Konu: [30.08.2020 Adam Tryler] Yetersiz rol bilgisi/ Birden çok ihlal.  (Okunma sayısı 373 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.08.2020 15:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adam Tryler  @daymond
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Clan Del Suarez üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.08.2020 15:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Alıntı
İllegal karakterlerin birbirine yaptıkları fiili rol esnasında (takip, kovalamaca, adam kaçırma vb.), polis departmanına hiç bir karakter sığınamaz, böyle bir rol izleyemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adam Tyrler adlı şahıs birlik üyelerimizle Daniel Moore adlı kişinin arasındaki husumete dahil oldu Santo Paco karakteri Daniel Moore'un rolde evine gitti eve girdiği gibi hiçbir role müsade edilmeden Adam Tyrler karakteri tarafından DM'ye maruz kaldı. Bu sebepten ona karşılık vermek amaçlı yola koyulduk. Kişiyi yolda yakaladık fakat polis aracı geçerken illegal bir rolde bulunmasına rağmen polise sığındı. Aradan bir süre geçti kişiyi tekrar yakaladık sistemsel maskesi yoktu onu vurup düşürdük akabinde kaçırdık ama bu kaçırma sürecinden başlayarak ileri seviyelerde toksit davranışlar pmden kışkırtmalar role uyum sağlamama gibi durumlarda bulundu. Onu hoodumuza götürdük orada biraz daha hırpaladık kimliğini vesaire aldık neden saldırdığını sorduk. Bu sırada yine /b ya da /do kanalından bölmeye devam etti. Gasp rolü yaptık hoodumuzda üstündeki parayı aldık ama yine bu role de uyum sağlamadı. Hepsinin arkasında DC üzerinden bulunduğu bir topluluk arasında Clan Del Suarez O**** çocuğudur diyerekten roleplay platformuna yakışmayan bir kişi olduğunu gösterdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada Santo Paco'ya DM yapıyor.
Spoiler: GösterGizle

Burada polise sığınıyor illegal rolünün akabinde.

Burada yüzünde maske olmadığı halde maske olduğunu iddia edip üstüne birde dalga geçer gibi sistemsel maskesini o an takıyor.

Burada gasp rolünü hoodumuzda yaptığımız halde reddediyor sistemsel para vermiyor üstelik /do dan sürekli roleplayı bölüyor.

Rol sürecinde DC'den bize küfrediyor.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş hem legal oluşumda bulunup hem illegal rollerin Polat Alemdarlığını yapıyor yetersiz rol düzeyinden ve ailevi küfürden banlanmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 30.08.2020 15:55 Anarchist »

#1 - 30.08.2020 15:54
Arkadaşlar bana saldırıyor ve kendilerini haklı gibi gösteriyorlar dm dediği yerde benim ismim yok o yüzden onu kabul etmiyorum Saldıran taraf karşı taraf olduğu için kendimi savundum ve dm gibi göstermişler

DC Dedikleri olayda bunu kabul etmiyorum başkası benim yerime yapmış olabilir üstelik Vice-rp Discordlarında gerçekleşmemiş birşey bu

Gasp olayını pasif olarak biliyordum sonra Flexman adlı Supporter bana yasak olmadığını role uymamı söyledi sonrasında parayı verecektim ama bana kimliğimi sordular bende kimliğimi verdim Flexman'a sorabilirsiniz.

İllegal rol sergilemedim Saldıran taraf karşı taraf ve bende kendimi savundum illegal rol yapmadım

Yüzümde maske varken bana saldırıyorlar kimliğimi bilmeden ve maskem yokmuş gibi davranıyorlar.

#2 - 30.08.2020 16:01
Kendi kullandığım discord hesabım hardaman1#3131'dir arkadaşların attığı ss i yalanlıyorum.

#3 - 30.08.2020 16:04
Üstelik 1. dm adlı ss te arkadaşın page up ile emoteyi gizlediği açıkça ortada.

https://media.discordapp.net/attachments/723854110843076678/749591605521940550/unknown.png?width=886&height=498

#4 - 30.08.2020 16:05
Arkadaşlar bana saldırıyor ve kendilerini haklı gibi gösteriyorlar dm dediği yerde benim ismim yok o yüzden onu kabul etmiyorum Saldıran taraf karşı taraf olduğu için kendimi savundum ve dm gibi göstermişler

Alıntı
DC Dedikleri olayda bunu kabul etmiyorum başkası benim yerime yapmış olabilir üstelik Vice-rp Discordlarında gerçekleşmemiş birşey bu

Alıntı
Gasp olayını pasif olarak biliyordum sonra Flexman adlı Supporter bana yasak olmadığını role uymamı söyledi sonrasında parayı verecektim ama bana kimliğimi sordular bende kimliğimi verdim Flexman'a sorabilirsiniz.

Alıntı
İllegal rol sergilemedim Saldıran taraf karşı taraf ve bende kendimi savundum illegal rol yapmadım

Alıntı
Yüzümde maske varken bana saldırıyorlar kimliğimi bilmeden ve maskem yokmuş gibi davranıyorlar.

« Son Düzenleme: 30.08.2020 16:07 Anarchist »

#5 - 30.08.2020 16:05
Üstelik Maske adlı ss te Arkadaşın durduk yere silah çektiğini görebilirsiniz Brawl rolünde silah çekmek yasaktır.

#6 - 30.08.2020 16:06

Yanlış anlaşılmamak adına yazma gereği duyuyorum,

Size gasp rollerinin genel olarak pasif olup, onaylı bölgelerde yapılabileceğini söyledim.

Kural:
Alıntı
Gasp rolleri hood onaylı oluşumlar için yeniden aktif. Eğer onaylı hood sahibi bir oluşuma sahipseniz, 5 level üzeri bir üyeniz bölgenizdeki 5 level üzeri karakterleri gasp edebilirler. Gasp üst sınırı $10.000'dır. Yani artık bir onaylı hood'tan geçerken dikkatli olmanız gerekmekte.

#7 - 30.08.2020 16:06
Haberiniz olsun şikayet açarsanız eklersiniz diye birşey yazmadım Benim discordum olduğunu kanıtlamanızı istiyorum Şu an sahtekarlık yapıyorsunuz

#8 - 30.08.2020 16:10
Selamlar, discord screenshot'unu @Anarchist 'e atan kişi benim.

@daymond arkadaşımız bir olay yaşıyor, daha sonrasında Vice üyelerinin bulunduğu discord olan ''LUX'' discorduna gelip olayı -küfürlü bir şekilde- anlatıyor. Daha sonrasında bir anda ''ne kadar o*ospu çocuğu varsa suarezde toplanmış.* gibisinden şeyler söylemeye başlıyor. Daha sonrasında küfür ettiği için @Khanex tarafından discorddan uzaklaştırılıyor. Böyle şeyleri sevmediğim için bunun screenshotunu alıp @Anarchist ve @Mithos 'a yolladım. Bir gün bize de aynı şeyleri yapabilir.

Her neyse, konuyla bu yönden alakam olduğu için yazmak istedim, iyi forumlar.

#9 - 30.08.2020 16:10
Yalanını yiyeyim senin utanmaz herif yeter hem küfür edip hem köküne kadar suçlu olup bir de üstüne yalancılık sahtekarlık diye daha da batma. Al burada sana yazıyorum yüzüme küfret diye tamam dcni ver diyorsun adam ol falan sen kimsin ya?