Selam dostum, öncelikle yaş konusuna değinmek isterim birliğimdeki çoğu kişinin yaş ortalaması 15-20 arası, örnek verecek olursam KINGPIN Mafia Brims'in birliğindeki kişilerin çoğu 15-18 yaşları arasında ve çoğu uyuşturucu satıyor, alkol alıyor, sigara içiyor, silah taşıyor vb. Aynı konudan bir şikayet daha açıldı benim adıma dediğim gibi Blackside Pier Racers ile IC olarak ardı gelmeyen bir savvaş içerisindeyiz. Sürekli olarak baskın yiyoruz ve baskın atıyoruz. Karakterim gene baskın atmak için bisikletine bindi seni orada ilk gördüğümde ateş edip etmemek konusunda kararsız kaldım çünkü MIX yapmamak adına hiç bir şekilde Blackside birlik üyelerini incelemedim, sen orada telefon çıkarınca karakterim işkillendi ve onlardan birini çağıracağını düşündü o anki ergen bir karakter korkuyla mı diyim heyecanla mı diyim her nasılsa silahını ceketinin içinden [zuladan] çıkardı ve ateş etmeye başladı. Tekrar özür dilerim böyle bişeyi ikinci kez yaptığım için. İnanın bilgim olsa size sıkmazdım. İyi forumlar, iyi rolller.