Konu: Dragunov Organization  (Okunma sayısı 16170 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#210 - 15.02.2021 20:33
22  :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#211 - 16.02.2021 04:15
Dragunov Organizasyon özür videosu karşınızda. Yapılan ihlallerin, kötü rollerin ve yüz kızartıcı olayların sonu gelmesi dileği ile yakında tekrar karşınızda olacağız.
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Levithian, somebody,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#212 - 16.02.2021 05:15
@somebody Burak kardeşim, selamlar. Fikirlerimizi önemsediğiniz için size güzel bir şekilde açıklamamızı yaptık. Platform içerisinde üstün burun veya dik kafalık olarak görünmesin, yaptığın roller ve gerçekçilik bakımından düzeltmenize yardımcı olabiliriz. Saygın olarak yaklaştığın için bizde sana en iyi arkadaşlığımızı yaptık, çabaladık ve belirttik. Yeni ekip ve yeni yüz Dragunov birliği ile görüşmek dileğiyle. Güzel bir yeni sayfalarla başarılarınızı arttıracağınızı biliriz, güzel bir motivasyon açıklaması ile iyi forumlar diliyorum.

Zetnikov'da ki kardeşlerimden bol bol selamlarla, iyi rolleriniz daim olsun. Bol bol başarılar.  :vice: :sampanya:
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
somebody, Asilberkk, Leone,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#213 - 16.02.2021 05:18
@somebody Burak kardeşim, selamlar. Fikirlerimizi önemsediğiniz için size güzel bir şekilde açıklamamızı yaptık. Platform içerisinde üstün burun veya dik kafalık olarak görünmesin, yaptığın roller ve gerçekçilik bakımından düzeltmenize yardımcı olabiliriz. Saygın olarak yaklaştığın için bizde sana en iyi arkadaşlığımızı yaptık, çabaladık ve belirttik. Yeni ekip ve yeni yüz Dragunov birliği ile görüşmek dileğiyle. Güzel bir yeni sayfalarla başarılarınızı arttıracağınızı biliriz, güzel bir motivasyon açıklaması ile iyi forumlar diliyorum.

Zetnikov'da ki kardeşlerimden bol bol selamlarla, iyi rolleriniz daim olsun. Bol bol başarılar.  :vice: :sampanya:

Değerli yorumun için teşekkür ederim, umarım her şey umduğumuz gibi gider ve saygı değer bir birlik olabiliriz.  :vice:
100
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Levithian, somebody, Leone,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#214 - 16.02.2021 08:06
Dragunov Organizasyon özür videosu karşınızda. Yapılan ihlallerin, kötü rollerin ve yüz kızartıcı olayların sonu gelmesi dileği ile yakında tekrar karşınızda olacağız.

Platformda her yeni bir gün yeni bir kültür, yeni bir oluşum görmek güzel fakat bazen bu oluşumlar arasında çıkan tatsızlıklar büyüyüp suistimale dönüşüyor, özür dilemek de affetmek de en büyük erdemliktir. Umarım bir başka durumla karşı karşıya kalmazsınız, başarılar diliyorum.  :sampanya:
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
somebody,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#215 - 16.02.2021 08:45

Platformda her yeni bir gün yeni bir kültür, yeni bir oluşum görmek güzel fakat bazen bu oluşumlar arasında çıkan tatsızlıklar büyüyüp suistimale dönüşüyor, özür dilemek de affetmek de en büyük erdemliktir. Umarım bir başka durumla karşı karşıya kalmazsınız, başarılar diliyorum.  :sampanya:

Değerli yorumun için Dragunov olarak teşekkür ediyoruz, uyarılarınız ve önerileriniz bizim rol rotamızı daha geniş alanlara taşıyor.  :sampanya:
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
somebody,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#216 - 16.02.2021 14:32
Yeni yapılanmayı merakla bekliyorum, umarım eski DM'ci, kendini şehrin sahibi sanan YRB'lerden kurtulmuşsunuzdur.  :vice:
Umarım eskisinden daha iyi bir şekilde devam edeceksiniz, rollerde görüşmek dileğiyle. :sampanya:
« Son Düzenleme: 16.02.2021 14:38 Troubadour »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#217 - 16.02.2021 14:32
Yeniden doğuyorsunuz kardeşlerim, her konuda yanınızdayım. Başarılar dilerim.
Videoda bulunan ZETNIKOV adına kurduğum cümleleri kimse yanlış anlamasın, kardeşlerimi yakından tanıyorum. Benim sözlerime değer verirler. Kendilerinin ve birliklerinin geleceği için bu şekilde konuştum. Rollerde görüşmek üzere.
« Son Düzenleme: 16.02.2021 16:05 Rexha »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#218 - 16.02.2021 23:12
Videoda da söylediğiniz gibi, umarım daha iyi rollere yelken açarsınız dostlar. Çatlakları kapattığınızı düşünerek başarılar diliyorum :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#219 - 17.02.2021 04:58
Selam arkadaşlar, birlikte ki çürük elmaları temizlemiş bulunmaktayız. Şimdi alım zamanı, birliğe gelmek isteyen arkadaşlar için başvuru formunu koyuyorum. Başvuru formunu dikkatlice doldurun, doğru cevap verin ve gereksiz yere kullanmamaya çalışın. Birlik için onaylandığınız zaman size discord üzerinden etkileşime geçilecektir, discord'unuzu bana herkes mesaj atabilir seçeneğinde tutmaya gayret gösterin.  :vays: :nays: :sampanya: :vice: :o

BAŞVURU FORMU:
https://forms.gle/W31TiBxSKpkJStSL6
100
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Manifesto, Levithian, BatuhanC the Emperor, Asilberkk, rockermafia, BenitaXv2,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok