Konu: Colvone_Trell Retarted-RP, Türkçe Terim  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2020 10:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Calvone_Trell @Müller3436

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.09.2020 09:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted-RP , Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Öncelikle karakterim eğlenceli bir karakter olduğundan dolayı genelde insanlara selam verip balık tutmaya geçer, bunu yaptığım sırada Seville doğu sahilinde iki tane insan vardı selam verdim normal bir şekilde ve arkadaşımın botuna geçtim o sırada haberleştiğim benden yaşça büyük bir karakterin geldiğini biliyorum, o yüzden biraz balık tutup gym'e geçip spor yapıcaktım. Yemlerimi alıp normal bir şekilde botuma geçtim, kişi geldi tekneye gelebilir miyim dedi, ondan sonra arkadaşım geldi ve kişi bisikletine binip kaçtı. (KÜFÜR VARDIR)
Spoiler: GösterGizle
 Kullandığını kelime "oruspu", aslında "orospu olması gereken terim.
Türkçe terim kullandığınında kanıtıdır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin IC olarak yaptığı rolün bir anlamı olmadığı belirtmek isterim, amacını elde edemedi küfür edip ortamdan ayrılıyor. Kural ihlali olduğu çok açıktır ve aksi iddia edilemez. Gereği yapılmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 15.09.2020 14:47 balvenie »

#1 - 16.09.2020 17:43
 @Müller3436 Savunma yapın.

#2 - 28.09.2020 10:56
@Heavenly  Şikayetim yaklaşık 12 gündür aktif herhangi bir savunma gelmemiş gereği yapılmasını arz ederim.

#3 - 28.09.2020 15:59
Calvone_Trell Retarded RP gerekçesiyle cezalandırılacak. Ayrıca bilmenizi isterim ki olay anında SS almak daha önemlidir. Olayın seyrini daha iyi ifade eder.
Güvenli bölgelerde (meslek alanları güvenli bölgedir) bu tarz rollere girişmeyin lütfen. Türkçe terimden yana sorun yok.