Konu: Herman_Hoffman / Adalwolf_Zeit Multiaccount.  (Okunma sayısı 235 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.08.2020 23:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Hermann_Hofmann / Adalwolf Zeit @gercekvurguncu  @Alfdemar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.08.2020 22:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13-) MULTIACCOUNT

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda benzer şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tanımadığım birisi Multiaccount'a göz yummamak adına açtım şikayeti ek olarak Adal Wolf mustafa adında birisinden daha bahsediliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 29.08.2020 23:50 PorsukBey »

#1 - 29.08.2020 23:43
savunmam yok ama Adalwolfun bu konuyla ilgisi yok o sadece oyuna beni başlatan bi arkadaşım
 multi accountu yapanı tanımıyorum başka bir dc dendi ordan atıldım gitti

#2 - 29.08.2020 23:45
Dediğim gibi sizleri tanımıyorum sadece göz yummamak adına açtım ss'de ki konuşmaya göre gerekli kontroller yapılır.
« Son Düzenleme: 29.08.2020 23:50 PorsukBey »

#3 - 29.08.2020 23:53
zaten hesabı kalıcı vermedi benim servere göz atıp rol ortamını tanımam için verdi gerekli cezayı bana atın adal sadece discorddan benim sıradan bir arkadaşım mustafa ayrı birisi dediğim gibi o discorddan banlandım o yüzden forum simini hatırlamıyorum

#4 - 30.08.2020 00:02
o yazının devamında anlatıyorum zaten adal wolfun başka olduğunu direk ss almışsın

#5 - 30.08.2020 00:07
Sevgili moderatör ve adminler arkadaşım uzun zamandır roleplay oynamak istiyordu bende kayıtlar açılınca girersin kanka tarzı şeyler diyordum.
Benim grubumda bir arkadaş gelsin oynasın demiş göz atsın sunucuya 1-2 gün, ondan sonra şifresini değiştiririm yani hiç bir art niyeti yoktu.
Demek istediğim benim burada hiçbir olayım yok. İsterseniz discord üzerinden bu konuyu konuşabiliriz.

Discord id: knnctk#8547

Vicerp'nin orijinal discordundan bana ulaşabilirsiniz.

#6 - 31.08.2020 08:17
Merhabalar, bildiriminiz ve iyi niyetiniz için teşekkürler.

Konuyla ilgili kontak kuruldu, durum bilgimiz dahilinde.