Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex Mooner, Sammy Sairan
@@Erdemxx1 @Semih Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:40 2.10.2020
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Troll, Türkçe terim ve Retarted RP'nin yazılarını bulamadığım için yapıştıramadım.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapishane'de AFK bir şekilde ALT-TAB'da video izliyordum, oyuna kontrol etmek için girdiğimde garip bir olay oldu. Herkesi düşürmüşler ve "Burası benim" gibi şeylerde bulunmuşlardır, öncelikle hapishanedeyiz ve hapishaneyi nasıl oluyorda sahipleniyorsun? Herkesi döverek nasıl sahipleniyorsun? Ardından ben kendi hücremden çıkıp etrafa bakındığım zaman bana "Kömür" gibi laflar söylediklerini gördüm ve direkt bir saldırıya geçtik. Kişiler düştü ve kalktıkları zaman laf atmalarına devam ettiler, Alex Mooner adlı kişi yeniden saldırdı ve beni ikinci kez düşürdü. Bu süre zarfında onlara PM yoluyla benimle rol yapmamalarını söyledim ve Sürekli roleplay yapmaya başladım. Benim üstümü kolaylıkla yırtıyorlar ve elimi bağlıyorlar. Köşede dövüyorlar. Thorin adlı yetkiliye bildirdim ve şikayet açabileceğimi söyledi. Ardından yeniden hücreme gelip "Ben burdan çıkacağım, bunu burda her gün sikin" tarzında şeyler söylemeye devam etti. Ben gidiyor musun? tarzında şeyler söyledim ve arkadan Gerard Mavraj adlı kişi geldi ve arkadaşlara saldırdı, yeniden düştüler. Alt-tabda yemek bile yerken gelip böyle birşey yapmalarını kınıyorum. İhlale ihlalle karşılık vermek yerine karakterime ters olsa bile sürekli roleplay kapsamında rolümü sürdürdüm. Ortamdan uzaklaştım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Bu atacağım SS'de türkçe terim ihlalini belirtiyor.
Ek açıklamalar(varsa): - Anlıyorum arkadaşlar yeni başlamış, yardımcı olmak istiyordum fakat böyle hareketler yaparsan kusura bakma bende şikayetimi açarım. Sizi PM'den uyardığım halde "Böyle birşey yok" gibi şeyler söylediniz, sürekli roleplay'imi yaptım. Bunları yazarken bile Gerard Mavraj ile kavgaya giriyorsun. İnanılmaz bir dostumuz. Gereğinin yapılmasını istiyorum, kendisine PM'den savunma yapmasını söyleyeceğim. CHat hızlı bir şekilde aktığı için üçüncü düşürdüğünü alamamışım. Chatlog bakılırsa anlaşılabilir.