Konu: [29.08.2020] Ronald Polizzi @viekens Camhunt/Wallhack  (Okunma sayısı 976 defa)

#0 - 29.08.2020 17:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:@viekens

Olaya dahil olan şahit karakter adı: forum üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.06.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: hile kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kişi önemli bir rolsel savaşta (pkwar) alt karakteri ile karşı birliğin hoodunu izliyordu

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

HALA KULLANDIĞININ KANITI

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin bu tutumundan sonra camhunt kullanımını bırakmasını düşünürdüm ki hala forum sslerine baktığımızda cam hunt kullanıyor olduğu gözüküyor. Discord sslerinin pek işe yaramadığını biliyorum fakat istisna bir durum kişinin oyunda attığı ssler de söylemlerini zaten kanıtlıyor logları vb incelendiğinde de her şey ortaya zaten çıkar.

« Son Düzenleme: 29.08.2020 17:25 mathias »

#1 - 29.08.2020 18:08
Alıntı
Selam,

Camhunt kuralı çıktıktan sonra(oyun içi duyuru olayı, tarihi bilmiyorum), tüm rol sslerimde /rapor atarak izin aldım ve öyle kullandım. Loglarıma bakılabilir, çoğu kez /rapor attığımı görürsünüz. Attığın rol sside Guest ve anlaşmalı bir roldu, rol ssi çıkartmak için ekran görüntülerini aldım. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ek olarak;

Kendi mesajlarını silip haklı gözükemezsin, yaptığın hoş değil bro. İki ay önceki şey için neden şimdi şikayet açıyorsun? Sırf seni rolde dövdüm diye OOC kin yapma, sadece bir oyun.

#2 - 29.08.2020 18:42
Şikayeti açma sebebim beni dövmen falan değil yani olur bu dövülürüz vuruluruz her dövüldüğümüzde her vurulduğumuzda şikayet açsaydım eğer 50 60 sayfa iletilerimin arasında oyuncu şikayetinden geçilmezdi. Sunucuda açtığım ilk veya ikinci şikayetim (dört falan da olabilir saymadım) Daha fazla bir şey yazmayacağım.

Alıntı yapılan: viekens
Kendi mesajlarını silip haklı gözükemezsin, yaptığın hoş değil bro. İki ay önceki şey için neden şimdi şikayet açıyorsun? Sırf seni rolde dövdüm diye OOC kin yapma, sadece bir oyun.

Dostum eğer bir ihlalim varsa şikayet açabilirsin bunun haricinde benim yaptığım hoş değil diye düşünüyorsun peki senin yaptığına ne demeli? Cam hunt kullanarak karşıdaki kişilerin hoodunu gözlemliyorsun.
« Son Düzenleme: 29.08.2020 21:00 mathias »

#3 - 30.08.2020 04:20
Camhunt ile ekran görüntüsü alan kullanıcılar gayet iyi bilir ki belirli bir mesafe sonra isimler kayboluyor ve kişinin bilgileri gözükmüyor, ben bu fotoğrafları çektiğimde zaten yakınlarındaydım ve PK WAR'da da normal in-game'de de üstünlük sağlayacak bir harekette bulunduğumu düşünmüyorum. Eğer uzaktan izleseydim kişilerin karakter isimleri gözükmez ve texturelerde bozukluk oluşurdu. Olay üzerinden iki ay geçti, kötü bir durum arz etmediğini biliyorsun ve neden şimdi bu şikayeti oluşturma gereği duydun bilmiyorum. Kişileri Camhunt'u kullanarak uçarak izlemedim, zaten yakınlarındaydım ve zaten fotoğraflar da kırpılmış bir şekilde, görebilirsiniz. Hala kullandığının kanıtı kısmına attığın görüntülerde de gayet normal rol fotoğrafları gözüküyor, rol fotoğrafları editlerken bu tarz kareler rol zevkini ve görünüş kalitesini arttırmak adına yapılıyor.
-
Aynı gün içinde hood çevresinde gezdiğime, bilgi aldığıma ve etrafı gözlediğime dair bir fotoğraf daha;
Spoiler: GösterGizle

