Konu: 09.09.2020 | Alvaro Morte | PG  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2020 20:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alvaro Morte @ @Scoobyuu 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9.09.2020 20.19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk başta bu kişi ile Jant fiyatları hakkında konuşuyorduk kişiye jant'ın fiyatinin 2500 dolar olduğunu söyledim o da beni kazıklamaya çalışma tarzı ithamlarda bulundu bende kişiye bu jantdan ettiğim fazla bir kar'ım yok hemde parça sökmeden de para almayacağım demiştim. Daha sonrasında kişi aracına binip uzaklaşırken küfür ediyor Ratko karakteri de küfüre karşılık küfür ediyor. Daha sonra kişi tekrardan gelip seni burada vursam ne olur tarzı laflarda bulunuyor agresif rol yaptığı için bende rol paslamak amacıyla "İllegal rol izni" veriyorum daha sonrasında kişinin vücut değerleri Ratko Dragoslav karakterinden düşük olmasına rağmen Dwayne Johnson gibi insanı boğazından tutup havaya kaldırıyormuş gibi rol yaparak powergaming kuralını ihlal etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 09.09.2020 22:54
Öncelikle selamlar, ilk olarak tek bir jant olayı için vuracak, itip kakacak bir karakter değil Alvaro, Ratko ile ufak bir tartışmanın ardından olayı fazla büyütmemek namına aracıma binip "Başka yerde yaptıracağım sen kaybettin" dedim, ardından Ratko olayı hala uzatıyor ve o an aramızdaki tartışmayı
alevlendiiyor ve "Korkak orospu çocugu" adam gibi gel dövüş diyor, ardından aracım ile yanına tekrar gidiyorum ve ne dedin sen? diyorum ardından kişi "do" kanalından il-legal izni veriyor ve ardından tekrar tartışıyoruz ve kişiyi boğazından yukarı kaldırıyorum, kişiye bir dalgınlık yüzünden fiziksel durumunu sormayı mı unuttum gibi birşey oldu sormadım Ratko'da hiçbir  türlü  fiziksel durumu hakkında bilgi vermedi, kişi eğer belirtseydi fiziksel olarak üstün olduğunu ben o role girişmezdim ,hatamın farkındayım biraz hata yaptığımı biliyorum iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 09.09.2020 23:01 Scoobyuu »

#2 - 10.09.2020 01:07
Öncelikle selamlar, ilk olarak tek bir jant olayı için vuracak, itip kakacak bir karakter değil Alvaro, Ratko ile ufak bir tartışmanın ardından olayı fazla büyütmemek namına aracıma binip "Başka yerde yaptıracağım sen kaybettin" dedim, ardından Ratko olayı hala uzatıyor ve o an aramızdaki tartışmayı
alevlendiiyor ve "Korkak orospu çocugu" adam gibi gel dövüş diyor, ardından aracım ile yanına tekrar gidiyorum ve ne dedin sen? diyorum ardından kişi "do" kanalından il-legal izni veriyor ve ardından tekrar tartışıyoruz ve kişiyi boğazından yukarı kaldırıyorum, kişiye bir dalgınlık yüzünden fiziksel durumunu sormayı mı unuttum gibi birşey oldu sormadım Ratko'da hiçbir  türlü  fiziksel durumu hakkında bilgi vermedi, kişi eğer belirtseydi fiziksel olarak üstün olduğunu ben o role girişmezdim ,hatamın farkındayım biraz hata yaptığımı biliyorum iyi forumlar.
Başka yerde yaptıracağım sen kaybettin" Cümlesinin ardından bir de küfür ettiğiniz için ben de küfür ederek olayı sonlandırma taraftarıydım çünkü bu kişiden daha önce Jester marka araç satın almıştım hemen sonrasında "umarım kaza yapıp ölürsün..." gibi bir laf söyleyip küfür edip uzaklaşınca bugün girdiğimizdeki rolde de kişinin küfür edeceğini anladım, kişi küfür etti bende karşılık verdim ve daha sonrasında kişi uzaklaştı. Daha sonrasında sen beni tanımıyorsun seni vururum tarzı ithamlarda bulundu ve sözde roller gelişti.

#3 - 10.09.2020 15:45
Merhaba, incelendi.

Tolere edilebilecek bir durum, bu rolü yapmadığınızı varsayarak devam ediyoruz, şimdilik herhangi bir cezai işlem yok fakat takibindeyiz.

Keyifli forumlar.