Konu: Berc Hairazad [01.09.2020]  (Okunma sayısı 368 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2020 21:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Berc Hairazad @Reaper35

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.09.2020 12:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Hatalı Emote 2-) Metagame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi aktif rol ortamında aklınca trolleyecek emoteler vermeye başladı (Hatalı Emote) hatalı emote verdi ve sürekli olarak beni kışkırtmaya çalıştı. Yasaklanan karakterim ile uzun süre siyah buffalo kullandığımı bildiği için benimle hiç bir rolü olmamasına rağmen, tanımamasına rağmen siyah buffalo konusu açıp beni kışkırtacak emoteler veriyor. Yani eski karakterimi yeni karakterime yansıtıyor (MG) yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/12223486/sa-mp-477.png https://www.upload.ee/image/12223506/sa-mp-478.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gelip aktif rol ortamını trollemesi, ooc kininden ötürü beni kışkırtmaya çalışması ortada. Ona karşılık vermek yerine şikayet açmayı tercih ettim, gerekli cezanın uygulanmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 01.09.2020 21:07 _FletcheR_ »

#1 - 02.09.2020 04:05
Agustin OOC'den çok yakın bir arkadaşım, aramızda dalga konusu olduğu için o /ame'yi verdim. Ayriyetten şikayeti o açabilirdi alınsaydı. Ne bu açık arama?

Savunma dahi yapılacak bir şikayet değil fakat gönlün olsun, yapayım.

Bilmiyorum kendini ne sanıyorsun fakat seni o kadar takmıyorum, dün discordda anneme sövünce dahi gülüp geçtim. @daymond @gariban şahit. Discord üzerindeki ssler kanıt değeri taşımadığı için atmayacağım. Üzgünüm ama seni takmıyorum bile. OOC kin tuttuğum yok, senin ile role girmek için verdim emoteyi, rica etsem daha sonraki rolleri atabilir misin? Ya da atmayacaksan bu şikayeti inceleyecek  olan yetkili loglara bakabilir mi? Metagaming diyorsun, Victoria adlı arkadaşın sadece siyah buffalo almasını, benim hoşuma gittiğini söylüyorum. Gözünde kendini çok büyütmüşsün, benim gözümde bir şey değilsin. Üzgünüm.

İyi forumlar, tarafımca daha fazla yorum gelmeyecektir. Yetkili kararı.

#2 - 02.09.2020 04:14
Arkadaşın bana OOC kin'den şikayet açıp 1 eylülde yaptığı videoyu bırakıyorum, silinirse yedeğini aldım. Gerekiyorsa şikayetini açabilirim.

« Son Düzenleme: 02.09.2020 04:16 Reaper35 »

#3 - 02.09.2020 04:47
Arkadaşın bana OOC kin'den şikayet açıp 1 eylülde yaptığı videoyu bırakıyorum, silinirse yedeğini aldım. Gerekiyorsa şikayetini açabilirim.

Bu videonun sunucu ile hiç bir alakası yok, konuyu saptırmanızın da bir anlamı yok. "/ame karşısındakinin salak olduğunu düşünür." tarzı emoteleri aktif rol ortamında veremezsiniz burada bir kalite var ve kasıtlı olarak düşürmeye hakkınız yok. Bunun yanı sıra eskiden siyah buffalo kullandığım için benle hiç bir rolün olmamasına rağmen bu konuyu açıp bana bakarak "sinsice sırıtma" emoteleri vermen de MG'nin kralıdır. Eğer rollerimle ilgili şikayetin varsa açabilirsin konuyu saptırmamalısın.

#4 - 02.09.2020 05:22
Saptırma gibi bir düşüncem yok, her şey çıplaklığı ile görüntüde. Daha fazla diyeceğim bir şey yok, yetkili kararı.

#5 - 04.09.2020 15:18
Platform dışı kavgalarınızı buraya yansıtmayın, ikili takipte. Eğer durumlar devam ederse iki tarafa da kanıtlanıldığı nitelikte -ki çok zor değil, yeni hesaplarınız olmasına rağmen hala eski aynı davalar, aynı itişip kakışmalar, discord görüşmeleri videolar ve benzeri...- OOC kin kapsamında ceza uygulanılabilir. Anlaşamıyorsanız rol yapmayın, muhattap olmayın, durum bu kadar basit.