Öncelikle merhabalar, videoda karakterim gözükmektedir şikayette adım geçmiyor fakat genede iki taraf içinde yorum yapmak istiyorum. İki tarafında /b'den birbirine ettiği hakaretler var öncelikle bunu belirtmek isterim. Log'lar incelenebilir bunu adminlerde onaylayabilir. Samp bugu olan kombo kilite girdiniz ve olduğunuz yerde sürekli durduğunuzdan dolayı hp olarak düşme problemi yaşamıyorsunuz öncelikle bunu söylemek istiyorum, bug abuse yapan aslında sizsiniz. Rol ortamına herhangi bir şekilde müdahale etmedim /idles 5 atıp ortamı izledim sadece, iki tarafında birbirine karşı OOC hakaretleri var bu log'larda görülücek. Daha sonra kişiler git gene nc at tarzı alaycı bir tavır takındı bunu belirtiyorum. Kombo kilit bugu oyunun temel buglarından sürekli olarak herkesin yaşadığı bir bug olduğunu tahmin ediyorum. Ve kişi bana dostça bir dövüş dedi ve YKİ girmiyor diye tahmin ediyorum. Çünkü bu tarz dövüşler brawl rolleri olarak sayılmıyor antreman olarak dediğinizden dolayı söylemek isterim. Kişinin anlık sinir patlaması ile yaptığını kendiside söylemiştir bu yüzden kişilerin anlaşma yönünde ilerlemesini dilerim.
İyi Forumlar.