Konu: 11.09.2020 18.34 Kenneth Gutierrez, rol esnasında /q, role uymamak ve Non-rp  (Okunma sayısı 145 defa)

#0 - 11.09.2020 18:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Kenneth Gutierrez @@LegenD

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -Silas Carter @SeanNn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:11.09.2020 18.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Non-RP yi bulamadım.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi ile rolümüz Pat Nixon civarında başladı, önce ben ona uyuşturucu satmaya çalıştım ve onunda bana satacağını öğrendim, ardından bende kendisini alacağım hesabına çekip dövdüm. Sonuçta hood onaylı bölgede bana karşı uyuşturucu satmaya çalışıyor. Kendisini dövdüm, gasp rolüne girişecektim ve kendisi üç kez üstünü arama istediğini reddetti ve benden kurtularak kaçtı, arka bahçede rol yapıyordum ve adamı kıstırmıştım. Artık rolün bir anlamı kalmadı, kaçmaya başladı ve bende takip ettim. Kendisine koşarken vurdum, vurmamın sebebi yere düşmesi ki polis değilim koşarken yakalayamam. Silah göstermeme rağmen durmadı ve Binco'ya doğru kaçtı, PM den defalarca role uymasını söyledim fakat bana "Bu yaptığınız toxic roller ne?" gibisinden söylemlerde bulundu ve admin çağıracağımı söylediğim zaman /Q attı. Kendisine burdan söylemek istiyorum, eğer hood onaylı bir bölgeye gelip bana uyuşturucu satmaya çalışıyorsan, seni soyarımda döverimde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -Kişinin ceza almasını istiyorum, SS'leri açık olarak gönderdim ki herşey anlaşılsın. Kendisi role devam etseydi sorun yoktu fakat hala diretip /Q çekmesi hiç iç açıcı değil, biz burda emeklerimizi veriyoruz.

#1 - 11.09.2020 22:05
Akşam 22.40 sularında arkadaşımız oyuna girmiş ve hala aynı olaylara devam etmiştir, aynı hood bölgesine yakın yerde bize uyuşturucu satmaya çalışmıştır.
Atacağım SS ler bunun kanıtı.

Arkadaşın bize yaptığı bu hareketler ve üslubu bizi yeteri kadar sıktı. Kendisi savunma yapmak dahi istemiyor, "Yetkili kararı bekleniyor."

#2 - 14.09.2020 19:54
Merhabalar, bildirim için teşekkürler, incelendi.

Her halükarda sunucu kararlarımız neticesinde yapılan rol hatalı olsa dahi -ki değil- role uymak, sürekli roleplayı devam ettirmek durumundasınız. Burada gördüğümüz şey yumruk yediği anda /do'dan daha önce hiç duymadığım bir terim "Toxic RP?" sorusu ve ardından gelen rolü reddetme ve quit bulunuyor. Oldukça yanlış, rol keyifini öldürebilecek bir durum. Bu rol yaşanmasının üstüne tekrardan akşam saatlerinde giriş yapılıp aynı durum tekrarlanıyor. PM üzerinden ise göndermeli, kışkırtıcı konuşuluyor. Refuse RP ve rolden /q atarak kurtulmak durumunda iki ceza birleştirilecek.

Keyifli forumlar.