Konu: 07.09.2020 - Birden fazla kişi - Metagaming, Mixing.  (Okunma sayısı 483 defa)

#0 - 07.09.2020 14:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carl Deshaun - @Recoltt , Coddy Epps - @elchavo , Tyrone Branko - @Legends , Cesar Jenkins - @Collins , Jahseh Deangelo - @Executioner29 , Abraham Brooklyn - @Motive
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jacob Wallace - @lazarat , Valdemar Kuznetsov @_FletcheR_ , Dimitri Kuznetsov @Militan , Denver Barrios @pankek   

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Alıntı
Mixing.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün, Coddy Epps ve Andre Tyrone adlı karakteri vurduk. Daha sonrasında Coddy'i kaçırdık. Coddy'e hiç bir şekilde ismimi falan vermedim. Hiç bir şekilde iletişime girmedim. Onla girdiğim sadece tek rol var, o da kaçırdıktan sonra silahı yaralı yerine bastırmamdı. Daha sonrasında bisiklete atlayıp oradan gitmiştim. Bugün de birliğimdeki "Jacob Wallace" adlı karakteri bulmuşlar. Direkt olarak yerimi sormuşlar. Bu da hem mix hem de metagaming yaptıklarını göstermekte. Mix derken, birliğimdeki kişileri inceleyip İC olarak onları aramışlar olay tam olarak bu. "Valmir nerede?" "Valmir'in yerini söyle." gibi ifadeler kullanarak direkt olarak kural ihlali yaptıklarını düşünmekteyim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: ,

, , olaya ait chatlog görüntüsü.

Spoiler: GösterGizle
[13:09:54] * Tyrone Branko sağ elini beline atarak Uzi marka silahını kavrar ve ateşlemeye hazır hale getirir.

[13:10:08] * Cesar Jenkins sağ eliyle göğsüne asılı Shotgun marka silahını kavrar ve ateşlemeye hazırlar.

[13:10:09] * Jahseh Deangelo sağ ve sol elini göğüsüne atar Shotgun marka silahını kavrar ateşe hazırlar.

[13:10:09] * Cody Epps bacaklarının arasındaki Shotgun marka silahı kavrar araçtan iner ve adamların üzerine mermi yağdırır.

[13:10:09] * Abraham Brooklyn göğsünde asılı duran Shotgun markalı silahını çeker, ateşlemeye hazır hale getirir.

[13:10:10] * Carl Deshaun elini beline atıp 45'liğini alır, horozunu çekip soğuk kanlı bir şekilde ateşler.

[13:10:11] [VC] {C8C8C8}Yaralandın. 180 saniye bekledikten sonra ayağa kalkacaksın.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezaları almalarını istiyorum, yaptıkları bariz ortada...Eğer beni nereden tanıdığınızı ss'lerinizle kanıtlarsanız, şikayet geri çekilecektir.

#1 - 07.09.2020 14:04
Ayrıca, bu emotedenin de doğru olduğundan şüpheliyim;

* Carl Deshaun elini beline atıp 45'liğini alır, horozunu çekip soğuk kanlı bir şekilde ateşler.

Yanlışsam düzeltin, lütfen.

İyi forumlar..

#2 - 07.09.2020 14:11
Bugün yaşanan olayı bilmiyorum. Şu konuna şahitliğimi onaylıyorum.Valmir Dushku karakteri dün gece doğru düzgün rollere bile girmedi, ismini hiçbir şekilde söylemedi.

#3 - 07.09.2020 14:17
Cody_Epps yani @elchavo mekanınızı biliyor. Mekanınıza geldik. Jacob'u da ayrıyetten tanıyor. Birkaç saat önce mekanınıza geldik Valmir'in yani.Jacob 'udaha önce de gördük yanına gidip seni aramasını söyledik. Nerde MG var? Nerde mix var? IC rolleri yapıldı. Olayı anlattı yardım istedi yardım ettik. Aynı birliğin üyesiyiz.

#4 - 07.09.2020 14:19
Cody_Epps yani @elchavo mekanınızı biliyor. Mekanınıza geldik. Jacob'u da ayrıyetten tanıyor. Birkaç saat önce mekanınıza geldik Valmir'in yani.Jacob 'udaha önce de gördük yanına gidip seni aramasını söyledik. Nerde MG var? Nerde mix var?

Mekanımıza gelmiş olabilirsiniz, ismimi nereden bileceksiniz? Kanıtınız var mı? SS'lerle beraber yanıt bekliyorum. Jacob'u nereden tanıdığınızı da açıklarsanız güzel olur.

İyi forumlar...

#5 - 07.09.2020 14:21
Şehirde her oluşum ile masada olduğunun farkında mısın? Kimse sorsak söyler zaten? Gerry Allen bile tanıyor yani bi zenci, bi yarışçı olmasına rağmen. Adını ve nerde olduğunu öğrenmemiz pek zor değil.  Suarezin masasında bile bulunuyorsun.

#6 - 07.09.2020 14:24
Şehirde her oluşum ile masada olduğunun farkında mısın? Kimse sorsak söyler zaten? Gerry Allen bile tanıyor yani bi zenci, bi yarışçı olmasına rağmen. Adını ve nerde olduğunu öğrenmemiz pek zor değil.  Suarezin masasında bile bulunuyorsun.

:D Tamam da, biz adamı dün gece kaçırdığımızda ismimi söylemedim. Adam beni tanımıyor? :D

Ayrıca, şehirdeki herkesle masada değilim, sadece bir masada bulunuyorum. Benim masada olduğumu, benim kimle iş yaptığımı da nereden biliyorsunuz ki? Dediğim gibi, beni nereden biliyorsunuz, nereden tanıyorsunuz onların SS'leri gelirse, şikayeti geri çekeceğim.

#7 - 07.09.2020 14:31
Dostum birlik üyelerimiz zaten tanıyor? Şikayet açmak için açmışsın bu bariz belli. Senin kim olduğunu, nerede takıldığını, adını öğrenmemiz çok basit bir şey. Bunu gidip her hangi bir il-legal oluşumuna sormamız yeterli zaten. Adam senin yüzünü biliyor, nerede takıldığını da biliyor. Gidip araştırdık bu zor bir şey değil. Mekanın söylendi, mekanına geldik boştu. Sonra zaten adını öğrendik. Jacob senin mekanında takılıyor. Biz de onunla bağın olabilir diye gidip adamı sıkıştırdık, önce seni aramasını söyledik aramadı. Sonra kaçtı. Biz de vurduk. Vurduktan sonra mesajı iletmesini söyledik. Birlik tanıtımımıza girip son ss e bakabilirsin.

#8 - 07.09.2020 14:33
Şahitliğimi onaylıyorum, ben ve Valmir'i tanımıyorlar.

#9 - 07.09.2020 14:36
Hala tanımıyorlar diyorsunuz arkadaşlar. Gidip sizi il-legal oluşuma sorup öğrenmemiz zor bir şey değil. Suarez'in masasındasınız. O masada bir ton oluşum var. Gidip sorup mekanınızı öğrendik, sonrasında Jacob'u mekanda gördük. Daha öncesinde de gördük. Mekanına geldik yoktunuz. Aşağıda Jacob'u gördük. "Araştırdık " diyorum hala tanımıyorlar diyorsunuz.