Konu: Bertnal_Lawton ||OOC Hakaret,Rol esnasında /b,Emotesiz DM. Revenge Kill  (Okunma sayısı 309 defa)

#0 - 06.10.2020 05:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nova Rosenberg @kaostan besleniyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Marquis_Saurent,Verdesto_Saurent,Alejandro_Rodriguez -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.10.2020  04:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:OOC Hakaret , Rol esnasında /b , Baygın olduğu halde yerden kalkıp emotesiz bir şekilde etraftaki herkesi bayılttı.(Emotesiz alakasız kişilerede dm yaptı) Revenge Kill.

Alıntı

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba kişiyle rolsel olarak dostça bir dövüş yaptık daha sonra kendisinin karakter özellikleri benden 3-4 kat yüksek olduğu halde kaybettiği için kişi birden rolü bölüp ooc bir şekilde hakaret etmeye başladı. Daha sonra iyi geceler yazdım gidiyordum ayağa kalkıp bana saldırdı.Emotesiz bir şekilde ayağa kalktı beni öldürdü daha sonra etraftaki arkadaşlarımı öldürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
bu da yere yattıktan sonra emotesiz ayağa kalkıp çevredeki herkesi düşürüyor.

Ek açıklamalar(varsa): Videoda her şey belli umarım gereken yapılır kişi hem ooc hakaret ediyor hem rol bölüyor + olarakta emotesiz bir şekilde baygın olduğu halde ayağa kalkıp 4-5 kişiye saldırıyor. DM yapıyor. ++ ek olarak eklemek istediğim kişi bu  kas sistemine fazla kaptırmış kendini sanırım kaybettiği için bug falan diye şikayet etti videoda her şey açık bir  şekilde gözüküyor umarım gerekenler yapılır.

« Son Düzenleme: 06.10.2020 05:18 thedaimonn »

#1 - 06.10.2020 05:35
Şahitliğimi onaylıyorum,kendisi videoda gözüktüğü "nah" gibi kelimelerle OOC hakaretlerde bulunmuştur.Ben yan tarafta rol gereği başkası ile dövüşürken gelip araya girdi ikimizi de yaralı,videoda gözüken kuzenim onu dövdüğü için kız sinirlendi sanırım emote kullanmadan yerden kalktı direkt dm yaptı başkasıı ile olan rolümü böldü kendisi de şahittliğini onaylayacaktıır

#2 - 06.10.2020 05:36
Herhangi bir savunma yapacak değilim samp clienti kaynağı olan bir bug ile anlık sinirin birleşimi olarak ortaya böyle bir sonuç çıktı cezai işleme itiraz edecek değilim.

#3 - 06.10.2020 06:26
Şahitliğimi onaylıyorum,kendisi videoda gözüktüğü "nah" gibi kelimelerle OOC hakaretlerde bulunmuştur.Ben yan tarafta rol gereği başkası ile dövüşürken gelip araya girdi ikimizi de yaralı,videoda gözüken kuzenim onu dövdüğü için kız sinirlendi sanırım emote kullanmadan yerden kalktı direkt dm yaptı başkasıı ile olan rolümü böldü kendisi de şahittliğini onaylayacaktıır
Kız sinirlendi sözcüğü kışkırtma olacağından şahit kişinin kışkırtma yapmış olmasından dolayı bende ceza almasını isterim

https://hizliresim.com/p8l2IV Şahitin kız sinirlendi sözcüğünü silmesine karşılık resim.
« Son Düzenleme: 06.10.2020 07:38 Father »

#4 - 06.10.2020 14:29
Şikayet konusu açarak şikayetçi olabilirsin burada sadece savunmanı yap

#5 - 06.10.2020 14:54
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişi ek olarak rol esnasında /q yaptı.

#6 - 06.10.2020 15:09
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişi ek olarak rol esnasında /q yaptı.
Rol sırasında q atdığıma dair bi kanıtın varmı yaralıya düşünce oyun saçma sapan yerlere blue berry altına dahi ışınlıyor /q atıp atmadığıma dair geriye dönük loglar incelenebilir.

