Öncelikle selamlar, bildiğiniz üzere AFK bırakma engeli getirilmeden önce her saat başına oyun bize 1 adet vCoin veriyordu. En alt bütçeli kutuyu açabilmek için toplam 700 vCoin yani 700 saat oyunda afk bırakmamız gerekiyordu. 700 saat yaklaşık olarak 1 aya tekabül edebilmekte. Kısacası 1. ayın sonunda en düşük bütçeye sahip olabilen kutuyu açabiliyorduk. Bunları bilgisayarını sürekli olarak arkada sunucuyu açık bırakan kişi için belirtiyorum.
Şimdi ise AFK engelinin getirilmesi ile birlikte para ve mevduat kasımı artık gerçekleşemiyor, bunun yanında da vCoin artışı da gerçekleşemiyor. Gününün 3 saatini sunucu içerisinde geçiren birisi için 0'dan 700 vCoin'e ulaşması için toplam 233 gün boyunca her gün 3 saat oynaması gerekiyor. Bu da yaklaşık olarak 7 aya tekabül ediyor. Yani en düşük bütçeye sahip olunan kutu için yaklaşık olarak 7 ay oyunda oynayıp kutuyu açması birazcık bana absürt geliyor.
Bunun hakkında vCoin ile açılan kutunun fiyatlarının birazcık düşürülmesi veya AFK bırakma ile ilgili vCoin'in tekrar eskisi gibi her saat, exp ile birlikte gelmesinin gerektiğini düşünüyorum. Bir açıklama yapabilirseniz sevinirim.