Konu: [02.10.2020 - Lara_Karldottir] Ortak Nezaket.  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.10.2020 02:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lara_Karldottir @ sakarsakir

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.10.2020 02:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisine gayet üsluplu bir şekilde yazdım pm'den, o bana hakaretler etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://cdn.discordapp.com/attachments/761334972770418689/761370269218111538/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): - Arkadaşımız yeni bir oyuncu sanırım, bunun yasak olduğunu bilmiyor, politikaları okumuyor. Daha bir çok hakaret etti, SS alamadım. Normalde şikayet açmayacaktım, uzlaşmaya çalıştım kendisi ile ama o daha çok hakaret etti. Bu Vice'de açtığım ilk ve son şikayettir.

#1 - 02.10.2020 02:52
Loglara bakılırsa SS'ini alamadığım hakaretleri görebilirsiniz.

#2 - 03.10.2020 05:46
Aramızda dönen oyun dışı bir muhabbetin sonucunda kendisi bana pmden "hahah yazık" gibisinden kışkırtıcı cümleler kullandı. (loglardan bakılabilir) O yüzden biraz bende sınırımı aştım, yapmamam gerekliydi kabul ediyorum. Onun dışında zaten yaptığımı savunmuyorum, karşı bir şey sunmuyorum. İyi forumlar. :)

#3 - 06.10.2020 17:59
Hatanızı anlamanız takdire şayan bir davranış lakin, karşı taraf sizi kışkırttığı için küfür edemezsiniz, böyle bir hakkınız yok.

Karşı taraf kural ihlali yapıyorsa, kural ihlaline kural ihlali ile cevap vermek yerine hakkınızı burada arayın, karşı tarafın yaptığı gibi. Ceza alacaksınız.