Konu: [31.08.2020] Jordan Cooper Giosue Pedova Calvin Paul  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Raw

*
v2 Oyuncusu
#0 - 31.08.2020 04:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jordan Cooper Giosue Pedova Calvin Paul @FeakGl0bal @BayKetcap @tüpnükpiki

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Michael Salvaj

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.08.2020 - 03.30 - 04.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, Yetersiz Rol Bilgisi, Hatalı Emote, NonRP Driving, Refuse RP, OOC Üslup, Sürekli Roleplay (/b)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 03.30 gibi oyuna girdim, aracıma atladım tamirhaneye gittim. O sırada bu arkadaşlarla birlikte denk geldik. Şehirin en aktif bölgesinde ellerde silahlarla dolaşıyordu. Beni gördüler, ateş açtılar. Ardından biiiiir sürü ihlal.+

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Sürekli Roleplay - OOC Üslup, Refuse RP: GösterGizle

Deathmatch: GösterGizle

NonRP Driving: GösterGizle

Yetersiz Rol Bilgisi: GösterGizle
Tüm kanıtlar.

Ek açıklamalar(varsa):
Kişilerin bu rolden sonra NC atacaklarına eminim, ben olsam ben de öyle yapardım. NC'lerinin onaylanmamasını talep ediyorum. Bir de savunma dışında başka bir şey yazmazlarsa sevinirim, susturma yemek istemiyorum.

« Son Düzenleme: 31.08.2020 05:02 Raw »

#1 - 31.08.2020 05:08
@kaostan besleniyorum ile rol hakkında konuşuldu, yapmadığın bir feaRP  var.Ve sanırım dinlemedin, ya da kinlendin, orada konuşmamıza rağmen buraya tekrar şikayet açtın.Belki ceza alırız diye.Ben tekrar anlatayım sana.Bir mekanda kumar oynayanları beklerken bir masa açıldı ve o masaya geçtiniz.VİP olmanız umarumda değil.Veya sıra vermemeniz.Ben size ben vardım sırada diyince biraz daha bekle gibi laflar kullanarak artislik yaptınız, racon kestiniz.Biz de oradan çıkıp gittik.Aradan 3 4 saat geçti aracımızı tamir ettirecektik, arkamıza teafukken geldin.Biz de orada yaşanan olay için özür dilemeni iatedik, dilemedin.Araçla arkadaşımızı ezme emotesi verdikten sonra araçtan inip bizim ateşimize karşın ateş açtın.Tekrar söylüyorum biz bubolayların hepsini zaten konuştuk...Ama sen yine de gelip şikayet açtın. Ben eğer müsait olabilirse @kaostan besleniyorum 'un bu şikayetle ilgilenmesini daha isabetli olacağını düşüniyorum.Çünkü burda anlatılan her şeyi ona bizzat anlattık bize bir sorun olmadığını söyledi.
Ayrıca: Sanırım gerçek anlamda sinirlendin, aracı yanlışlıkla biraz yanlış sürmemi.bile şikayet etmişsin.Seni kırdıysam üzdüysem ben yine de özür dilerim.
« Son Düzenleme: 31.08.2020 05:14 FeakGl0bal »

Raw

*
v2 Oyuncusu
#2 - 31.08.2020 05:14
Sinirlenecek bir durum yok, özür dilenecek bir durumda yok. Sudan araçla dağ bayır tanımadan o şekilde sürüyorsun, ihlal olduğunu düşündüğüm için şikayet açtım. Yetkili kararı. Bir de o bahsettiğiniz "racon" rolünü ssini atarsanız memnun olurum.

#3 - 31.08.2020 08:05
Merhaba, tüm detaylarıyla incelendi.

Kanıtlar üzerinden gidelim, Giosue Pedova karakteri adamı yolda görüp -daha önceden hafif bir tartışma çıkmış- silahı direkt doğrultuyor, "özür dile bakalım" diyor, pekala.

Böyle bir sebepten silah çıkartılamayacağı, bunun yapılmaması gerektiği kurallarımızda açık ve net, lütfen oyun kurallarımızı okuyun.

/b kanalındaki "YA AQ DAYI" gibi bir çıkışma, kesinlikle oyun platformumuzda da forum üzerinde de kabul görmeyen bir durum, bunları yapmamayı öğrenmeniz ve kurallara uyum sağlamanız gerekiyor.

Merdivenden araçla inmek oldukça tutarsız bir durum, tekrarının olmaması gerektiğini açık ve net bir dil ile ifade ediyoruz.

Ek olarak belirtmeliyiz; Michael Salvaj karakterini yöneten kişiye bir uyarım var. Kişilere PM üzerinden ard arda yazılar yazıp ortamı OOC'e çektikten sonra, OOC tutum konusunda karşıdan bir yaptırım beklemeniz uygun kaçmıyor, bu konuda dikkatli olun.

Bu bağlamda, Giosue Pedova, Calvin Paul ve Jordan Cooper karakterleri Deathmatching hususu üzerinden cezai işlem görecek, her şey videolu kanıtlarda açık ve net, netlik sağlanamayan bir konu yok.