Konu: [2.10.2020] - Eric Watson - PowerGaming, Sürekli Roleplay İhlali  (Okunma sayısı 165 defa)

#0 - 02.10.2020 22:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eric Watson (Forum hesabını bilmiyorum.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - LaMarcus Watkins @nimphelos

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.10.2020 - 21.40 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) SÜREKLİ ROLEPLAY,  POWERGAMING

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.
///
Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis. / Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs rolü kabul etmedi ve gasp rolünü bitirdiğimiz halde sistemsel olarak parayı atmadı. Üstüne PG içeren davranışlar sergiledi (silahın nişan alacağı hiçbir yer yok emotesi). Ayrıca kurtulmaya çalıştığımda tekrardan itiraz etti PG olduğunu düşünüyorum. PM üzerinden uyardım, şikayet açmaya gerek olmayacağını düşündüm ancak şahıs tekrardan kabul etmediğini belirtti. Ss'ler içerisinde yanlış bir /do kullanımına dair de kanıt bulunmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://i.hizliresim.com/eaZoht.png , https://i.hizliresim.com/1i6PPs.png , https://i.hizliresim.com/94Yci0.png

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 04.10.2020 23:27 rospeckle »

#1 - 05.10.2020 04:45
Merhabalar, öncelikle sürekli roleplay ihlali yoktur log kayıtlarıma bakılırsa vurulduktan sonra evimde kendime turnike uyguladım ve sonrasında evden çıkıp hastaneye gidip Fast RP uygulayarak tedavimi gerçekleştirdik, power gaming kısmına gelirsek, emote ile kişinin vuracak pozisyonu yoktur emote'u attım doğru fakat bunun sebebi kişiyi kendime çekmem ve kendimi onun bedenine saklamamdır. Artı olarak kişi PM yolunda arkadaşıyla konuşurken silah doğrulttuğun halde neşter çekti demiş öyle bir şey yoktur arkadaşı o sırada Sonny Pirozzi ismli karakterle uğraşıyordu. Son olarak Gasp rolü pasif durumdayken kişiler gasp rolü yapmaya çalıştılar.

#2 - 08.10.2020 11:25
Merhaba, incelendi.

Daha önceden de Refuse RP kapsamında bir durumunuz yaşanmış ve bu ikincisi, daha önceden hem uyarılıp hem ceza almış olmanıza rağmen gönül rahatlığı ile "kabul etmiyorum" yazıp tekrar Refuse RP konumuna kendinizi düşürüyorsunuz. İkinci aynı ihlal olduğu için önceki ceza yetersiz olduğu anlaşılarak cezai arttırım uygulanacak, keyifli roller. K&A