Konu: [7 Eylül 2020] Michael Gomez //NON-RP DRIVING//  (Okunma sayısı 419 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2020 00:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael Gomez @NOVA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekaitz Castilleja, Raul Ramirez, Tommy Lee, Gaspar Paz.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
16-) TRAFİK VE ARAÇ

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde görüldüğü üzere sürü halindeyken yolun solundan sürünün arasında bulunan boşluklara girip çıkarak belirttiğim kuralı ihlal etmiştir. Ekran görüntüsü girdiği değil çıktığı sırada çekilmiştir, sürüde öndeki motorların konumlarından net şekilde görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/Jkyj4y.png

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 08.09.2020 00:51
Atılan şikayet görüntüsünde geçerli bir görüş ve inceleme kapasitesi yok. İyi günler.
« Son Düzenleme: 08.09.2020 12:45 NOVA »

#2 - 08.09.2020 00:57
Alıntı
/b'den belirticektim ancak agresif rol sergiledikleri için kaçmak zorunda kaldım.

gerçekten böyle bir şikayetin savunmasına yanıt bile vermem aslında da bir şey dikkatimi çekti. İlk 10 saniye kendi aramızda kovalayalım mı muhabbeti oldu 10 saniye sonra seni Commerce'de yakaladık, vaktin vardı...

#3 - 08.09.2020 06:40
Hayır, Commerce orası değil, market caddesinin ilerisi pd'nin arkası. Hemen sürüyü dağıttıktan 10 saniye sonra seni orada buldum. Ben sana bu pm'i atmamla arkadaşlarımın seni idlegas'da bulmasının arasında epey bir süre farkı olduğunu ve senin bana bir şey yazmadığını hatırlıyorum savunma olarak yazdığın ss'teki chatlog'u sen baştan mı yarattın? Neden PM kısmında kırılmalar grafik bozulmaları var?

#4 - 08.09.2020 11:41
Bir sürünün ortasından drift atarak geçmenin lagla alakası olamaz. Sürünün ortasına girince yan vermeye başladın, lag diyorsun.

#5 - 08.09.2020 12:40
Dediğim gibi ss'iniz geçersiz. Siz her sakallıya dede diyor musunuz bilmem ama ben demiyorum. Ss'de benim ismim bile yazmıyor

#6 - 08.09.2020 15:06
ahaha madem o ben değilim ayaklarına yatacaktın neden ilk başta direkt savunmaya geçtin, sensin ki savunma yapmaya başlıyorsun :D

#7 - 08.09.2020 16:04
ahaha madem o ben değilim ayaklarına yatacaktın neden ilk başta direkt savunmaya geçtin, sensin ki savunma yapmaya başlıyorsun :D

Dediğim gibi gerekli ss varsa benim olduğuma dair atabilirsin.

#8 - 08.09.2020 16:08
Gece şikayete savunma olarak büyük ihtimalle kendin oluşturduğun bu ss'i atmıştın, neden kaldırdın ki? Neden böyle ufak bir ihlali büyütüyorsun?

edit: chatlog dikkatli incelenirse bir gariplik seziyorum. Özellikle PM. yazdığım doğru fakat başka bir şey söz konusu.
« Son Düzenleme: 08.09.2020 16:21 naturalbornkiller »

#9 - 08.09.2020 16:19
Savunmamı istediğim gibi yaparım karışma izninin olduğunu sanmıyorum.