DM mi? Şimdi öncelikle rolde Paul Williams beni rolde arıyor ve çağırıyor bende yanına gidiyorum, gittiğim zaman bu 2 kişi Wheeler ailesi hakkında onlar kim amına koyayım diyip Paul Williams'a kafa atıyor aralarında Brawl oluyor ve ben aracıma gidip pompalıyı alıyorum ateş açıyorum ve kaçıyorlar daha sonrasında kişileri aramak için yola çıkıyoruz ve buluyoruz. Bulduğumuz zaman kişiler 'heriflere girişir' diyerek bana yumrukla saldırıyorlar. Carlos ise silahla inip ateş açıyor ve elinde silah olmasına rağmen Carlos’a yumruk ile saldırıyorlar. Gerard Mavraj Sistemsel olarak vuruluyor ve araca bindirme emotesi veriyorum. Emote vermeme rağmen kendi aracına binip olay yerinden uzaklaşıyor şikayet açacağımı söylüyorum ve açmassan adam değilsin gibi bir tepki alıyorum.

Kişinin kendi attığı ss’de Carlos'un silah çekme emotesinden öncesine bakabilirsiniz silahımız olmasına rağmen Erkek olun gibi sözleri mevcut komik şikayet 20 den fazla ss alınmış 3 tane ss atmışsınız rolün tamamını neden atmıyorsunuz?
Sadece ateş edilen kısmı SS alıp DM diye şikayet açıyorsunuz
Şikayeti açan kişiye kuralları okumasını öneriyorum.
Kişinin kendi ss lerinde de mevcut 1. ssinde kendi aracıma bindirmeme rağmen rolün devamında 2. ss te başka araçta bulunuyor bu da emotelere ve role uymadığının kanıtı başka savunmaya gerek yok admin kararı iyi roller dilerim.