Konu: [28.09.2020]Flexmanx - Roderick Killgore  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.09.2020 15:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roderick Killgore - @Flexman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sürekli-RP / Görevi Kötüye Kullanım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle kaza yaptık, yolun ortasında koşmaktaydı. Arabam büyük bir hasar aldı, kişi umurunda değilmişçesine "Devam." yazdı, emir hitabı ile buda hoşuma gitmedi, Sürekli-RP olarak role devam etmeliydi , etmedi. Gidip başka bir yere görevini kötüye kullanarak TP oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alması.

#1 - 28.09.2020 15:05
Şikayet açmamanız için değil, uyarılarıma rağmen takındığınız üslup için birlik yetkilinize yazdım. Savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 28.09.2020 15:26 Flexman »

#2 - 28.09.2020 15:07
Konuyla alakam yok fakat San Andreas animasyonları oyunda ne sergiliyorsa o rollerin hepsi yapılması gerekiyor. /b devam yüksek level bir supporta yakışır hareket olmamış.

#3 - 28.09.2020 15:17
Kanıt olarak sunduğun ekran görüntülerinde zaten her şeyi açıklamışım. Yine de yanlış anlaşılmaması adına buraya detaylıca yazacağım;

Bir bölgenin ekran görüntüsünü almam gerekiyordu bu yüzden akaWarfare'in talebi doğrultusunda gerekli ekran görüntüsünü aldım. O sırada yanımda kendisi de vardı, beni o bölgeye kendisi çekti. İşim bittikten sonra da bölgeden TP atarak ayrılıp AFK'a geçecektim o sırada karşı taraf gelip araç ile bana çarptı. Ben de OOC olduğumu söyledim, AFK kalmam gerektiği için bölgeden ayrılıp AFK'a geçtim.

#4 - 28.09.2020 15:34
İlk yorum içinde bir şey ekleyeceğim;

Her birlik yetkilisi, kendi üyesinden sorumlu tutulur. Ben de ilk başta üslubunuza karşı bir uyarı yaptım siz sürdürünce de birlik yetkilinize ulaşarak bildirdim, bunda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Şikayete bakacak olan yetkili isterse üslubunuz ile ilgili aldığım ekran görüntülerini atabilirim.

#5 - 28.09.2020 15:39
Ortada büyük bir ihlal, hile, hakaret, kural dışı hareket vs. bulunmuyor. Oldukça basit bir durum, görev yapan/soru-rapor bakan bir yetkili anlık olarak TP olduğu noktalarda size çarpmış ve devam etmenizi söylemiş olabilir. Eğer bu hareketi önemli/kayıp yaşanacak bir rolde sergilemiş olsaydı, çatışma anında TP olmak, baskın anında TP olmuş gibi yapmak vs. evet şikayet mantıklı olurdu.

Ama bu şekilde sadece şikayet açmış olmak için açmayın. Gelmiş veya alışmış olduğunuz ortamlarda herkesin birbirine şikayet açıp gişeden geçti diye insanları banlatmaya çalıştığını biliyoruz, o şekilde alışmış da olabilirsiniz ama şimdiye kadar alıştığınız o nefret/kin ortamını geride bırakmanız gerek. Bu kadar basit sebeplerden sırf birileri ceza alsın diye şikayet oluşturmak ve başkalarının cezalarından haz duymak normal bir durum değil. ( Sunucuyu kurarken de yakındığımız durum bu tarz ortamlar ve onların yarattığı oyuncu kitlesiydi)

Ek olarak bu tür şikayetler, şikayeti açan kişinin ortak nezaket kuralına uymadığını gösteriyor, o yüzden şikayet oluştururken yukarıda yazdıklarıma dikkat etmeniz gerek.

Herhangi bir support veya yönetici ise üslup/ilerleyiş/etik konularında hata yapıyorsa ticket ile direkt bize bildirebilirsiniz.