Konu: Edward_Morris NON RP DRİVİNG+DM+TRUCKERDAYKEN ARABADAN ATMA  (Okunma sayısı 157 defa)

#0 - 05.10.2020 20:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edward_Morris , Zakhaev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carlo_Sacrimoni

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.10.2020 19:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Non rp + deadmatching + truckerda görevdeyken emotesiz araçla atma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Ben truckerdayken Edward_Morris isimli şahıs motoruyla kamyona çarpıp beni devirmeye çalıştı önümü keserek yolumu kesti saçma sapan çarpıp durdu.Üstüne trucker görevindeyken emotesiz beni kamyondan atmaya çalıştı.Bu yetmedi emotesiz bir şekilde bana saldırdı dm yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahıs galiba bana ooc kin besliyor lütfen gereği yapılsın , teşekkürler.

#1 - 05.10.2020 20:44
Şahitliğimi onaylıyorum. GBI'da bozmuş. Tıra motorla defalarca kafa attı. Nasıl bir zihniyetle yaptı anlamadım, şaşkınız.

#2 - 05.10.2020 21:00
Öncelikle selamlar şunu belirtmek isterim ki kimseye beslediğim bir ooc kinim yok. Birlikteki arkadaşlarım ile toplu sürüş yaparken sürüşümüz trucker çalışanları tarafıdan tam dört kez taciz edildi ve bize defalarca çarptılar.Bende bunun üstüne hem ic hem ooc şekilde sinirlendim ve kişiyi takip ettim şahısın bize yaptığı gibi car dm yaptım ve  Güvenli bölgede düşürdüm yaptığım ihlallere savunmam yok, Kişiyi bilerek düşürdüm eğer gerekli bir ceza almam gerekiyorsa alırım sıkıntı yok ancak şunu belirtmek isterim ki karşıdaki kişi beni şikayet ettiği kadar bir o kadar yaptığı ihlaller aynı şeyler, iyi forumlar dilerim.

#3 - 05.10.2020 22:20
Truckerdayken size bilerek çarpmadım elimde telefon vardı ve büyük ihtimal checkpointin önünde durmuşsunuz üstüne yolu kesmişsiniz benim kasıtlı yaptığım bir hareket yok özelden yazsaydınız konuşarak çözebilirdik ama siz saçma sapan şeyler yaptınız. Tartışmayı bitirelim yetkililer size gerekli cezayı versin.

#4 - 05.10.2020 23:31
Yaptığınız şeyleri yaptıktan sonra bilerek yapmadım bilerek çarpmadık demek bence yanlış haklısın bırakalımda yetkileler cezaları versin.

#5 - 08.10.2020 03:40
Merhaba,

Lütfen konu başlığını şikayet kurallarına uygun bir şekilde düzenleyin.
> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=100.0

#6 - 08.10.2020 11:46
Merhabalar, incelendi.

İhlalin karşılığı ihlal ile verilemez, şayet Harry karakterine dair böyle bir kanıtınız da yok. Edward Morris karakteri Deathmatching+NonRP kapsamında oldukça caydırıcı bir ceza alacak, tekrarının olmaması temennimiz.