Konu: [06.09.2020] Craig_Conner  (Okunma sayısı 388 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2020 03:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Craig_Conner @shyprod.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Lavinia @_FletcheR_

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 1-Polise sığınma kural ihlali 2-Yetersiz rol bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimiz Willowfield de rol yapıyor. Mekanımızın çaprazında ki gecekondularda haliyle evimiz var. Evime doğru ilerlerken Craig karakteri ve yanında rol yaptığı arkadaşları agresif roller gerçekleştirmeye başladı. O sırada Fletcher ve yanındaki Denver oradan geçerken bizim sorun yaşadığımızı görüyorlar ve inip müdahale etmeye çalışıyorlar. Craig karakteri silahı görünce kaçıyor ve illegal olmasına rağmen İHBAR veriyor. Kişinin yaptığı kural ihlalini Lavinia'da yeterince gördü ve biliyor. Kişinin cezalandırılmasını talep ediyorum gereğini arz ederim teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

kişilerin sistemsel birliği ve birlik liderleri: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İllegal isen polise ihbar atamazsın.

#1 - 06.09.2020 11:53
İhbar ettiğimin kanıtını ben niye göremiyorum?

#2 - 06.09.2020 11:54
:D o zaman bende ortak nezaketten şikayet açayım kanıt atmayayım bu bana pmden küfür etti @admin > pm  bana yardımcı olur musunuz kanıtım yok şikayet açacağım şahitlik eder misiniz

#3 - 06.09.2020 11:54
Yetersiz kanıtla şikayet açamazsın, burada kanıtı şikayet eden kişi sunar adminin değil. Hani hasar logları olsa tamamda kanka şaka mı yapıyosun. Benim savunmam bu kadar, cevap gelirse yanıt vermekten kaçınmam iyi forumlar.

#4 - 06.09.2020 12:56
Ihbar konusunda PD çavuşu burada şahit ve adinizi ordan oğrendim @Lavinia . Adminlerin loglari kontrol edebildiğini bilmiyorsunuz anladığım kadarıyla. Şikayete YÖNETIMI KANDIRMAYA TESEBBUS eklendi.

#5 - 06.09.2020 13:33
Burada kanıtı şikayet eden kişi sunar adminin değil. Hani hasar logları olsa tamamda kanka şaka mı yapıyosun. Benim savunmam bu kadar, cevap gelirse yanıt vermekten kaçınmam iyi forumlar.

KARDEŞİM KANITIN YOKSA NASIL ŞİKAYET AÇIYORSUN? BENDE ŞİKAYET AÇAYIM KANIT SUNMAYAYIM ADMİNE DİYEYİM Kİ BANA KİMİN İHBAR ETTİĞİNİ BUL. ŞAKA MI YAPIYORSUN SEN?

#6 - 06.09.2020 13:35
yönetimi ne zaman kandırdımda benim haberim yok dfjgpokglkcbkmfdlkg

#7 - 06.09.2020 13:42
LAVINIA yeterince gördü craigin ihlal yaptığını KANITA GEREK YOK CANIM lavinia gördü ne kanıtı KANITLA ŞİKAYET Mİ AÇILIR?  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

#8 - 06.09.2020 13:44
birader kanıtın yoksa neden şikayet açıyorsun böyle bir şey mi var MLKDSFAŞMKŞALMDSF

#9 - 06.09.2020 13:58
Beyler sizin gibi vakaları ilk defa görüyorum. Allah şikayete bakan admine yardim etsin daha fazla cevap vermeyeceğim. Çünkü anlamıyorsunuz, iyi forumlar admin kararı.