salonu da balkona katak mı
Alıntı yapılan: Emrann - 06.09.2020 13:25salonu da balkona katak mı dosdum araba ile yanlargen sıkarsın ıste ısıne gelır hızlı ve ofkelı de vardı daha çok isine gelir
Sunucuya eklenmesini istediğim mevzu Shotgun ile Drive By atılması, tamamen samp fiziklerine ve gerçeğe uygun.Spoiler: GösterGizleSpoiler: GösterGizleFikir ve görüşlere açık bir konu.
Destekliyorum. Spoiler: GösterGizle
Deathmatch severler var diye bu ar-ge konusunu desteklememek yerine "silahların kaldırılması" konusunda geliştirme önerisi açılabilir.Destekliyor ve artırıyorum, mümkünse 9mm pistol ile de drive-by yapılabilsin.
Görüntüler mantıklı fakat hızlı giden bir araçla elindeki silah büyük olduğu tüfek veya pompalı kategorisine girdiği zaman ateş açtığın da yaşayacağın sekme araçtan düşmene bile yetiyor böyle bir silahın drive by'a açılması dm ci ve hilecilerin ekmeğine bal kaymak sürmek gibi bir şey olur büyük silahlarla drive by atılacaksa bile sadece arka koltuklar dan veya çift kapısı olan araçlarla atılabilir onun dışında hile işine çözüm gelirse belki bu arge'yi destekleyebilirim ama şuanlık oyumu desteklememekten yana kullanacağım.
Alıntı yapılan: Father - 08.09.2020 00:25Görüntüler mantıklı fakat hızlı giden bir araçla elindeki silah büyük olduğu tüfek veya pompalı kategorisine girdiği zaman ateş açtığın da yaşayacağın sekme araçtan düşmene bile yetiyor böyle bir silahın drive by'a açılması dm ci ve hilecilerin ekmeğine bal kaymak sürmek gibi bir şey olur büyük silahlarla drive by atılacaksa bile sadece arka koltuklar dan veya çift kapısı olan araçlarla atılabilir onun dışında hile işine çözüm gelirse belki bu arge'yi destekleyebilirim ama şuanlık oyumu desteklememekten yana kullanacağım. ,Keşke daha küçük yazsaydın.