Konu: 05.10.2020 Gianluigi Rumano, Çatışma kuralı ihlali  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2020 02:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gianluigi Rumano @AaronMoore

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Conejo @leftyguns

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.10.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
2.2) ÇATIŞMA
Çatışmalarda ateşli silah kullanmak serbesttir.
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 01:16da vuruldu,  01:52'de @thedaimonn ile çatışmaya girip onu vurmuş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin tekrar çatışmaya girdiğini forumda gezinirken @thedaimonn 'un şikayetinde gördüm. 10 15 tane Rumano soyadlı kişiler, chinatown'da bekleyip gelen arabalara /eal yapıp eşyayı çalıp satıyorlar, taksiyle soygun falan yapıyorlar, trollemeye girdikleri veya oyunda oynayacak kadar rol bilgileri olmadığı gayet net

#1 - 05.10.2020 02:37
Şahidim. Çaldığımız malları okuturken aracın başında durmamıza rağmen 2 3 tane çuvalı aldı götürdü, sattı. Mantıken bu imkansız ama gta'nın fiziklerinin azizliğinden ötürü önleyemedik. Duruma uyuz oldum ve arkadaşlara ne yaptıklarını sordum "OOC-" yazdılar. Biz de OOC olarak uyarılmak istemediklerini düşündük ve IC şekilde cezalarını almaları için adamları vurduk. Rehincinin önünde durup milletin çuvalını çalıp satıyorlar. Olacak iş değil, şikayetçiyim.

#2 - 05.10.2020 02:42
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 05.10.2020 02:47
Umarım gereken cezayı alır şahıslar.

#4 - 05.10.2020 04:31
@AaronMoore, savunma yapın.

#5 - 05.10.2020 18:52
Bu arada ben sizden birşey çalmadım çalan kişiye şikayet açarsan sevinirim burada ise sen benimle ic role girmedin tanımıyorsun Rumano olduğumu nereden biliyorsun yaptığın DM ve Metagaming'e giriyor. Ayrıca yaralıyken belli bir hız sınırında araç kullanabilirm adam önüme atladı ne yapıyım ? Zaten hasarlardada 1.16'dan sonra Dwayne adlı şahısa vurduğumun kanıtı yok hasarlarda araç yazıyor zaten farkkettiysen. Trollemeye gelmedik birlik üyelerimin bir kaç hareketinden dolayı YRB olarak tanım yapamazsın bize.

#6 - 05.10.2020 19:02
Bu arada ben sizden birşey çalmadım çalan kişiye şikayet açarsan sevinirim burada ise sen benimle ic role girmedin tanımıyorsun Rumano olduğumu nereden biliyorsun yaptığın DM ve Metagaming'e giriyor. Ayrıca yaralıyken belli bir hız sınırında araç kullanabilirm adam önüme atladı ne yapıyım ? Zaten hasarlardada 1.16'dan sonra Dwayne adlı şahısa vurduğumun kanıtı yok hasarlarda araç yazıyor zaten farkkettiysen. Trollemeye gelmedik birlik üyelerimin bir kaç hareketinden dolayı YRB olarak tanım yapamazsın bize.
Kural ihlali yaptığımı düşünüyorsan şikayet aç. Soyadınla bir alakası yok, çalan kişi senin aracına bindi ve sen de onu kaçırdın. @thedaimonn şikayetinde kendisine kasıtlı saldırdığını yazmış, saldırmadıysan zaten belli olur, ceza almazsın. Birlik üyelerin yanlış hareket yapıyor ve sen de bunu görüyorsan onları uyar ki "yrb" yakıştırması yapılmasın.

#7 - 05.10.2020 19:07
Gerekli açıklamayı birlik üyelerimede yaptım zaten ama Yrb gibi telaffuzlar kullanman senin toxic bir oyuncu olduğunu belli eder. Benim aracıma bindiğine dair kanıtın varsa atarsın  yetkili arkadaşlar gerekli işlemleri yapar zaten ama  başkasının açtığı şikayetteki ss i alıp bana şikayet açıyorsun gerçekten komik. Orada koskoca vehicle yazıyor silahım zaten yok.

#8 - 06.10.2020 09:41
@AaronMoore'nin direk savaşa veya brawl'a katıldığının kesin bir kanıtı yok. Söylediği gibi kişi önüne atlamışta olabilir. Kanıtlar yetersiz ama vurulduktan yarım saat sonra diğer birlik üyelerinizi çatışmaya taşımak Retarted Rp kural ihlaline giriyor. Bir kerelik uyarıyorum eğer tekrarlanırsa cezası artacaktır.
« Son Düzenleme: 06.10.2020 09:48 GunzforSale »