Konu: Nathan Baker @Zowlio37 @Candravero Anastasia Miller  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2020 18:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nathan Baker @Zowlio37  @Candravero Anastasia Miller

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @SadButTrue

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hile kullanımı ve ya bug kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: iki karakterle kovalamaca içerisindeydik daha sonra video kayıtlarını izlerken fark ettim arkadaş bug ve ya hile kullanıyor olabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): adalet mülkün temelidir.

#1 - 02.09.2020 18:07
Kişilerin araçları kovalamaca sırasında sürekli hasar alıyordu ama birkaç saniye sonrada tamir edilmiş bir şekilde yanımızda oluyorlardı.

#2 - 02.09.2020 18:53
Tamirci olduğumuz için /tamir basıldı hile gibi bir şey söz konusu bile değil,kendi adıma hata yaptığımı kabul ediyorum bir ceza uygulanılacaksa uygulanmasını talep ediyorum.

#3 - 02.09.2020 19:01
Tamirci olduğumuz için /tamir basıldı hile gibi bir şey söz konusu bile değil,kendi adıma hata yaptığımı kabul ediyorum bir ceza uygulanılacaksa uygulanmasını talep ediyorum.
bu bug kullanımına giriyor kardeşim. Diğer ssde de gözüktüğü gibi arabanın içerisinde /tamir komutunu kullanıyorsun bu sayede hiç zaman kaybetmeden yanımıza ulaşmış oluyorsun

#4 - 02.09.2020 19:12

#5 - 02.09.2020 19:19
hile kullanıyorsun diye açmadım şüphelendiğim açtım ayrıca yaptığın bug kullanımına giriyor, yasak admin kararı savunmalar tamamlandıysa

#6 - 02.09.2020 19:51
Birlik lideri olduğum için yazma gereği duydum

İki üyede garajdan atıldı, tamir kullandıklarını bana özelden söylediler ve yaptıklarının hata olduğunu kabul ettiler. Şikayete attıkları savunmada bunu doğruluyor, bir daha o komutu kullanamıyacaklar.

#7 - 02.09.2020 21:23
İlgili karakterler Bug Abuse sebebi ile cezalandırılacak.