Konu: [12.09.2020 - Moritz Stosch, Ferruccio Cucinella] DM, Retarded RP, Trolling  (Okunma sayısı 494 defa)

#0 - 13.09.2020 00:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Emrann Ferruccio Cucinella, @Ulfric Moritz Stosch

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, Retarded RP, Refuse RP, Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, Shade adlı gece kulübümüzü her zamanki gibi açtık. Arkadaşların canı sıkılmış olacak ki, daha önce beraber bambaşka roller yaptığımız karakterler OOC nefretlerinden ve haz etmeyişlerinden kaynaklı gece kulüplerinde olay çıkaran karakterlere dönüşmüş. Daha önce bilgisayar nerdü, insanlarla sosyalleşemeyen bir karakteri canlandıran Emrann, bu sefer karakterini zorba ve yenilmez bir dövüşçüye dönüştürerek gece kulübündeki herkesi hiçbir sebep olmadan dövdü.

Olayın patlak verdiği saatte locaya izinsiz girişi sebebiyle locadan çıkarmak için güvenlik rolü yaptığım karakterimle gittim, emotelara kesinlikle uymayarak, tabiri caizse trollemek için gece kulübünün her yanında koşturmaya başladı. Emote'lara uymayışlarından canı sıkılmış olacak ki, son emotelardan sonra hiçbir şekilde emote vermeden saldırmaya, insanlara vurmaya başladı. Eğer arkadaşlar illegal bir birlikten olsa, ya da rol bilmiyor olsa buna eyvallahım var. Ama arkadaşların tek amacı, yaptığımız işi baltalamak, sebepsiz yere insanların canını sıkmak. Yaptıkları rolün bir amacı olsa alsa bu şikayeti açmazdım, ama IC olarak açıklayabilecekleri bir sebep kesinlikle yok, tamamen OOC düşünerek, karakterlerinin değil kendilerinin düşüncelerini oyuna yansıtarak nefretlerini bu rolle kustular ve bizi bıktırdılar. Karakterlerle daha önce gayet güzel rollerimiz varken bir anda bu şekilde davranmaları, hiçbir şekilde rol bazında açıklanamayacak bir durum.

Buradan sonrası olaylardan ziyade tahminlerimdir. Daha önce bu iki arkadaşımızla rollerde anlaşamazdık, OOC'ye ben vurmayı sevmem ama dostlarımız yaşadığımız roller sonucu CK oluşlarını biraz içerlemiş olacaklar ki, gerek bizi, gerek serverın gidişatını beğenmedikleri ya da baltalamak istedikleri için böyle bir şeye kalıştıklarını düşünüyorum. Kararı videolar ve SS'lerle birlikte yönetime bırakıyorum, iyi seyirler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ferruccio Cucinella'nın 9.09.2020 Tarihinde yaptığı rol, böyle bir karakterden gece kulübü basan, olay çıkaran karaktere geçiş? Şahane.

Spoiler: GösterGizle

[03:45:39] Ferruccio Cucinella: Belki aramız iyileşir, beni adamın yaparsın ha!
[03:45:55] Ferruccio Cucinella: MMORPG'lerde hep sadık adamı oynamışımdır, iş verilince yaparım.
[03:54:26] * Layton Adams Feruccio'ya seslenir.
[03:54:30] Layton Adams: Gel, gel.
[03:54:39] Ferruccio Cucinella: Ne var kanka?!
[03:54:40] * Layton Adams cebinden ufak bi' paket çıkartır, Feruccio'ya uzatır.
[03:54:51] Layton Adams (kısık ses): Yapıştır.
[03:54:51] * Ferruccio Cucinella paketi tutup göz hizasına kaldırır, kaşlarını çatar.
[03:57:13] Ferruccio Cucinella: Bilgisayar mühendisiyim, fiyakamı korumam gerek.
[03:57:48] Ferruccio Cucinella: Hack, yapabilirim. Denemedim çok, oyun üzerine uğraşırdım.
[03:58:08] Leroy Mitchell (kısık ses): C/C++ bilir misin zenci?
[03:58:20] Ferruccio Cucinella (kısık ses): Yeeah, onunla defalarca sikiştim.
[03:58:26] Layton Adams (kısık ses): Harbi nerd zenci.

