Konu: [07.09.2020 - Denver Barrios] Retarded RP.  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.09.2020 04:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Denver Barrios @pankek 

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarded RP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Denver Barrios sürekli mahallemize gelerek küfürler eder, insanları günlük hayatta yapılan rollerden soğutmak için kavgalar çıkartır ve Roleplayi mantık dışında kullanmayı çok sever. Aşağı da ki video bardağı taşıran son damla oldu, daha önce yaptığı ihlalleri ve mantıksız rollere tolere edebilmiştik ama bu rol artık pes dedirtti. Tartışma sonrası arabasının içinden küfürler etti, mahallede aracına ateş edildikten sonra uzaklaştı, u dönüşü yaptı ve mahalleye tekrar gelip hızlı bir şekilde yanımızdan geçerken /s komutunu kullanarak "orospu çocukları adamsanız takip edersiniz" gibi saçma bir rol sergiledi. Sıkıldık, üzgünüz, bıktık... İyi forumlar diliyorum, videoyu aşağıya ekledim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiyi PM yoluyla bilgilendirdim.

#1 - 07.09.2020 05:20
İyi günler, dün birlik üyeleriniz tarafından vuruldum ve karakterim anlık siniriyle bu tarz roller yaptı. Daha sonrada korku rolü gerçekleştirerek sizden kaçtım. hatam olduysa kusura bakmayın, kasıtlı yapmadım.
« Son Düzenleme: 07.09.2020 05:29 pankek »

#2 - 08.09.2020 19:56
Merhaba, incelendi.

On kişilik bir gruba bu şekilde seslenip/kışkırtıp ateş açılmasına rağmen U dönüşü alıp gelmek içinde bir çok ihlal barındıran bir konu(NON-RETARDED-FEAR), - bu şikayette Fear RP ihlali kapsamında cezalandırılacak, iyi forumlar.

Özür dilemek maalesef çare değil, kanıtlanmış suçun karşılığı yaptırım olmalı ki adalet yerini bulsun, tekrarı olmayacağından emin olalım. Eğer özrünüz içtense, umuyoruz ki gelecekteki rollerinizde tekrarı gelmez.