Konu: [27.09.2K20] Abel Hardaway & John Butcher - Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.09.2020 15:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Abel Hardaway @kusogluomer - John Butcher @ötükendengelen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Elsa Stadler @Forget 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.09.2K20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölge olarak kabul edilen Vice Sahili (Ocean Caddesi) içerisinde agresif rol sergilediler. Edgar Trahaern durumu dikkate alıp ikiliye sayı üstünlüğünden dolayı karşılık vermeyerek alttan almaya çalıştı. Buna rağmen ikili zorbalığa devam etti. Kanıt olarak sunduğum resimlere, resimlerin barındırdığı loga bakılarak her şey anlaşılabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yukarıdaki kısımda ihlalin nasıl olduğu, ne zaman geliştiği ve kimlerin gerçekleştirdiği yazıyor, ekleyeceğim bir şey yok. Bu gibi durumların tekrarlanmamasını temenni ediyorum..Ek olarak o pm üzerinden dönen konuşmalar ise kesinlikle karşı tarafa yapılan ooc kışkırtıcı bir konuşma değil. Elsa karakterinin çerkes karakter yönetmesinden dolayı öyle bir pm döndürdük, anlayışınız için teşekkürler.

« Son Düzenleme: 27.09.2020 15:54 EmreSensei »

#1 - 27.09.2020 15:50

Tacizin başlangıcı, kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum.

#2 - 27.09.2020 19:04
Kural ihlali olduğunu bilmiyordum. Şikayet eden arkadaştan özür diliyorum ve bir daha olmayacağını temin ediyorum.

#3 - 27.09.2020 22:36
CHATLOG'da konuşulan Personel Message kısmı, Boombox'dan çerkes'ce bir şarkı açtığım ve içerisinde ' La ilahe illalah ' kelimesi geçtiğinden dolayı kendimiz arasında yaşadığımız bir diyalogdur.
Yaptığım şahitliği onaylıyorum,

#4 - 28.09.2020 10:46
Merhaba,

Karşılıklı bir tartışma olmuş, sizin söylediklerinizle diğer tarafın söylediğini objektif bir bakış açısından karşılaştırdığımızda aslında bir problem olmadığını görüyoruz. Herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak ve bizler de tekrarının olmamasını temenni ediyoruz.