buglar var istemeden olsada sanırım kişi bug abuse yaptı, bunu farketmedi realistik olursak eğer gard alırsanız arkanızdan yumruk yerseniz gardınız düşer bunu biliyorsunuz değil mi? Videoyu tekrardan inceledim ve damage yemediğiniz çok açık ortada bug olduğu yöneticinin bu şekilde değerlendirmesini isterim. Realistik olarak bir kavga rolünde sürekli gard alırsanız eğer bir süre sonra sağdan veya soldan yumruk yemekten kollarınız acımaya başlar ve gardınız bir süre sonra eski dayanıklılığını kaybediyor gardınız düşücek realistik açıdan değerlendirelim. Ve bir kavgada olduğunuz yerde durup gard almanız ne kadar mantıklı bunu eminim biliyorsunuz, burada PG yapıyorsunuz ufak ufak değerlendirmeye devam etmek isterim. Bir arkadaşınız DM atıyor demiş sunucu kurallarını okuduğundan cidden emin değilim şuraya bırakıyorum.

DEATHMATCH : Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir.

Kuralları tekrardan incelemesini öneririm. Yumruk ile atılanlar Noob-DM kapsamına giriyor. Şimdi iki taraf adına konuşmaya başlamam gerekli burada, Bertnal_Lawton karakteri burada kalktığı gibi vurması anlık OOC sinir olduğunu belirtmiş gördüğüm kadarı ile yorum yapıyorum. Bu bir oyun insanlar zaman geçiriyor bu kadar ciddiye almaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Şikayet açan taraf için konuşmak istiyorum, kişilerin hakaret ve OOC olarak kin beslediği çok açık ortada dediğim gibi ekran görüntüsünde bunlar görülebilir. İki tarafın anlaşmaya gitmesi yönünde pozitif olarak ilerlemek isterim taraflar tabiki bunu isterse söylemem gereken bir şey kalmadığını düşünüyorum, yetkili kararı bekleyebiliriz.

Kanıt : 

Evet benim arkadaşlarımda ceza alabilir fakat karşı tarafın alacağı cezalar daha ağır çünkü kendisi bütün kuralları ihlal etti şikayetini yeni konu açabilirsin

#19 - 07.10.2020 14:38
Konuyu çok fazla uzattın artık yazmayı bırakalımda yetkililer ilgilensin ooc kin beslediğimiz falan yok kişiyle muhabbetimiz bile olmadı şu oyunu gerçek hayata yansıtıp sinir krizi geçiren taraf senin arkadaşın gerçekten arkadaşını bu kadar çok düşünüyorsan tedavi olması için ona destek olabilirsin orada herkes farklı farklı roller içerisindeydi senin o arkadaşın gidip bütün rolleri böldü oradaki kişilere dm yaptı. Kin besleyenin sizin taraf olduğu her şekilde belli oluyor artık savunmayı şikayetçi olduğumuz kişi yapsın sen değil