Yukarıda bulunan ss'te olduğu gibi rolsel olarak izledim, izlediğim fark edildi ve karşı taraf yanıma geldi, burada bir rol oldu ve sonra yanlarından uzaklaştım.(Fotoğraflarda gözüken kingpin üyelerine sorabilirsiniz, yukarıdan izliyordum onlar beni fark etti ve yanıma geldi. Sonra bir şey yapmayıp geri gittiler, bende oradan indim daha fazla izlemedim hoodu.)

Rolün devamı
« Son Düzenleme: 30.08.2020 15:05 viekens »

#4 - 30.08.2020 11:31
Tamam zaten şu an kötü bir amaçla kullandığını belirtmedim ekran görüntüsü çekmek için izin alarak kullanıyor olabilirsin, gayet normal bir durum. Önemli rollerde gerek duyuluyor fakat texture bozulmasından falan bahsetmişsin ve uzaktan izlediğini isimlerin gözüktüğünü söylemişsin fakat şöyle bir şey de var örneğin düz bir yerde saklanıyorsun görüş mesafesi kısıtlı, adamların ismi gözüküyor cam hunttan bakıp nereye doğru hareket ettiğini, neler yaptığını kolayca farkedebiliyorsun isimler gözükse de gözükmese de zaten wallhack olarak kullandı gibi söylemlerde bulunmamın sebebi de bu.

#5 - 30.08.2020 14:22
Alıntı
düz bir yerde saklanıyorsun görüş mesafesi kısıtlı, adamların ismi gözüküyor cam hunttan bakıp nereye doğru hareket ettiğini, neler yaptığını kolayca farkedebiliyorsun
Bu yazdığına dair somut bir kanıtın yok, yazılar var ki zaten fotoğraflar da kırpılmış. Yetkili kararı diyelim, yine söylüyorum 2 ay geçmiş olayın üstünden şimdi şikayet açman kinlendiğini gösteriyor. Daha fazla yorum gelmeyecek, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 30.08.2020 14:35 viekens »

#6 - 31.08.2020 22:30
Alıntı
düz bir yerde saklanıyorsun görüş mesafesi kısıtlı, adamların ismi gözüküyor cam hunttan bakıp nereye doğru hareket ettiğini, neler yaptığını kolayca farkedebiliyorsun
Bu yazdığına dair somut bir kanıtın yok, yazılar var ki zaten fotoğraflar da kırpılmış. Yetkili kararı diyelim, yine söylüyorum 2 ay geçmiş olayın üstünden şimdi şikayet açman kinlendiğini gösteriyor. Daha fazla yorum gelmeyecek, iyi forumlar.

Dostum iki ay geçti diye hileye göz yumacak değilim, lütfen böyle kin tarzı konuşup beni kırma. Kaç aydır birlikte rol yapıyoruz ufak bir şikayet açtım diye kinci durumuna düşüyorsam nasıl istersen öyle adlandırabilirsin ama kinci değilim, seninle bir problemim yok.

#7 - 03.09.2020 22:22
Şikayeti açan kişi yasaklanmış, 2 ay öncesinin şikayetini açtığını da göz önüne bulundurarak bana ooc bir kini olduğunu düşünüyorum.

Yasaklandığına göre yetkili kararı beklenebilir.

#8 - 04.09.2020 00:08
Arkadaşım, bir kişi yasaklanınca şikayeti boşa düşmüyor. Oh ne ala ben hile kullanayım, bu belli olsun. Ama bana şikayeti açan adam ban yesin. Şikayeti üstleniyorum gerekirse. Şikayetin sahibi ban yiyorsa, şikayet kapanmaz. Kapanırsa bile ben bu kanıtlarla tekrar açarım. Keyifli roller.

#9 - 04.09.2020 00:42
@Brogan olaya dahil olmanıza gerek yok, inceleniyor.