Sevgili dostlarımın Shade'de yaptıkları muhteşem rolün ardından oluşum konusuna attığı yorum, sevgi dolu.

Ek açıklamalar(varsa): Benim de serverda haz etmediğim, OOC olarak anlaşamadığım insanlar var, ben bu insanlarla rol yapmamayı tercih ediyorum, siz ise inadına sevmediğiniz haz etmediğiniz insanların keyfini kaçırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Anlıyorum, bazı arkadaşlarınız oyunu banlanarak bıraktı, oluşumunuz kapandı veya karakterleriniz CK oldu, ama bunun hırsını insanların rol zevkini bu şekilde baltalayarak bir yere varamazsınız.

#1 - 13.09.2020 01:35
"OOC'ye ben vurmayı sevmem ama dostlarımız yaşadığımız roller sonucu CK oluşlarını biraz içerlemiş olacaklar ki, gerek bizi, gerek serverın gidişatını beğenmedikleri ya da baltalamak istedikleri için böyle bir şeye kalıştıklarını düşünüyorum."

Şikayete böyle bir şey yazılmış ama bu nereden çıktı çözebilmiş değilim. Açıkçası Jeremy Lynch karakterimin CK olmasında bile birlik liderimiz Stanley'in parmağı vardı ve hiçbir şekilde ses çıkarmadım. Charles karakterimin de olayların içinde olmamasına rağmen direkt CK oldu fakat yine bir şey demedim çünkü bu rol, IC olarak yanlışlıkla da olsa kurban gidebilir karakterler.

Açtığınız şikayette bana ait ne var çözemedim, gayet doğal şekilde ortalığı sakinleştirmeye çalıştım rolde. Sonrasında zaten kızışınca araya kaynıyorum, size kin tutacak olsam bunu bu şekilde yapmazdım emin olun. Günlerdir Vice Social'dan Sinner'a sallıyorsunuz, tanıtımınızda "kanım yerde kalmadı" tarzında şeyler yazıyorsunuz ve buna rağmen kin tutan ben oluyorsam gerçekten şaşkınlık içinde kalırım.
« Son Düzenleme: 13.09.2020 02:09 Ulfric »

#2 - 13.09.2020 02:12
Daha önce yaptığımız rolden başlayalım, sadece Leroy, Odell ve Layton karakterleri ile ekstazili rolü yaşamıştım. Yani o gece kulübündeki neredeyse hiçbir karakteri tanımıyorum ve iletişim kurmuşluğum yok. Ne Odell ne Leroy ne Layton var, varsa da olay çıktıktan sonra gelmişlerdir bu konuda eminim. Çünkü karakter gelişimini gözeterek rol yapıyorum. Geçmiş olan rolde hiç mi yanımızdaki insanları görmedin diyeceksin, gerçekten Jamal harici nickler bağdaşmıyordu birbiriyle ve Jamal da Chiseo isimli bir karakterle sohbet halindeydi. Bunları neden anlatıyorum? Kingpin'in gece kulübü olduğunu bilmiyorum çünkü rolsel olarak. Kaldı ki bu rolle, geçmişte yaptığımız rolü bağdaştırmanızın sebebi Kingpin birliği içerisindeki karakterlerin bu rolde olması ve Kingpin ekibinin açtığı bir gece kulübünde bunların yaşanması ve buna şöyle açıklık getirebilirim. Ferruccio gözünden bakarsak olaya Kingpin etiketi yok hiçbirinizde, Ferruccio'nun önüne bir panel gelmiyor, 50 tane birlik üyesi dizilmiyor. Günler önce gecenin bir vakti ekstazi kullanmış olduğu üç zenci var, tam o tarihte "hiç tanımadığı adamların açtığını düşündüğü" bir mekanda çıkartığı olay var.(Bu kısmı düzenleyip sonradan ekledim, hiç tanımadığı adamların mekanında neden olay çıkartıyor demeyin. Kareem karakteri ve altta anlattığım rolde anlayacaksınız.) Buna bu şekilde açıklık getireyim.

