Konu: Vladimir Schwanhild - NJ  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2020 19:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vladimir Schwanhild @ (Forumdan adını araştırdım fakat gözükmedi)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.9.2020 - 19:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NJ

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ben aracımda iken balıkçıya doğru yaklaştım kişi bana koşarak geldi beni motordan atıp kendisi bindi bir süre beni düşürmek için sürdü bir yerlere çarptı ben o sıra buga girdim motorun üstünde. Kişi beni düşürdükten sonra motoru sürüp denize attı. Kanıtlarda da gözüküyor zaten

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 16.09.2020 06:29
@BenitaXv2 savunma yapın.

#2 - 25.09.2020 21:22
Chatte yazı yazmadım ortak nezaketlik bir durum yok iyi forumlar savunmam bu kadar.

#3 - 25.09.2020 21:25
Ayrıca motoru yolda buldum denize atmadım balık kasımak için oraya gittim tek bir ssle bunu kanıtlayamaz olayı tamamen göstermiyor attığı ssde

#4 - 29.09.2020 04:58
Crystal karakteri tam üzerinizde durmuş. CJ yapmadıysanız ve onu bilerek ezmediyseniz bu buglanma zaten söz konusu olmaz. O kişi araçtaysa ve araçtan atarsanız ekran görüntüsündeki gibi bir bug söz konusu olabiliyor; birkaç saniye daha motor üzerinde durup düşüyor karakter. Söyledikleriniz bence doğruyu işaret etmiyor. Vladimir karakteri CJ kuralı kapsamında işlem görecek. Bu yaptığınızı tekrarlamayın.
« Son Düzenleme: 29.09.2020 05:01 Heavenly »