Konu: [28.09.2020] Adrian_Wilson Arthur-CedricWood Nathan_Edwards Brawl kuralı ihlali.  (Okunma sayısı 230 defa)

#0 - 29.09.2020 04:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nathan Edwards @SARFFD  Adrian Wilson @Efe0 Arthur Wood @GrdalGrlklı  Cedric_Wood @atHe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Yusarov @mobster

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtların saatlerinde her şey belli. Kişileri bayıltıyoruz. Kalkıp bir kez daha bize saldırıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Kişileri ilk bayılttığımız görüntüler.

Kişilerin kalkıp tekrar saldırmaları.

Adrian  Wilson'un 3. kez kalkıp bize saldırdığı görüntü. (Can barına bakıldığı zaman 3. kez kalktığı anlaşılıyor.)

Arthur ve Cedrid Wood karakterlerinin takla atan Savanna'dan (üstü açık araç) çıkıp hiç bir yaralı rolü yapmadan ortada koşturamsı ektedir. Ayrıca kendi arkadaşlarıda aracıyla kişilere çarpıyor videode herşey açık ve net gözüküyor.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tamamen kasıtlı yapılmış ve yapılan rolü zehire çevrilmiş ve rolün gidişatını değiştirmiş bir harekettir. Gerekli cezaları almalarını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 29.09.2020 16:01 Noptech »

#1 - 29.09.2020 04:37
@SARFFD, @Efe0, @GrdalGrlklı. Savunmalar için 24 saatiniz var.

#2 - 29.09.2020 05:20
Şahitliğimi onaylıyorum.

https://www.upload.ee/image/12328078/sa-mp-042.png
https://www.upload.ee/image/12328080/sa-mp-043.png
Adirano'nun bayıldıktan 2 dakika sonra tekrar saldırdığının ekran görüntüleri.

#3 - 29.09.2020 14:22
Bende ordaydım evet Baktık sonradan fark ettik onların rolüde bizim rolümüzde berbat oldu iki tarafında hatası var bizimde diğer şahıslarında bu hata için adminlerden ve karşı tarafdan öncelikle kendim ve arkadaşlarım adına çok çok özür dilerim bu hatanın farkına vardık sonra pm atacaktım ben ama id si ni bulamadım hani biz hata yaptık öyle böyle diye tekrardan diyecektim teşekkürler.

#4 - 29.09.2020 14:40
Öncelikle Merhaba,şahıslar araçla takla attı fakat Kaza RP yapmadan devam ettiler,ve biz sayıca onlardan fazlayız fakat şahıslar Fear RP yapmadı,iki tarafında hatalı olduğunu düşünüyorum.Rolün dellenmesi taraftarıyım.,İyi günler

#5 - 29.09.2020 14:51
Öncelikle Merhaba,şahıslar araçla takla attı fakat Kaza RP yapmadan devam ettiler,ve biz sayıca onlardan fazlayız fakat şahıslar Fear RP yapmadı,iki tarafında hatalı olduğunu düşünüyorum.Rolün dellenmesi taraftarıyım.,İyi günler
Takla mı attık? Yav kardeşim şu oyunu videolu oynamasak her türlü iftirayı atacaksınız. Alın bakalım takla atıp kaza rolü yapmayan kimmiş?

Ayrıca daha fazla iftiralarınıza savunma yapmayacağım. Eğer kanıtınız varsa suçlamalarınızı kanıtlarınızla beraber şikayet açın, oraya gerekli savunmayı yapacağım. Kanıtınız yoksada boş yere şikayeti tartışma konusuna çevirmeyin.

#6 - 29.09.2020 15:08
O araç benim değil yanlız.İki araçla takip ediyorduk birisi takla attı.

#7 - 29.09.2020 16:02
O araç benim değil yanlız.İki araçla takip ediyorduk birisi takla attı.
Aydınlattığın için teşekkür ederim. Araçla takla atıp kaza rolüne uymayan kişilerinde videosunu upload edip şikayet konusuna ekledim. Daha fazla tartışıp şikayeti tartışmaya çevirmenın anlamı yok. Yetkili gerekeni yapacaktır.

#8 - 29.09.2020 17:49
Ben burada yaptığım hatayı pek anlamadım ama o yerde çok karıştı olaylar 2 tarafta hatalı benim düşüncem rolün iptal (dellenmesi) olması daha mantıklı kararlara ulaşılır hem kimse yasaklanmaz ve kimseninde kalbinin kırılmayacağını düşünüyorum bu daha mantıklı benim düşüncem tabikide yetkili kişinin  bakması dileğiyle herkese iyi roller dilerim

#9 - 01.10.2020 05:59
Merhaba. Adrian, Arthur, Nathan karakterleri 'Yaralı Kural İhlali' kapsamında ceza alacak. Artı olarak Arthur ve Cedric NonRP'den de ceza alacak. Rol bilginizde bir sorun varsa özel mesaj gönderebilirsiniz, ilgili desteği sağlarız. Oyun Kurallarını baştan sona okuyun ve anlamadan sunucuya giriş yapmayın. Teşekkürler.