OOC kin kısımlarına ufacık cevap vericem. Sinners oluşumu benim senelerdir oynadığım roleplay'in içinde bir nokta, bunun için hiçbir insana kin beslemem. Kaldı ki sizin birlik tanıtımıza videolar yapıp attık, rolleriniz hakkında yorumlar yazdık. Shade super mekan yazdıktan sonra bir yorum daha yazdım, sen şikayeti açmadan önce, ona da bakarsan sevinirim. Gayemin roleplay olduğunu anlaman niyetiyle, karakterimin gıcık bir tip olması size karşı oluşturulduğunu(ooc kin vasıtasıyla) göstermez. Rolde en yakın arkadaşıma da aynı şekilde davranırım. Karakterleriniz bizim karakterlerimizi iki kez CK etti evet. Ben ölmedim dostum, ben yaşıyorum ve hayatıma devam ediyorum. Ölen Terrell ve Patrick. Umrumda da değiller. Farkettiyseniz de bu benim tarafımdan yaşadığınız ilk olay ve muhtemelen son olacak. Şikayetle karşılaşmayı beklemezdim çünkü.

Şikayetle karşılaşmayı neden beklemezdim? Rollerinize hep uydum. Beş dakikalığına elinizde kalmış olmama rağmen elli tane emote verdim. Bu tamamen sizin ve benim rolden zevk almamız içindi, siz beni kulübün içinde bir yere çekmek yerine mahallenize götürseydiniz bunu yapmaya da devam edecektim. Asla uymadığımı söylememelisiniz, beni tutma emotesi verdiğinizde karakterim sistemsel olarak hareket ediyordu. Gece kulübünün içinde kalabalığın arasından, insanların arasından, geçiyor gibi düşünebilirsiniz ve beni tutma emotelerinize karşılık olarak sistemsel olarak durduğumda mesafeden dolayı kimse tarafından tutulamadığımı belirttim. Oyun bana sistemsel hareket etme hakkı tanıyor, bunu kullandım. Siz de bunu gözeterek yerinizde durup emote vermek yerine, kalabalığınızı kullanıp beni kıstırsaydınız içinizden geçemeyeceğime göre kısılıp kalacaktım. Emote vermediğimi söylüyorsun, videoda emote verdiğim gözüküyor. Brawl kısmına gelirsek nerd veya asosyal bir karakter dövüşemez diye bir şey yok. Karakter gelişimi hakkında bir şeyler söylemişsiniz, tamamen ooc fikrimden dolayı karakteri anlık olarak değiştirdiğimi söylemişsiniz. Zorba bir karaktere dönüşmedi Ferruccio. Bu karakterim zaten hep ters ve kendini hala klavyede sanan bir tiplemeydi. Bunu daha önce role girdiğim arkadaşlar hep gördü, kızlara da erkeklere de. Hep ters ve cins tavır alan birisi. Yenilmez bir dövüşçüye de dönüşmedi bu arada, dayak yedi ve bunun aurasını onlarca emote vererek vermeye çalıştım, umarım video alacağım derken görmemezlik etmediniz. Beni @echo senin karakterin almadan önce Kareem isimli karakter almıştı, bacaklarımdan asılmıştı. Onun emotesini gördüğümü söyledim sana, ona uyacaktım. Sen kalktıktan sonra emote verdiğini söyleyince sana uydum, Refuse RP'lik durum göremiyorum. Karakterler sistemsel düşmeden önceki tutma emotelerinden bahsediyorsanız mesafeyi ve kulübün içindeki eğlenen insanların etrafından, arasından, kaçtım gibi düşünebilirsiniz. Çünkü rol esnasında bunu hayal ettim; sistemsel olarak da durmadım, sürekli koşturdum. Bu doğru. Bu Trolling değil. Refuse RP de değil. Gerekli emoteleri verdiğimi de verdiğimi söyledim zaten, videolar incelenebilir.

