Konu: [04.09.2020] Stanley Castilla, Saul Varela. (Deathmatching)  (Okunma sayısı 531 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.09.2020 22:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stanley Castilla @Mounted - Saul Varela @Cross

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Devajee Houston - Kaprice Powell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.09.2020 20:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle daha önceden bir brawl gerçekleştirmiştik. Olayın 2 - 2.5 saat sonrasında falan bu kişiler arabalarıyla beraber rol yaptığımız sokağa geliyorlar. Araçlarından inip bir anda küfürler ederek Shotgun model silahlarıyla bize ateş açıyorlar. Diğer arkadaşlarım kaçıyor, ben vurulduğum için yaralı rolü yapıyorum ve kaçırıyorlar. Olay esnasında silahlı kişilerden kaçtığım için bana silah doğrultup sıktıklarını ss alamadım fakat Hasar logları incelenirse anlaşılabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/dHN9Pv - https://i.hizliresim.com/1unW9z.png

Ek açıklamalar(varsa): Bunun yasak olduğunu düşünüyorum çünkü brawl sonrası bize silahla ateş açmalarının neresi mantıklı? Spontane bir brawl gerçekleşseydi "o esnada" sıkabilirlerdi fakat olay sonrasında gelip bize böyle ateş açamazlar. Deathmatching'e girmekte diye düşünüyorum. "Olay esnasında silahlı kişilerden kaçtığım için bana silah doğrultup sıktıklarını ss alamadım fakat Hasar logları incelenirse anlaşılabilir."

« Son Düzenleme: 05.09.2020 15:21 shyprod. »

#1 - 04.09.2020 22:47
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 04.09.2020 23:25
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 04.09.2020 23:34
birlik üyelerime kasıtlı olarak yapılan bir şey, gereken cezayı almalarını istiyorum + olarak bulunduğu birliklerininde bundan işlem görmesini talep ediyorum
« Son Düzenleme: 04.09.2020 23:37 oneword »

#4 - 05.09.2020 02:44
Dostum birlik liderlerimizden olan Denver'e saldırmışsınız tabii ki karşılık vereceğiz :D Vermeyelim mi? Bunun dahasıda var sadece bunu yaptığınız için gelmedik aramızda o kadar rol döndü IC düşmanlığımız ortada zaten. DM falan yok durduk yere gelip bir anda sıkmışız gibi algı yaratma lütfen.

#5 - 05.09.2020 03:51
Dostum birlik liderlerimizden olan Denver'e saldırmışsınız tabii ki karşılık vereceğiz :D Vermeyelim mi? Bunun dahasıda var sadece bunu yaptığınız için gelmedik aramızda o kadar rol döndü IC düşmanlığımız ortada zaten. DM falan yok durduk yere gelip bir anda sıkmışız gibi algı yaratma lütfen.

Karşılığını vermeyin diyen yok kanka, silahla vermek zorunda değilsin. Spontane bir brawl'da silah çekebilirsin tabiki ama olaydan uzun saatler geçtikten sonra sen gelip beni silahla düşüremezsin. Bu DM'ye giriyor, kural ihlalleri ne zamandan beri algıya vuruluyor?

#6 - 05.09.2020 16:13
Brawl sonrası silah çekme olayı anlaşmalı brawllarda geçerli diye biliyorum, birlik liderimize saldırmanız karşılık vermemiz için geçerli bir sebep diye düşünüyorum. İyi forumlar

#7 - 05.09.2020 16:34
Brawl sonrası silah çekme olayı anlaşmalı brawllarda geçerli diye biliyorum, birlik liderimize saldırmanız karşılık vermemiz için geçerli bir sebep diye düşünüyorum. İyi forumlar
Aniden gerçekleşen - ANLAŞMALI OLMAYAN. Bir brawl rolünde silahla karşılık verebilirsin. Buna bir şey diyen yok, değil mi?
Fakat olaydan kaç saat geçiyor, 3 kişi gelip silahlarla bizi düşürüyorsunuz. Neresi geçerli bir sebep? Screenshotlarla savunmanı yapsan daha güzel olabilir.

#8 - 05.09.2020 17:07
Aniden gerçekleşen - ANLAŞMALI OLMAYAN. Bir brawl rolünde silahla karşılık verebilirsin. Buna bir şey diyen yok, değil mi?
Fakat olaydan kaç saat geçiyor, 3 kişi gelip silahlarla bizi düşürüyorsunuz. Neresi geçerli bir sebep? Screenshotlarla savunmanı yapsan daha güzel olabilir.
Merhaba şikayette adım geçmiş.3 kişi geliyoruz ama ben sana hiçbir şikilde dokunmuyorum, birşey yapmıyorum sadece arabaya bindiriyorum.Tam elli dakika  önce yolda bisikletle giderken bana çarpıyorsunuz ve üç kişi saldırıyorsunuz.Sadece bu değil. Birçok kez sokağımıza gelip küfürler ettiniz, birlik üyelerine saldırdınız.
« Son Düzenleme: 05.09.2020 17:18 pankek »

#9 - 05.09.2020 17:18
Dediğin gibi değil işte kankam, tam olarak 50 dakika sonra(Denver'in altta attığı ss'e göre) geliyoruz ve vuruyoruz, olay bu. Bizim savunmamız bu kadar yönetici kararını bekleyelim.