Konu: 03.09.2020 | Black_Hudson | OOC AİLEVİ KÜFÜR  (Okunma sayısı 349 defa)

#0 - 03.09.2020 16:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Black_Hudson @FeakGl0bal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.09.2020 - 15:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla bir role girdik ve rolün sonunda ceza alıp sunucudan yasaklandılar, alt hesabıyla gelip küfür etti bunun da banlanmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 03.09.2020 17:24
Ya kardeşim arada yapıyor böyle kusura kalma kardeş.Yaşı 15 halen adam olamadı gidip dersini vericem şimdi AHAHAHA ss bak çıldırdınız mı ahahaha yazık size ya valla yazık zavallıymışsınız kardeşiöi biraz da tebrik edecem
« Son Düzenleme: 03.09.2020 17:27 FeakGl0bal »

#2 - 03.09.2020 17:52
Tam olarak detaylı anlatmama gerekirse; hileden ban yiyince twitch açtım, teitch izlerken de yanında yicek bişey olsun diye bakkala gittim kardeşimde biliyor bunu oynadığımı gittim geldim bi baktım çocukta bi hallenme falan ne oluo lan buna dedim meğerse sövmüş sana neden sövdüğüne gelirsek az önce sordum "Hamza abi mal mal rol yapıo görmedin mi ya dedi, çocuk rolü yapıo adam araca atıo falan" bendr çocuğu haklı buldum tabi dövmekten vazgeçtim

#3 - 03.09.2020 18:03
tamam

#4 - 03.09.2020 23:28
Ekran görüntüsünü tekrar upload eder misiniz? @Mounted

#5 - 04.09.2020 00:12
Ekran görüntüsünü tekrar upload eder misiniz? @Mounted

@balvenie

#6 - 04.09.2020 02:35
Yasaklandı.

#7 - 04.09.2020 02:58
Tam olarak detaylı anlatmama gerekirse; hileden ban yiyince twitch açtım, teitch izlerken de yanında yicek bişey olsun diye bakkala gittim kardeşimde biliyor bunu oynadığımı gittim geldim bi baktım çocukta bi hallenme falan ne oluo lan buna dedim meğerse sövmüş sana neden sövdüğüne gelirsek az önce sordum "Hamza abi mal mal rol yapıo görmedin mi ya dedi, çocuk rolü yapıo adam araca atıo falan" bendr çocuğu haklı buldum tabi dövmekten vazgeçtim

Ya kardeşim arada yapıyor böyle kusura kalma kardeş.Yaşı 15 halen adam olamadı gidip dersini vericem şimdi AHAHAHA ss bak çıldırdınız mı ahahaha yazık size ya valla yazık zavallıymışsınız kardeşiöi biraz da tebrik edecem

Bu kadar troll ve toxicleri aramızda barındırmıyoruz. Hesap kalıcı olarak yasaklandı.