DM ve Retarted RP kısmına gelirsek mantıklı düşünmeliyiz, bir raddeye geldikten sonra siz çoğaldınız. Beni tutmaya çalışmaya başladınız, o anki fevrilik ve panik Ferruccio'yu bir hataya zorladı. Kalabalığınızın bir anda artacağını düşünemedi ve Caine'di galiba, o karaktere saldırdı. Burada bir anormallik yok. Peki bunlar neden oluyor, bunu sanırım @echo sen de bilmiyorsun.

Şimdi olayın köküne geliyorum. Az önce Kareem ismini kullandım, aklımda sadece o karakter kalmış kusura bakma bunun için ama diğerleri de senin birliğinden buna eminim. Rothstein gece kulübüne eğlenmeye gittik, suwooo sesleri ile birlikte girdiğimiz anda bir kavganın başlangıcına şahit olduk. Eğlenmeye gittiğimiz gece kulübünün sahibi gözümüzün önünde dayak yemeye başlayınca engel olmaya çalıştık. Dur durak bilmeyen bir kavganın sonucunda dahil olduk maalesef, bunca şey yazmasaydım keşke, keşke dahil olmasaydım diyorum gerçi şuan ama iş işten geçti. Kulübün içerisinde gece kulübünün müşteri kaybetmesi için yapılmış bir şeyin olduğu iddiaları duyulmaya başlandı, artık iftira mıdır bilemem. Ferruccio karakteri macera arayan bir sizin tabirinizle "nerd" olduğu için, gıcıklığı tuttu ve oradaki gece kulübünün gözüne girmek Ferruccio bir şeyler yapmak istedi. Sizin her zaman yaptığınız, bazı kuralları ihlal ederek de yaptığınız, açılan gece kulüplerini sabotaj etme, müşterileri kendine çekme taktiğini bu sefer sizin üzerinizde denemek istedi. Etti veya edemedi, edebildiği kadar etti. Orasını bilemeyiz. Uyuşturucu satıldığı için ve mekanda adam rehin alma olayı gerçekleştiği için polis çağırıldı(kim tarafından bilmiyorum), mekan kısa zamanda boşaldı. Bu roller gerçekleşirken layıkıyla yaralı ve korku rolümü yaptığımı düşünüyorum. Bir iftira da olsa, IC yalan da olsa, yanlış anlaşılma da olsa Ferruccio'nun ve Rothstein gece kulübündeki insanların sabotaj olarak nitelendirdiği bu durumun intikamıydı açıkçası rolün özeti. Rothstein gece boyunca açıktı ve ağzına kadar doluydu. İşi çözdüğümde, Shade boşaldığında, ilk baştaki gece kulübüne dönüp bir miktar para veya karakterime saygı kazandırmaktı amacım(sizin tabirinizle sosyalleşmeye çalışan nerd karakterime, her şey olağan gibi duruyor değil mi?). Sadece gözlerine girmekti amacım, zengin kısımdan bahsediyorum. Girecektim de zaten. Fakat maalesef ki şuan bu şikayete savunma yazmakla meşgulüm, Rothstein kulübünun yetkilileriyle Shade'de olan rolden sonra iletişimim oldu. Rol de karakterim açısından istediği şekilde sonuçlandı. İstediği şekilde sonuçlanmayan taraf sizsiniz. Sanırım bu sizi OOC olarak etkilemiş olabilir, sizin öyle insanlar olduğunuzu düşünmüyorum gerçi. Oyun bu sonuçta. Her neyse.

Yine de ufak bir dipnot, rol istediğiniz gibi gitmese de rol gitse de rol. Bundan zevk almak önemli nokta. Bir homeless karakteri yönetmek de aynı zevki vermeli, şehrin baronunu yönetmek de.

Kafanızın takıldığı bir yer olursa şikayette bekliyorum.
« Son Düzenleme: 13.09.2020 02:32 Emrann »

#3 - 13.09.2020 02:25
Savunmayı bitirdikten sonra oyuna döndüm, söylediklerimi adeta kanunlaştırır nitelikte bir rol dönmüş. Kişileri zan altında bırakmamak için isimleri sildim. Her şey ortada ve bu gece olan ne varsa roleplay dahilindeydi, istediğiniz olacaksa Ferruccio karakterinin CK'sını almak için rol gösterin, CK'yı vereyim. Yeter ki gayemiz roleplay olsun, iyi geceler.

