Konu: Legal ortamda/partide silah kullanımı.  (Okunma sayısı 661 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.09.2020 22:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zahid Ceferov @Rosato Ivan_Nechayev @Stormcloak

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Hermena Suç Ailesi üyeleri/Blackside Pier Racers/Kasparov birliğinden bazı üyeler ve partide bulundan herkes.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.09.2020 21:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ağırlıklı DM

Alıntı
1-) 6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Legal ortamda/partide silah kullanımı, Brawl rolü ihlali.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - Buraya video kaydını bırakıyorum. Ivan için gerekli ss ler alt kısımda olacak.

Video =

SS 1 
SS2
SS3
SS4
SS5

Ek açıklamalar(varsa): - Şahıs burada parti olduğunu biliyor. Yaklaşık olarak mekanda 70-80 civarı insan var gerekirse o kalabalığın ss lerini de atabilirim. Tabii ki şahıs sıkınca insanlar haliyle kaçıyor. Şahıs mekanda sorun çıkartıyor ve mekanda çalışan güvenlik görevlleri (birlik üyelerim) kişiyi dışarı çıkartmaya çalışıyor, şahıs saldırmaya başlıyor, ardından güvenlik görevlileri yumruk ile karşılık veriyor. Hemen ardından şahıs silah çekip sıkmaya başlıyor. Sonrasında diğer arkadaşları ise mekan dışına çıkıyor. Mekandan kaçmaya çalışan herkese ateş ediyorlar. Platformda tüm olaylardan uzak bir şekilde, hiçbir birlik ile IC OOC sorunumuz olmamasına rağmen, gelip böyle bir şey yapması oldukça kırıcı ve yanlış bir şey. Orada ki 70-80 oyuncunun rolünü/rol zevkini mahvetmeye kimsenin hakkı yok. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

#1 - 28.09.2020 22:12
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.09.2020 22:13
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 28.09.2020 22:13
Şahitliğimi onaylıyorum
« Son Düzenleme: 28.09.2020 22:15 Slayer »

#4 - 28.09.2020 22:14
Şahitliğimi onaylıyorum, olayda karakterim yaralandı.

#5 - 28.09.2020 22:14
İnsanların rol zevkini kırıyorlar. Şahitliğimi onaylıyorum cezalandırılması dileğiyle.
 :)

#6 - 28.09.2020 22:16
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 28.09.2020 22:18
Şahitliğimi onaylıyorum.

#8 - 28.09.2020 22:21
Şahitliğimi onaylıyorum

#9 - 28.09.2020 22:21
Şahitliğimi onaylıyorum.