Konu: [02.10.2020 - Jahking_Rivera] DM  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.10.2020 19:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jahking_Rivera @elchavo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir.Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video'da görüldüğü üzere Steven & Jalking karakteri arasında tartışması sonucu ateş açarak Steven'ı öldürdü hiçbir şekilde Jalking karakteriyle bir diyalogum yokken bana ateş açtı role bile dahil olmadım sadece aracın yan koltuğunda oturuyordum amaçsızca bana da sıktı benimle hiçbir derdi rolü dahi yoktu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 02.10.2020 19:39 Pretzel »

#1 - 02.10.2020 19:41
 Selam, karakterimin mahalledeki arkadaşlarına bile güveni bulunmuyor. Steven adlı karakteri düşürdüm ve sen o durumu gördün. Senin polisi veya başka birisini aramana karşın önlem almak amacıyla senide yaralıya düşürdüm. Ortada DM olduğunu düşünmüyorum, aktif çete bölgemizde kışkırtıcı laflar ettiniz bişey demedik. Karakterimde sizi o bölgede görünce dayanamayıp ateş etti. Yönetici kararını bekleyelim.

#2 - 02.10.2020 19:52
Selam, karakterimin mahalledeki arkadaşlarına bile güveni bulunmuyor. Steven adlı karakteri düşürdüm ve sen o durumu gördün. Senin polisi veya başka birisini aramana karşın önlem almak amacıyla senide yaralıya düşürdüm. Ortada DM olduğunu düşünmüyorum, aktif çete bölgemizde kışkırtıcı laflar ettiniz bişey demedik. Karakterimde sizi o bölgede görünce dayanamayıp ateş etti. Yönetici kararını bekleyelim.
Sizin ne aktif çete bölgenizde nede ateş ettiğiniz yerde hiçbir şekilde yazı dahi yazmadım ve bana kışkırtıcı laflar ettiniz diyorsunuz ettiysem Ekran fotoğrafı atar mısın? Kanıtsız bir şeyi öne sürmeyin. Ek olarak mahalledeki arkadaşlarına bile güvenmeyen birisi neden daha birliğinde bile olmayan birisine yani Alton Walker'a da ateş açmadı? Çete bölgenizde zaten ateş açtınız birşey yapmadığınızı söylüyorsunuz ve arkamızdan gelerek Steven karakterini öldürmek istediniz Driveby yaparak düşürdünüz, DM yapma isteğiniz ortada. Şu durumda bile Yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz, DM yaptığınız apaçık görünüyor. Yönetici kararı bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 02.10.2020 19:55 Pretzel »

#3 - 02.10.2020 20:28
Alton karakteri IC olarak sevdiğim saydığım birisi ve dost birliğimize ait üye. Ona karşı ettiğiniz lafı karakterim kaldıramıyor ve sizi uyarıyor. Daha sonra dinlemiyorsunuz ve küfürler yağdırıyorsunuz. Bir süre bu durumu izliyoruz ve artık dayanamayıp silahıma sarılıyorum ve ateş ediyorum. Daha sonra hiç bişey olmamış gibi gene ilerliyorsunuz ve karşımıza tekrar çıkıyorsunuz. Karakterim tekrardan silahına sarılıyor ve bu sefer sizi düşürüyor. Daha sonra diğer şahıs role uymayıp troll yapmaya başlıyor. Sana dönüyoruz ve bize bakıyorsun, soru soruyoruz cevap vermiyorsun. Ardından karakterim beni polise vereceğinizden korkuyor ve sizede ateş etmeye başlıyor. Yöneticini kararını bekleyelim. İyi forumlar, iyi roller.
« Son Düzenleme: 02.10.2020 20:37 elchavo »

#4 - 02.10.2020 21:00
Alton karakteri IC olarak sevdiğim saydığım birisi ve dost birliğimize ait üye. Ona karşı ettiğiniz lafı karakterim kaldıramıyor ve sizi uyarıyor. Daha sonra dinlemiyorsunuz ve küfürler yağdırıyorsunuz. Bir süre bu durumu izliyoruz ve artık dayanamayıp silahıma sarılıyorum ve ateş ediyorum. Daha sonra hiç bişey olmamış gibi gene ilerliyorsunuz ve karşımıza tekrar çıkıyorsunuz. Karakterim tekrardan silahına sarılıyor ve bu sefer sizi düşürüyor. Daha sonra diğer şahıs role uymayıp troll yapmaya başlıyor. Sana dönüyoruz ve bize bakıyorsun, soru soruyoruz cevap vermiyorsun. Ardından karakterim beni polise vereceğinizden korkuyor ve sizede ateş etmeye başlıyor. Yöneticini kararını bekleyelim. İyi forumlar, iyi roller.
Yukarıda söylemem rağmen anlamıyorsun sanırım diyorum ki ben sizinle hiçbir diyalog'a girmedim hala bana bana karşı ettiğiniz lafı karakterim kaldırmıyor diyorsun iyide ben sana hiçbir şey söylemedim ben ağzımı bile açmadım tam görüyorsun emote veriyorum beni o zaman vuruyorsun videoda herşey açık net, sana hiçbir şekilde küfür, küfürü bırak normal bir cümle bile kurmadım sen bana ateş açtın ve beni öldürdün emote verecekken bana ateş açtın.

#5 - 03.10.2020 10:26
Yukarıda söylemem rağmen anlamıyorsun sanırım diyorum ki ben sizinle hiçbir diyalog'a girmedim hala bana bana karşı ettiğiniz lafı karakterim kaldırmıyor diyorsun iyide ben sana hiçbir şey söylemedim ben ağzımı bile açmadım tam görüyorsun emote veriyorum beni o zaman vuruyorsun videoda herşey açık net, sana hiçbir şekilde küfür, küfürü bırak normal bir cümle bile kurmadım sen bana ateş açtın ve beni öldürdün emote verecekken bana ateş açtın.

Emote verdiğini veya vermeye başladığını ben göremiyorum, orada birine ateş açmışız ve her an polis gelebilir. O anı beklemeden ateş ettim. Yönetici kararını bekleyelim.

#6 - 08.10.2020 10:33
Sırf o alanda ya da araçta bulunuyor diye gördüğünüz birine vuramazsınız. Bu cezai işlemden sonra gidip Deathmatching kuralını iki kez üç kez art arda okuyup özümseyin. "Karakterimin güveni yok" gibi savunmalar maalesef geçerli değil. Sizinle alakası olmayan birini orada bulunduğu için vuramazsınız, bunun zevk için yapıldığı belli, cezalandırılacak.