« Son Düzenleme: 13.09.2020 03:35 Emrann »

#4 - 13.09.2020 02:37
Yazdıklarınızın çoğu şikayeti cevaplayan şeyler değil o yüzden sadece şikayeti cevaplayan bölüme bir karşılık vereceğim.

Alıntı
Bir iftira da olsa, IC yalan da olsa, yanlış anlaşılma da olsa Ferruccio'nun ve Rothstein gece kulübündeki insanların sabotaj olarak nitelendirdiği bu durumun intikamıydı açıkçası rolün özeti.

Siz sivil bir karakterin rolünü yapıyorsunuz, biz daha önce illegal karakterle illegalin yapamadığı şeyler için çok kez yargılandık ve cezasını çeke çeke öğrendik. Sivil karakterler yönetiyorsanız sizde ceza alarak ya da bu tarz durumlardan ders çıkartarak sivil rolü yapmayı öğrenmelisiniz.

Ben server kurallarını okuduğumda sivil bir karakterin bir gece kulübüne gidip kafasına göre yönetimden izin almadan böyle bir role kalkışmasını DM'den başka bir şey olarak görmüyorum. Biz aynı rolü yapmak için 3 yöneticinin onayını aldık. Yöneticilerle bu rolü nasıl yapabileceğimizi tartıştık ve onların verdiği önerilerle hareket ettik.

Sizin yaptığınız rol ise sivil karakterlerinize girerek kafanıza göre hiçbir kurala uymadan ve insanların roleplay şevkini kırarak hareket etmek.

Alıntı
Savunmayı bitirdikten sonra oyuna döndüm, söylediklerimi adeta kanunlaştırır nitelikte bir rol dönmüş. Kişileri zan altında bırakmamak için isimleri sildim. Her şey ortada ve bu gece olan ne varsa roleplay dahilindeydi, istediğiniz olacaksa Ferruccio karakterinin CK'sını almak için rol gösterin, CK'yı vereyim. Yeter ki gayemiz roleplay olsun, iyi geceler.

Bizim amacımız sizi CK etmek ya da oyundan soğutmak değil, zaten roleplay yapmaktı. İlk verilen emotelara uyup iri kıyım bodyguardların, çevik çetecilerin elinden mucizevi bir şekilde kurtulamasaydınız, o zaman roleplay olurdu bu. Serverda zaten videoda gördüğünüz üzere çok yoğun bir lag var, peşinizden 5 kişi koşturarak emote yapıyor, sizin verdiğiniz cevap ise *Mesafeden ötürü emotelar başarısız.* Realistik düşünelim ve bu olayın gerçekten bir gece kulübünde yaşandığını varsayalım, 18 yaşından büyük her insan gibi sizde bir kez bile olsa gece kulübüne gitmişsinizdir, çoğunda hareket etmek bile zordur zaten, gece kulübü bouncerından kaçmak için ninja olmanız gerekli, bir topluluk içinde rol yapıyorsanız bu rollerin kurallarına uymalısınız.

Herkes uzun uzun yazısını yazmış zaten, yönetimi daha fazla yormayalım, bekleyelim okusunlar ve durumu görsünler. Daha fazla diyecek bir şeyim yok. İyi forumlar.

#5 - 13.09.2020 02:59
Sunucu kuralları bir karakterin sağlam bir iş çıkartarak bir birliğe dahil olabilme ihtimalini kapatıyorsa dünyanın en haklı şikayeti bu. Diyebileceğim hiçbir şey yok. Ben rolsel mantığını oturttuğum rolü yaptım. Bir karakterin illegal bir birliğe dahil olmadığı sürece legal sayılmasını çok az gördüm ve hep saçma buldum zaten, birliğe girdi illegal, çıktı legal. Pekala, öyleyse öyle olsun. Bunun adı böyle koyulmaz ama siz bilirsiniz. Kaldı ki senin bu şikayeti açarken trolling ve dm yaptığımızı söylemenden ben anlıyorum ki senin bu rolden benim savunmamla birlikte haberin oldu. Bu böyledir veya değildir bilemem.

