Camhunt ile ekran görüntüsü alan kullanıcılar gayet iyi bilir ki belirli bir mesafe sonra isimler kayboluyor ve kişinin bilgileri gözükmüyor, ben bu fotoğrafları çektiğimde zaten yakınlarındaydım ve PK WAR'da da normal in-game'de de üstünlük sağlayacak bir harekette bulunduğumu düşünmüyorum. Eğer uzaktan izleseydim kişilerin karakter isimleri gözükmez ve texturelerde bozukluk oluşurdu. Olay üzerinden iki ay geçti, kötü bir durum arz etmediğini biliyorsun ve neden şimdi bu şikayeti oluşturma gereği duydun bilmiyorum. Kişileri Camhunt'u kullanarak uçarak izlemedim, zaten yakınlarındaydım ve zaten fotoğraflar da kırpılmış bir şekilde, görebilirsiniz. Hala kullandığının kanıtı kısmına attığın görüntülerde de gayet normal rol fotoğrafları gözüküyor, rol fotoğrafları editlerken bu tarz kareler rol zevkini ve görünüş kalitesini arttırmak adına yapılıyor.
-
Aynı gün içinde hood çevresinde gezdiğime, bilgi aldığıma ve etrafı gözlediğime dair bir fotoğraf daha;
Yukarıda bulunan ss'te olduğu gibi rolsel olarak izledim, izlediğim fark edildi ve karşı taraf yanıma geldi, burada bir rol oldu ve sonra yanlarından uzaklaştım.(Fotoğraflarda gözüken kingpin üyelerine sorabilirsiniz, yukarıdan izliyordum onlar beni fark etti ve yanıma geldi. Sonra bir şey yapmayıp geri gittiler, bende oradan indim daha fazla izlemedim hoodu.)
Rolün devamı