| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Achelia Molina @Serenity , Gerry Allen @OpreuS Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ratko Dragoslav @BigBoss Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.10.2020 - Saat 0:55 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hile kullanımı
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Ek açıklamalar(varsa):2:15 - Şahıs kanalizasyondan nereden çıktığımı görmemesine rağmen ve uzun süre geçtikten sonra arkamda beliriyor.
3:15 - 2 manevradan sonra özellikle arkama bakıyorum.Orada bir karakter ile yolda bir bug yaşanıyor.Yine bakıyorum, yine görünürde yok.Şahıs yan sokaktan resmen oraya gideceğimi görürmüş gibi YAN SOKAKTAN beni takibe devam ediyor.
4:25 - Burada 4 manevra sonrası köprüye çıkıyorum.Şahıs radarda benim köprüde olduğumu fark etmiyor ve gördüğünüz gibi beni yerde sanıyor ve oraya sürüyor.Üstelik köprü altına geldiği yere bakın.Radardan beni takibe devam ediyor.
8:50 - Burada kanalizasyona girerken aracı askıda kalıyor ve uzun süre farkı yiyor.Tahminimce kanalizasyonda NOS kullanıyor ve farkı kapatıyor.Kanalizasyon çıkışında ben kanalizasyondan çıkmış ve sol araya girmişken o daha yeni kanalizasyon çıkışında.Oraya döndüğümü görmesi imkansız.Ara sokağa giriyorum ve daha sonra düz devam edip çift sol yapıyorum.Şahıs yine arkamda spotlanmış olarak takibe devam ediyor.
9:03 - Burada özellikle viraj öncesi arkama bakıyorum ve uzun bir yol boyunca arkamda gözükmüyor.Tekrar çift sol yapıp kanalizasyona uçuyorum.Görüş açısı olmamasına rağmen takibe devam ediyor.
11:17 - Burada 10:36'da arkama bakıyorum ve sokağa yeni girmiş olduğu gözüküyor.10:40'da girdiğim arayı görmesi imkansız. 11:02 arkama bakıyorum , görünürde yok.11:17'de şahsı bekleyişim başlıyor.11:40'da yani tam 13 saniye sonra şahıs beni SPOTLANMIŞ gibi takip etmeye devam ediyor.Gördüğünüz gibi tam 13 saniye geçti.
13:48 - Burada uzun bir fark açtıktan sonra ara sokaktan sol yapıyorum ve araya giriyorum.13:15 şahıs burada araya giremiyor ve takılıyor.Çok fazla süre farklı açılıyor ve görüşü kapatıyorum.Tekrar 3 manevra yapıyorum.Şahıs görüşü olmamasına rağmen devam ediyor.
14:41 - Ara sokaktan çıkarken arkama bakıyorum ve motora çarpıyor , yavaşlıyor.Tekrar ara sokaktan çıkıp o bar sokağına giriyorum.Gördüğünüz gibi oradan sola döndüğümü görmesi imkansız.Ama full görüş ile aradan direk karşıma çıkıyor.
15:36 - Her viraj dönüşü özellikle arkama bakıyorum.Tren yolundan sonra arkamda gözükmüyor.Tekrar sağa kırıp bekliyorum ve şahıs benim gelmediğim bir yoldan geliyor ve takibe devam ediyor.
16:38 - Burada önümdeki yokuş avantajını kullanmak istiyorum ve NOS basıyorum.Sultan ile o yokuşu son hız çıkıyorum.Şahıs elegy kullanıyor ve Elegy'nin ne kadar yavaş yokuş çıktığını bilinir.NOs bassa bile Sultan'a yetişemez.Zaten yeraltı otoparkında şahsa belirli bir süre farkı atmıştım.Otoparktan 1:36'da yokuş çıkmaya başlıyorum ve yokuş sonunda daha arkamda bile yok.16:49 yokuştan inerken arkama bakıyorum, görünürde yok.Tam 16:59 içeri girmiş oluyorumTam 8 saniye sonra 17:07'de şahıs ara sokağa giriyor.
@Serenity kullanıcı adlı oyuncu daha önceden hile kullanımından çok kez ceza aldı ve en sonunda karakteri yasaklanmıştı.Fakat kullanıcı hala daha hile kullanmaya devam ediyor.Ek olarak @OpreuS Blackside Pier Racers birliği R19 yetkilisi ve videoda da görüldüğü gibi aracın içerisinde.Kendisi hile kullanımına göz yumuyor. @Serenity kullanıcı adlı üyenin gerekli cezalandırmalar yapılmasına rağmen hala daha hile kullandığı için Kara Liste'ye alınmasını ve @OpreuS kullanıcı adlı üyenin birlik lideri olmasına rağmen hile kullanımına göz yummasından dolayı cezalandırılmasını yetkililerden talep ediyorum.