Savunmamla alakalı şikayete cevap oluşturmuyor demişsin. Şikayette adını geçirdiğin tüm şeyleri elimden geldiğinde anlattım ki bakan yöneticinin kafasında olayın tamamı canlansın diye. Olayla alakası olmayan bir tane de cümle yok. Bu arada videoyu tekrar izlediğimde neyi gördüm biliyor musun? Bana emote hazırlıyorsun ve emote'u atmadan pm'den yazıp emote'a uymam gerektiğini söylüyorsun.

Alıntı
Sizin yaptığınız rol ise sivil karakterlerinize girerek kafanıza göre hiçbir kurala uymadan ve insanların roleplay şevkini kırarak hareket etmek.
Yaptığım her rolün sonuna kadar arkasında durduğum gibi bunun da duracağım. Ortada bir rol vardı, bundan zevk almamayı siz seçtiniz. Roleplay şevkini Ferruccio karakterinin üzerine odaklanarak sürdürebilirdin. PM'den trollüyorsan rapor atacağım demek, rapor atmak. Rol esnasında şevkin devamlılığı için engel oluşturacak şeyler sanırım. Biz sanırım anlaşayamacağız, yönetici karar versin. O kadar şey yazdım, hiçbir şey ilgilendirmiyor şikayeti demişsin. Buradan bizim uzlaşamayacağımız ortada zaten. Hiçbir kurala uymuyorum, insanların rol şevkini kırmaya giriyorum. Böyle birisiysem zaten oynamayayım bu oyunu. Adı üstünde oyun.

Vasıta Ferruccio karakteri olur, Kareem karakteri olur, polis olur başka bir şey olur. Siz de insanların rol şevkini kırıyorsunuz o halde yaptığınız rollerle, benim rolüme olan tepkinizden sadece bunu anlar insan.

Aleyhinize bir rol olduğunda /rapor'u kullanmak, pm'den yazmaya çalışmak kendini kontrol edemeyen kişilerin yapacağı şeyler. Empati yapmıyorsunuz hiçbir rolde, direkt sunucu kurallarına ve birliğinizin gücüne dayanıyorsunuz. Cahil diye nitelendirdiğiniz karakterlerin özgürlüğüne dayanıyorsunuz, bunu tüm sunucu biliyor. Şikayete cevap oluşturmayacak tek bölümü az önce yazdım işte, okuyabilirsin. Eleştiri olarak al ki kazançlı olsun.
« Son Düzenleme: 13.09.2020 03:09 Emrann »

#6 - 13.09.2020 03:05
Alıntı
Yazdıklarınızın çoğu şikayeti cevaplayan şeyler değil o yüzden sadece şikayeti cevaplayan bölüme bir karşılık vereceğim.
Bu cevabın kaçamak, şikayeti cevaplamayan kısmı alıntılayıp atarsan iyi olur.

DM3 isimli videoyu da tam role uymaya başladığım sırada kesmen acizlik olmuş, kusura bakma. Refuse RP gibi gözüküyor videoda ama öyle değil. Uydum her emoteye, sadece emote bir kişi tarafından verilmedi. Sana pm'den söyledim, başka bir karakterin beni çekip götürdüğünü. İlk olarak onun peşinden gideceğimi düşündüğüm için oraya gittiğimi söyledim, sonradan sana geldim. Neden oraları da koymadın?

Sizin Rothstein kulübünde düşen adamlarınızın kavgada olmasını, emotesiz çekilen sopaları da göz ardı ettiğim için şanslı saymalılar kendilerini.

Realistik düşünelim kulüplere gitmişizdir kısmını da sizin realistik rollerinizden örnek vererek anlatayım. Alt kültür insanların SUWOOO diye şehrin en lüks mekanlarından birisinde bağırması, çeteci karakterlerin canlı yayına çıkması. Yerine gelince otuz sene öncesine, yerine gelince günümüze gelebilen bir kılıf uydurmuşsunuz kendinize. Birisine sert yapacağınızda cahil karakter yönettiğinizi söylüyorsunuz, yerine gelince de oldukça lüks araçlara binip gece kulüplerine gidiyorsunuz. Realistik tabiri buysa gece kulübündeki kaslı güvenlik görevlisinin süper güçlerini de ben işime geldiği gibi kılıfa sokuyorum o halde. Realist olan rol Jamal Nashar isimli karakterin belindeki uziyle kapıdan giren polislerin arasından koşturarak ayrılması mıydı, gece kulübünün her yerinden görülebilecek bir kapının arkasında birinin rehin alınması mıydı?

