Konu: [30.09.2020] Harold Jefferson OOC hakaret ve itham  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.09.2020 22:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harold Jefferson @kaostan besleniyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.09.2020 21:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleği yaparken arkadaş önce kendi kendine aracını üzerime kırdı. Ben tır kullanuyordum o Pony. Neyse dedim yanlışlıkla falan olmuştur. Daha sonra tekrar aynı şeyi yapmaya çalışınca haliyle onda Pony bende tır olduğu için kendi kaza yaptı. Daha sonra pmden hakaret ve kapa çeneni gibi ağır ithamlarda bulundu. Arkadaşın bana OOC kini olduğu belli. Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 01.10.2020 00:32
Arkadaşın bana meslek yolundayken vurup diğer şeride sokması gözükmektedir. zaten ben kendi isteğimle oraya girmem imkansız istediğim kadar hız yapayım. direk vurup oraya sokuyor beni
Spoiler: GösterGizle

bunun üzerine sinirlenip Gerizekalı dedim ayrıca gerizekalı tabiri beynini kullanamayan özrü olan kişilere denir bu bir hakaret değil tabirdir. Bu oyunu nezaman düzgün oynarlarsa ozaman bu tabirler azalacaktır meslekde yolunda giden adamıda diğer şeride sokmazsın. buda 2.ss diğer şerittden devam ediyorum güzel koydu tırla..
Spoiler: GösterGizle

Ayrıca OOC Kinim falan yok adamı tanımıyorum bile nasıl ooc kin yapayım ben buna 9 levelim kaç aydır girmiyordum tekrardan gireyim dedim mesleklerde fiyaskolar ortada herkes birbirini araçtan atıyor önlerine kırıyor denize sallıyor. ayrıca önüne falanda kırmadım ben onun allah şahidimdir. kendisi önüme kırdı resimle kanıt ortada.
« Son Düzenleme: 01.10.2020 00:59 JaxiesOffical »

#2 - 01.10.2020 00:39
Ayrıca 9 levelim şu zamana kadar ne jailim oldu ne uyarım oldu. Böyle birşey ceza alırsamda birşey demek istemiyorum karar sizin.

#3 - 01.10.2020 00:39
Eğer ben tırla ona vurmuş olsaydım kapım hasar almış olurdu. Gördüğünüz gibi kendisi arka yandan yani lastiklerden vurup 180 derece dönmeme sebep olmaya çalıştı. Bunu planladığı aşikar çünkü saniyelik olayda ss almış arkadaş. Kimin beynini kullanıp kullanmadığını görüyorsunuz. SSlerde yeterli zaten. Yalnız hayret ettiğim nokta bu şikayete savunma oluştururken neden capslock'un kapalı olduğu acaba capslock mu bozuldu  :D. Neyse diyeceklerim bu kadardı farklı herhangi bir yorumum olmayacaktır. İyi oyunlar dilerim.
« Son Düzenleme: 01.10.2020 00:46 Invaders »

#4 - 01.10.2020 00:43
Eğerki ona vurmaya çalışsam o bariyerlere girmem imkansız ki tırla vurunca kapının gitmediğini siz benden iyi biliyorsunuzdur tırın kütlesi ve genişliği baya geniştir kapıya gelmezse kapı kırılmaz. Ayrıca bende oraya kendim yaparak gitsem arkadaşa gerizekalı demezdim herhalde :D neyse ya karar sizin IQ'um düşüyor burada cevap gelince tekrardan kontrol edeceğim. Beni bilen biliyor bu sunucuda.
« Son Düzenleme: 01.10.2020 00:53 JaxiesOffical »

#5 - 01.10.2020 04:12
@JaxiesOffical, gönderdiğiniz ekran görüntülerinde sizi oraya atanın Lucio karakterinin olduğunu kanıtlayamayız. Her ihtimal göz önünde tutulmalı o da size aynı şeyi söylemiş. Bu konu hakkında yeterli bir kanıt olmadığından dolayı kimseye işlem yapılmayacak. PM yoluyla ortak nezaketin dışına çıkılıp hakaret de edilmiş.

Harold Jefferson karakteri 'OOC Hakaret' kapsamında cezalandırılacak.

Ayrıca, bilmenizi isterim ki "gerizekalı" kelimesi bir hakarettir. Bunun kanıtına da aşağıda bırakacağım linkten erişebilirsiniz.

https://mehmetkayahukuk.com/2018/09/11/geri-zekali-denilmesi-hakaret-sucunu-olusturur/

Davranışlarınız oldukça irrite edici. Tekrarında daha ağır bir ceza alacaksınız.