#7 - 06.10.2020 16:19
/q atıp atmaman sıkıntı değil bir sürü ihlalin var zaten başka şeyleri tartışmaya gerek yok. Admin inceler gerekli ssleri gereken yapılır. + olarak orada benimle birlikte başkalarınıda öldürdün ben neden oralara gitmedim de sen gittin? Hep kaybettiğin zaman karşı tarafı BUG/HİLE olarak suçluyorsun. Ya sen başka bir şeyler kullanıyorsan?
« Son Düzenleme: 06.10.2020 16:24 thedaimonn »

#8 - 06.10.2020 17:09
Öncelikle merhabalar, videoda karakterim gözükmektedir şikayette adım geçmiyor fakat genede iki taraf içinde yorum yapmak istiyorum. İki tarafında /b'den birbirine ettiği hakaretler var öncelikle bunu belirtmek isterim. Log'lar incelenebilir bunu adminlerde onaylayabilir. Samp bugu olan kombo kilite girdiniz ve olduğunuz yerde sürekli durduğunuzdan dolayı hp olarak düşme problemi yaşamıyorsunuz öncelikle bunu söylemek istiyorum, bug abuse yapan aslında sizsiniz. Rol ortamına herhangi bir şekilde müdahale etmedim /idles 5 atıp ortamı izledim sadece, iki tarafında birbirine karşı OOC hakaretleri var bu log'larda görülücek. Daha sonra kişiler git gene nc at tarzı alaycı bir tavır takındı bunu belirtiyorum. Kombo kilit bugu oyunun temel buglarından sürekli olarak herkesin yaşadığı bir bug olduğunu tahmin ediyorum.  Ve kişi bana dostça bir dövüş dedi ve YKİ girmiyor diye tahmin ediyorum. Çünkü bu tarz dövüşler brawl rolleri olarak sayılmıyor antreman olarak dediğinizden dolayı söylemek isterim. Kişinin anlık sinir patlaması ile yaptığını kendiside söylemiştir bu yüzden kişilerin anlaşma yönünde ilerlemesini dilerim.

İyi Forumlar.

#9 - 06.10.2020 17:11
Öncelikle merhabalar, videoda karakterim gözükmektedir şikayette adım geçmiyor fakat genede iki taraf içinde yorum yapmak istiyorum. İki tarafında /b'den birbirine ettiği hakaretler var öncelikle bunu belirtmek isterim. Log'lar incelenebilir bunu adminlerde onaylayabilir. Samp bugu olan kombo kilite girdiniz ve olduğunuz yerde sürekli durduğunuzdan dolayı hp olarak düşme problemi yaşamıyorsunuz öncelikle bunu söylemek istiyorum, bug abuse yapan aslında sizsiniz. Rol ortamına herhangi bir şekilde müdahale etmedim /idles 5 atıp ortamı izledim sadece, iki tarafında birbirine karşı OOC hakaretleri var bu log'larda görülücek. Daha sonra kişiler git gene nc at tarzı alaycı bir tavır takındı bunu belirtiyorum. Kombo kilit bugu oyunun temel buglarından sürekli olarak herkesin yaşadığı bir bug olduğunu tahmin ediyorum.  Ve kişi bana dostça bir dövüş dedi ve YKİ girmiyor diye tahmin ediyorum. Çünkü bu tarz dövüşler brawl rolleri olarak sayılmıyor antreman olarak dediğinizden dolayı söylemek isterim. Kişinin anlık sinir patlaması ile yaptığını kendiside söylemiştir bu yüzden kişilerin anlaşma yönünde ilerlemesini dilerim.

İyi Forumlar.

Merhaba kişiyle OOC arkadaş olduğunuz için buraya yorum yaptığınızı biliyorum yazdığınızı okuma gereği bile duymadım,sizin fikriniz bizim için önemli değil önemli olan yetkilinin fikri siz rolde değildiniz sadece uzaktan izlediniz o yüzden sizi ilgilendiren bir kısım yok. Kanıtınız varsa başka konu açıp şikayet açabilirsiniz ben daha role girmeden bu kişinin böyle bir şey yapacağını bildiğim için video açık role başladım o yüzden tekrar söylüyorum sizi ilgilendiren bir kısım yok iyi roller. + olarak ikidebir sinir patlaması geçirdi diye bahane ediyorsanız en yakın zamanda tedavi olsanız gerçekten iyi olur. Çünkü bu oyunu eğlenmek için oynuyoruz (: Küçücük bir olayda bu kadar sinir patlaması yaşayıp abartıyorsanız tedavi olmaya ihtiyacı var o arkadaşın. Daha fazla bu konuya karışmayın çünkü siz o kavgayı izlemeye sonradan dahil oldunuz.
« Son Düzenleme: 06.10.2020 17:14 thedaimonn »