Ben artık admin kararı bekleyelim diyorum. Kendimi oldukça iyi anlattım.
« Son Düzenleme: 13.09.2020 13:57 Emrann »

#7 - 13.09.2020 03:45
Bu arada videoyu tekrar izlediğimde neyi gördüm biliyor musun? Bana emote hazırlıyorsun ve emote'u atmadan pm'den yazıp emote'a uymam gerektiğini söylüyorsun.

Videoyu izlerken bile fark edemiyorsan benim yapacak hiçbir şeyim kalmamıştır dostum, 1.46'ya bakarsan DM1 videosunda görürsün emoteu.

Uzun uzun yazıyorsun, alttan alttan laf sokmaya çalışıyorsun ve benim senin bütün laf sokmalarına cevap verecek zamanım inan yok. Önce diyorsun ki illegal bir oluşuma girmek için illegal rol yapmam lazım, buraya kadar tamam... Demek ki illegal rol yapacaksın ve illegal rol yapma iznin var, buna okayim, sonra yaptığın rol de tamamen illegalin aksine polise sığınmak? Aşağıya SS'i bırakıyorum, başka diyecek hiçbir şeyim yok. İlleglasen illegal rolü yap, sivilsen lütfen sivil kal.

#8 - 13.09.2020 04:08
Kaliteyi düşüğe aldığım için başka birisinin emote'u gibi gördüm, bunun için kusura bakma. İhbarı ben vermedim. Polise sığınmadım, polis benim için gelmişti ve korumayla çıkartacaklardı. Ne yapmamı bekliyordun bu durumda? Polise de mi size davrandığım gibi davranmalıydım? İki seçeneğim vardı ve mantıklı olanı yaptım. Ss'de geçen text de Moritz karakterine söyleniyor.

Onlarca şey(adamlarının emote ihlalleri, realist tabiri, hakkımda söylediğin şeyler) söylüyorum, içlerinden işine geleni ve sıyrılabileceğin olanı seçip cevaplıyorsun. Vaktimi ben de daha fazla harcayamam, olan biteni elimden geldiğince anlattım dediğim gibi. Bu arada laf sokma falan yok ortada, eleştiri olduğunu söyledim. Seni sevmeyen birisi olduğumu düşündüğün için böyle nitelendiriyorsun ama aksine tanımıyorum.

Rolün bir mantığı olduğu için yaptım, dört kuralı da ihlal ettiğim bir durum göremiyorum. Her şeyi de kanıtlarıyla sundum.

Son olarak konu beslediğim nefretten, klasikleşmiş kural ihlallerinden ve trollüğümden çıktı karakterin illegalliğine legalliğine geldi, en azından açıklamalarla rolün mantığını kavrattık ve troll damgasını düşürebildik. Yaptığım rolde sunucu politikaları açısından bir yanlış varsa cezalandırma uygulanabilir. Karşılıklı yorumlara devam etmeye gerek yok.

Alıntı
Eklemek istediğim, sonradan öğrendiğim bir durum var. Kingpin'in rothstein kulübüne yaptığı bu rol kural ihlali. O birlik açılalı 10 gün olmadı, umarım yöneticiler göz önünde bulundurur. Bir şeylerin doğrusu sürekli ihlal yapılarak öğrenilinecek değil ya.

Kendine iyi bak, son yorumumdu.
« Son Düzenleme: 13.09.2020 14:19 Emrann »

#9 - 13.09.2020 04:09

O halde benimle alakalı bir kısım yazarsanız ona göre savunma yazarım, şikayette bana ait bir şey yazmıyor ve neden şikayet yediğimi hala çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.